icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkari
11. sep 2017

@katusikkk dakujem..toto je ale minuly cyklus, MS som dostala na 36 den cyklu. len sa snazim vyhodnotit ze kedy bola ovulacia.

katusikkk
11. sep 2017

@katkari
Anovulak vlastne nie.Zle som to pozerala.Tam tie teploty 3 dni po sebe boli vyssie,taze toho 24 🙂

katkari
11. sep 2017

@katusikkk tiez si myslim ze 24. Toto je sucasny cyklus..myslis ze uz bola ovu?

katusikkk
11. sep 2017

@katkari
Neviem aka bola teplota 13,takze bud bola 12,alebo ak zajtra zostane hore tak bola 15 -teho.🙂

selinaliana
11. sep 2017

@petuska18 toto vyzera krasne juj parada

gebrielka1
11. sep 2017

@yuppy97 ahoj, prosím ťa odkiaľ kupuješ testy, aká značka? Ja s tým ešte len začínam, preto sa pýtam tých čo majú overené... Ďakujem😉

katusikkk
11. sep 2017

Baby pocuvajte.Bola som na vysetreni teda aj ja.Nechcelo sa mi doktorke vysvetlovat svoje cykly a ovulku,tak som jej hodila na stol posledne 4 ovulacne grafy.Kazdy graf na A 4😂😂 Farebne.
Ale pocuvajte toto.Ona nevedela co to je,tak som jej dala kratke skolenie.Myslite,ze naozaj nemohla vediet? 😅
Alebo len nechodi na konika 😅

sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk neveriiiiiim tomu,ze by nepoznal niekto koníka 🤣🤣🤣to je nepredstaviteľne 😜😜😂😂😂👍🙉🙊🙈🙈🙈🙈kam ta doba speje 🙂

katusikkk
11. sep 2017

@sonulienka13
Akoze fakt 😂😂😂
A na tu ciaru co vyznacila ovulku mi hovori "no predstavte si ake to vseliake apikacie vymyslia"A dalej pozerala moje vykresy 😂😂Ale celkom mlada doktorka 😱

ikonica
11. sep 2017
sticker
ikonica
11. sep 2017

@katusikkk oni uznavaju len folikulometriu... Ani ovulacne testy im moc nehovoria..

katusikkk
11. sep 2017

@ikonica
Akoze najprv som sa citila tak,ze si srandu robi,potom ze mi drbe.Potom mi hovori"podla vasej aplikacie ovulka bola?"Tak,ja ze ano pred 8 dnami.A ked ma pozrela,tak hovori,ze hej,ze krasne vidi zlte teliesko.V duchu si hovorim "jasne,ze je zlte teliesko,lebo baby z Konika povedali,ze ked prasne folikul,teplota ide hore a zlte teliesko je tam."Ale to som jej nepovedala nahlas😂😂😂

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk lebo baby z konika povedali

sticker
goldmolly
11. sep 2017

Teplota stale hore ale test negativny .. 😒 sice krcok tvrdy a hlien stale kremovy este od ovulky a je ho dost.. Myslite si ze bolo este moc skoro na test?

alison11
11. sep 2017

@goldmolly Vyzerá graf super ,testovala si z ranného? A ovulačným či tehotenským? Ovulačný skôr ukáže ako tehotenský ,tehotenský je ešte skoro skús o 3dni z ranného.

katusikkk
11. sep 2017

@goldmolly
Podla toho akym tehu testom si si robila.Ci 10,alebo 25.
Desina ukaze skor 😉

lauritka
11. sep 2017

@gebrielka1 aj odomna.klufne pis ip

goldmolly
11. sep 2017

@alison11
@katusikkk
Testovala som z ranneho a bol to mamatest tehu desiatkovy.. Ved som si chcela robit az vo stvrtok, ked mam dostat, ale nevydrzala som 😀

lauritka
11. sep 2017

@katusikkk
@ikonica an v CAR na teplotu nehladia. Pri Iui som sa a tym stretla.ked som mala podozrenie.ze to robili neskoro..uz som stupla v ten den..

alison11
11. sep 2017

@goldmolly Poznám to 🙂
Veľ krát som tiež testovala už pár dní pred ms...😀 nuž to sme my ženy nedočkavé.

goldmolly
11. sep 2017

@alison11 uz si spravim az vo strvtok.. Snad 😀 keby mam aspon nejake priznaky.. Ale nic 😒

alison11
11. sep 2017

@goldmolly AHoj sú aj teké tehulky ktoré žiadne príznaky nemajú,len im chýba ms a majú rôzne chute na jedlá 😀.

goldmolly
11. sep 2017

@alison11 dufam, lebo minuly mesiac som zas mala vsetky priznaly a tehotna som nebola 😀 psychika je silna

zuzicka256
11. sep 2017

Cawte baby, kanal ci nekanal? Dnes 29dc, nevydrzala sooom... Mam 32-35 dnovy cyklus 😁

selinaliana
11. sep 2017

@zuzicka256 nieco sa mi tam mari ;)

zuzicka256
11. sep 2017

@selinaliana takze nie som uplne sialena uz? 😂 Inak pomylila som sa v ratani a dnes je to 31DC. Ale trosku mam obavy z toho ze to bude kanalik, skusim este jeden z ranneho lebo tento som si spravila len tak z rozmaru, uz mi to nedalo, asi dve hodky dozadu. Dakujem ti za odpoved, uz som sa bala ze mi nik neodpovie ❤

ikonica
11. sep 2017

@goldmolly grafik pekny... ale asi merias normalnym teplomerom, nie ovulacnym ci?

goldmolly
11. sep 2017

@ikonica hej normalnym digi.. Aky je v tom rozdiel?

katusikkk
11. sep 2017

@lauritka
To akoze chapem,ze sa urcite neriadia teplomerom,ale bolo mi divne,ze ani nevie,ze to existuje.
Bola si na lui?Tiez nad niecim rozmyslam😒

ikonica
11. sep 2017

@goldmolly ovulacnu teplomer ma dve desatinne mkesta... normalny len jedno... cize normalny teplomer nameria napr. 36,8 a ovulacny napr. 36,85... ale staci aj normalny... ja mam ovulacny z dm