Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa a mozno to aj s tym suvisi, ze si zmenila stravovanie... kto vie. ale na tom nakoniec asi az tak nezalezi, hlavne nech teplota poriadne stupne ked ma 😉
@micikatka tak dufam, ze v najblizsich 12-24 hodinach zaujmes poziciu "Vitame Vas" 😀
@bapsi123 mne ti doktori pripominaju SHMU, predpovedaju jedno, aj tak je druhe
@senta_sofia poloha vítame vás sa tiež označuje, že moja ľavá noha sú vianoce a pravá noha veľká noc, si manžel nepríde medzi svatky 😀
@paskolinka @rybka bodaj by ste mali pravdu baby, ja som sa potesila aspon ovulke... tiez som vysadila inofolic,tak sa mi asi preto takto posunula... @senta_sofia asi sa opytam aj Iľka,ako to vidi on 🙂 🙂
@senta_sofia netusim,skusim sa spytat dr.,co na to povie...zaujima ma to,ci takato cysta moze sposobit pozit. tehu test... normalne so chcela s tym meranim prestat,ale teraz ma to zacalo zaujimat 🙂 darmo,zenska zvedavost je silna 😀
@afra no vidis,super,takze vsetko je oki,ja si myslim,ze my sme sa mali dlhsie snazit,nie len do ovu,aj po... lebo bud ten pozit. tehu test znamenal nieco a to by znamenalo,ze sa zadarilo az po ovu,lebo sexik bol az po zvyseni teploty,alebo to bola cysta... no lekari velmi nepreferuju tu nasu BT,ale aspon to berie do uvahy... veru,je stastie mat dobreho gyn.,som zvedava ako ja pochodim u tej druhej gyn.,vo stvrtok si zbehnem za nou po vysledky a sa spytam co dalej... som zvedava... juuj,tak je dobre,ze ta nakopol vpred,uz sa zadari,nemusis sa bat,drzim palce 😉
@afra podstatne je, ze si odtial odisla spokojna, ze sa ti venoval a ide s tebou nieco robit, z toho, co si napisala, ja osobne by som bola nasrata, ze som sa nedozvedela nic nove 😀
@adapn zaregistruj sa na fertilityfriend.com a ked tam postupne budes zadavat teploty, budes mat pekny graf aj ty 🙂
@senta_sofia ak bola ovulka, som len 5 DPO a vtedy zvyknem spinit. len som si myslela, ze sa tomu vyhnem, ked asi posledne 2 cykly som tak skoro nespinila. lenze vzdy musim byt nieco extra 😔

@adamnela aj mne to je divné, ale si to bude tým inofolicom , že mi dvíhal teplotu