icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
30. jún 2014

@adamnela aj mne to je divné, ale si to bude tým inofolicom , že mi dvíhal teplotu

paskolinka
30. jún 2014

@rybkaa a mozno to aj s tym suvisi, ze si zmenila stravovanie... kto vie. ale na tom nakoniec asi az tak nezalezi, hlavne nech teplota poriadne stupne ked ma 😉

adamnela
30. jún 2014

@rybkaa no vsetko to je cele divne...A co mam prosim ta hovorit ja?

senta_sofia
30. jún 2014

@micikatka tak dufam, ze v najblizsich 12-24 hodinach zaujmes poziciu "Vitame Vas" 😀

senta_sofia
30. jún 2014

@kubisova zatial pekne 🙂 kiez by to bolo hore aj o dalsich 7 dni

senta_sofia
30. jún 2014

@sono2 myslim, ze @rybkaa ma uplne normalny graf, co sa ti nezda?

senta_sofia
30. jún 2014

@bapsi123 mne ti doktori pripominaju SHMU, predpovedaju jedno, aj tak je druhe

rybkaa
autor
30. jún 2014

@sono2 to je síce pravda, ale ja mám štítku v poriadku, chodím 2x do roka do Ľubochne, hormóny mám v norme, aj cyklové hormóny, takže to u mňa problém nie je, skorej by som povedala, že ide o to, že ako som vysadila inofolic, teploty šli dole, on zvykne teploty niekomu dvíhať 🙂

rybkaa
autor
30. jún 2014

@adamnela no ty to máš max. divné....ešte budeš čakať či skočíš k dr? tu by sa pomaly aj vyvolávačka pýtala.....

rybkaa
autor
30. jún 2014

@senta_sofia poloha vítame vás sa tiež označuje, že moja ľavá noha sú vianoce a pravá noha veľká noc, si manžel nepríde medzi svatky 😀

rybkaa
autor
30. jún 2014

@senta_sofia asi sa jej nepáči ten môj mega pád ku dnu 😀 šak ochladilo sa, či? 😀

sono2
30. jún 2014

@senta_sofia nič. Len som nechápala čo tým grafom chce povedať.

bapsi123
30. jún 2014

@paskolinka @rybka bodaj by ste mali pravdu baby, ja som sa potesila aspon ovulke... tiez som vysadila inofolic,tak sa mi asi preto takto posunula... @senta_sofia asi sa opytam aj Iľka,ako to vidi on 🙂 🙂

kubisova
30. jún 2014

@adamnela
@senta_sofia no uvidime hadam ostanu hore...

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
30. jún 2014

@afra no vidis, nakoniec je vsetko oki, ja takisto chodim k dr.s pocitom co mi zas najde a potom mi odlahne 😉 Ako vravis, je dolezite mat dobreho dr.ktory ta podpori a nechce zdepta a verim, ze o tri mesiace tam pojdete zase, ale na potvrdenie tehu, nie na spermio a folikulo 🙂

jaja9891
30. jún 2014

@senta_sofia netusim,skusim sa spytat dr.,co na to povie...zaujima ma to,ci takato cysta moze sposobit pozit. tehu test... normalne so chcela s tym meranim prestat,ale teraz ma to zacalo zaujimat 🙂 darmo,zenska zvedavost je silna 😀

adapn
30. jún 2014

@bapsi123 ahoj, prosim ta, mohla by si mi povedat kde si nasla tento graf? Da sa niekde stiahnut?...dakujem..

jaja9891
30. jún 2014

@afra no vidis,super,takze vsetko je oki,ja si myslim,ze my sme sa mali dlhsie snazit,nie len do ovu,aj po... lebo bud ten pozit. tehu test znamenal nieco a to by znamenalo,ze sa zadarilo az po ovu,lebo sexik bol az po zvyseni teploty,alebo to bola cysta... no lekari velmi nepreferuju tu nasu BT,ale aspon to berie do uvahy... veru,je stastie mat dobreho gyn.,som zvedava ako ja pochodim u tej druhej gyn.,vo stvrtok si zbehnem za nou po vysledky a sa spytam co dalej... som zvedava... juuj,tak je dobre,ze ta nakopol vpred,uz sa zadari,nemusis sa bat,drzim palce 😉

senta_sofia
30. jún 2014

@afra podstatne je, ze si odtial odisla spokojna, ze sa ti venoval a ide s tebou nieco robit, z toho, co si napisala, ja osobne by som bola nasrata, ze som sa nedozvedela nic nove 😀

rybkaa
autor
30. jún 2014

@adapn pozri si uvodny článok tejto temy, tam mas linkynna grafy a potrebne info 🙂

adapn
30. jún 2014

@rybkaa dakujem, pohladam 🙂

senta_sofia
30. jún 2014

@adapn zaregistruj sa na fertilityfriend.com a ked tam postupne budes zadavat teploty, budes mat pekny graf aj ty 🙂

maciatko115
30. jún 2014

@jaja9891 no tak dufam ze sa s toho nejako vylizes,drzim palce 😉 🙂

adamnela
30. jún 2014

@rybkaa no uvidim, este pockam tento tyzden a ak nic, tak asi zbehnem ku dr. buduci tyzden 😒

jaja9891
30. jún 2014

@maciatko115 dakujem,no vyliecit to nevedia,ale snad sa to aspon ustali...

ria88
30. jún 2014

ten moj hlupy cyklus. super den mam. to spinenie to dorazilo 🙄 😠

senta_sofia
30. jún 2014

@ria88 este by to mohlo byt uhniezdovacie spinenie 😉

bapsi123
30. jún 2014

@adapn ja mam konkretne na womenzone.cz

ria88
30. jún 2014

@senta_sofia ak bola ovulka, som len 5 DPO a vtedy zvyknem spinit. len som si myslela, ze sa tomu vyhnem, ked asi posledne 2 cykly som tak skoro nespinila. lenze vzdy musim byt nieco extra 😔