icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
11. sep 2017

@ikonica ahaa, dakujem za vysvetlenie 🙂 no ja som si kupovala klasicky v lekarni ale nevadi, ved ked klesne tak to zbadam.. Duuuuuufam ze neklesne

lauritka
11. sep 2017

@katusikkk ano trikrát.ale stale mi kazal pichat pregnyl az ked mali folikuly cez 20mm...podla mna to bolo neskorol a praskli den pred Iui...

katusikkk
11. sep 2017

@lauritka
A akoze si to uznal,ze to bolo neskoro???
Nekonzultovala si inde?? Koksy,tak toto je sila.Co to cca vychadza 3 x .
☹ dnes to studujem a nerozumiem tomu.

lauritka
11. sep 2017

@katusikkk neuznal.ze teplota nie je spolahliva a ze oni si to nacasovali pregnylom..ale ja uz poznam svoje telo.tak viem uz priblizne odhanut a ked boli velke.kludne mohli prasknut aj skor..

katusikkk
11. sep 2017

😢

alison11
11. sep 2017

@goldmolly Ani nevrav ja som teraz tiež túžila byť,tehu a bolesti som mala na začiatku ms dnes ako pri pôrode ☹ a to 4 ráno čo mi bolo hrozne na zvracanie a na odpadnutie.Ešteže som sa mohla v práci vyhovoriť na deti že sú choré,tak som ostala snimi doma.A začali sme plánovať dievčatko muž tiež chce prvý krát čo túži mať dcérku za synov som mu musela dohovárať 😀. Tak som rada,už len nak sa zadarí,po ms začínam merať a testovať ovu.

sonulienka13
11. sep 2017

Babulky moje,tak asi nasadim Bromelain 12dc a budem ho brat do 21 dňa cyklu. Hadam budem mat ovu v tom rozmedzí.Inac ma picne 🙏🙏🙏🙉🙉🙊🙈

ikonica
11. sep 2017

1dc

sticker
katusikkk
11. sep 2017

@sonulienka13ako poznam seba,tak ja by som dostala presne na 22DC.:angry
Silno drzim prsteky a urcite sa trafis🙏

katusikkk
11. sep 2017

@ikonica
Ach jaaaj😢
Chcem aby sme vsetky isli z tejto skupiny prec 😢

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk ja idem... idem sa skusit zbavit zavisloti na konovi... a prestavam merat... uz viem kedy mam cca ovu... potvrdilo sa mi to meranim aj ovutestami z predchadzajucich cyklov... idem sa snazit menej sa sledovat..

goldmolly
11. sep 2017

@alison11 juuuj drzim palce nech sa zadari cim skor 🙂 my este nemame babo, ale velmi chceme

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica nieeeeee😢😢😢😢😢😢mrzi ma to ☹

sonulienka13
11. sep 2017

@katusikkk noo ved totok.sama zo seba mam miš máš.

ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 to nic moja... ide sa delej ;) poplaceme si trosku, posmrkame a ide sa...

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica totok mal byt štastný mesiac/cyklus.to je v riti ☹ je to nespravodlivé vsetko.noo jasne zlatik.veru.aj mne to pomáha ked si pomrncim troska.a potom sup sa dalej.

katusikkk
11. sep 2017

@ikonica
To ti pripomeniem ked napises ,ze meras 😅ani ja som tento mesiac nechcela,ale nedalo mi 😢iba par dni som vydrzala

zlatovlaska79
11. sep 2017

@katusikkk
@ikonica ja som vydrzala cely mesiac nemerat a mm povedal ze uz nemam merat ze sa len stresujem nechame to na osud a nahodu ked to bude mat prist tak to pride ale ani do svojej smrti sa nevzdam a neprestaneme sa snazit 😉

alison11
11. sep 2017

@goldmolly Ďakujem,aj vám nech sa zadarí 🙂.

katusikkk
11. sep 2017

@zlatovlaska79
Praveze mna to nestresuje a ja zas nemam ziadne ocakavania,preto ma nic nesklame.Jasne ze by som bola neskutocne stastna,ale nesustredim sa iba na to"mat dieta"Tento tyzden dokoncime vysetrenia a potom "tazka debata"a asi umele.Ale ked to nevyjde,tak budem vdacna aj tak a najdem svoj zmysel inde.
Musime veci prijat tak ako su.Hlavne s pokojom a pokorou.
🤒

sonulienka13
11. sep 2017

Hej hou,hej hou 😂😂😂🤣🤣🙊ovu sa nam bliiiiižíí 😂😂😂Bromelain tras sa 😂😂uz mi prepína 👍👍🙏👏🏻😜ale nehanbím sa zato.Prirodzena vec.No nie?? Ja závislák 🙂

ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 neboj ja verim ze minimalne jedna tu cochvila da kolajnice.. na kazdu pride rad ;) minimalne pre jednu bude aj september pozehnany ;)

ikonica
11. sep 2017

@katusikkk vies co dost ma to otravovalo kazde rano... tak snad vydrzim 🙂

ikonica
11. sep 2017

@zlatovlaska79 mate pravdu aj ty aj manzel ;)

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica ale ja to nebudeeeem 🙂 ja som az na konci radu.Co uz.Aj taky musia byt. No nie?? Ale som úprimne rada,ked nas tu odbúda. Ake v dobrom. Lebo kazda jedna si to zaslúži.

ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 no len aby si nas nesokla coskoro ;) najlepsie uz v tomto cykle ;)

goldmolly
11. sep 2017

@alison11 dakujem 🙂 som zvedava na rannu teplotu .. Este ma aj nejaka choroba obchadza ☹

ikonica
11. sep 2017

neskusali ste niektora zabaly s ricinovym olejom na podbrusko?

sonulienka13
11. sep 2017

@ikonica zlatko,akoze nic v zlom,ale tento vtip bol dobrý 😍😍😘😘😘 ja si hovorím ,noo snazim sa to sama sebe nahovoriť,ze to najlepšie az na koniec 😂😂😂😘😘👍sice bola by som neskutocne stastna keby to vyjde.ako kazda jedna s nas.

ikonica
11. sep 2017

@sonulienka13 ja zvazujem navstevu jedneho liecitela... ale este nie som rozhodnuta... ale pojdem za nim asi este predtym ako zacnem vsetko riesit s lekarmi... je mi nejak blizsie liecit sa mimo lekarov ako pri nich... este neviem.. mozno to skusim.. aj ked oficialne nemam nijaku zensku diagnozu... ale pre nieco to nefunguje... asi si musim vymenit hlavu a pojde to :D a pojde tam aj mm so mnou...