Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica moje,este nic neni stratene🙏🙏🙏🙏🙏😘
@lauritka noo ved co uz narobime.ide sa dalej.no nie??🙂 noo ved uvidime ako ma ponatahuje teraz 😂🙏😘😘
@petuska18 len nech ides pekne hore 🙏🙏zatial sa drzis super 😘🤗
@sonulienka13 dakujem ale oproti poslednym dvom mesiacom som stale nizko, byvala som nad 37 aj 🤔 nevadi, uvidime co z toho bude, ak budem aj na 10DPO hore skusim testik 🙂
@tonjadabik2
Ved ked si merala o hodinu neskor,tak si odrataj .Alebo ako po?
@katusikkk po sexiku..
@sonulienka13 Tak testuj pre istotu a meraj od 10dc 🙂
@tonjadabik2
Ved teplomer mas mat pri posteli rano ,aby si nevstavala z postele .Tak nerozumiem preco si nezmeras pred 😲
@alison11 zlatko ja uz zacinam merať a testovať vzdy po mrche 🙂 aby ma neprekvapila naaaahodou 🙂
@sonulienka13 Tak super a nezabudni byť pokojná 🙂 To napomôže mať vpohode mať cyklus aj stres,nervozita vie rozhádzať hormóny a aj bt či ovulu.
@katusikkk lebo manzel je pri mne a vstava do prace.neda sa.. A ako kazdy chlap..kazde rano..a pred nim nemeram..nema to rad. To robim tajne.
@sonulienka13
zlatko tak uz som divna pomaly ako ty.Minuly mesiac som si myslela,ako ta moze cez ovulku tak dlho pobolievat podrusko.
A mna bolelo v pondelok cez den,vecer prestalo a vcera sa mi bolesti vratili a trvaju do teraz.
Samozrejme ,ze s nemeranim som vydrzala len chvilu,ale aj tak netusim ci OVU prebehla,alebo nie,lebo kazdy druhy den ide hore iba o jeden stupen a mne po OVU sa vysvihne hore.
A plodny hlien bol v nedelu .A to sa mi nechce verit,ze by ovulku som mala az tak skoro.Budem teda merat este aspon 3 dni.Konecna ...😲 🤒
@tonjadabik2
Ja si myslim,ze kazdy chlap, kazde rano nieeeeee 😂 😂 😂
@katusikkk moj hej moj furt 😝 vy pmi tuzi velmi po babetku. Ale aj tak furt
@tonjadabik2
Tak aj moj chce 🤰 a prave preto mu nevadi ked meram a kludne mi ho aj poda ,keby nebol po ruke.Sexik mame vecer v klude a ked rano ,tak cez vikendy nech nepozerame na hodinky ci stihame do prace.A teda kvoli sexu si budik davat urcite nebudem.Podla mna je to stresujuce.Jedine,ze by sme obidvaja skor vstali A bolo to take spontanne.🙂
@tonjadabik2 ja neriavam s manželom 😂😂😂😂
@katusikkk zlatko ale sme dopadli 😘😘😍😂😂😂aspon som v tom neni sama🙂 aspon vydis,ze nase tela su nevyspitatelne 😂😂😍😘😘😍🤗
@sonulienka13
Aj ja,ved my z toho aj srandu mame ked mi cita kolko stupnov tam je a ze teplomer je vo mne uz rano a on musi este 12 hodin minimalne cakat 😂😂
Ved dieta chceme dvaja,tak musi byt nejaka timova spolupraca 😂

No baby dnes som zase nemohla odmerat ale po.. Som mala 36,8 taze musela byt vyssie. Tak zase zajtra..ach