icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
13. sep 2017

@tonjadabik2
Ja si stale myslim,ze bola toho tretieho.Keby si si do grafu len tak dala napr.na 5 Dc-37 stup.tak ti celu ovulku prehodi na toho tretieho.

tonjadabik2
13. sep 2017

@katusikkk ahaa.. ma nenapadlo.. len ci bola vtedy 37..vies v ten den

katusikkk
13. sep 2017

@tonjadabik2
To bol iba priklad.Hocijaku teplotu nad 36,7 keby si si dala,tak si nad ciarou.A po tom tretom mas vsetky teploty vyssie.

tonjadabik2
13. sep 2017

@katusikkk este pockam do piatku a potom sa uvidi..som zvedava na zajtraaka bude

zitusss
14. sep 2017

Ahojte,ak to chápem správne tak ovulácia bola toho 12.asi však? 10.som mala pozitívny ovu test.

lauritka
14. sep 2017

@zitusss ano.uz by si teraz aspon 10 dni mala drzat hore.

lauritka
14. sep 2017

@tuqanqa teda klobuk dole 15 krat..silna zena.👍

zitusss
14. sep 2017

@lauritka a nad akú hranicu by som sa mala držať hore?

lauritka
14. sep 2017

@zitusss okolo tych 36,7-36,8

goldmolly
14. sep 2017

Takze baby, aj test negativny, dnes pride svinucha... 😕

katusikkk
14. sep 2017

@goldmolly
😢
neviem co povedat.Cakala som,kedy hodis grafik,ale pozitivny.
Ja som dnes isla hore,ale test biely ako sneh ani len kanalik,takze v sobotu padnem aj ja 😈

goldmolly
14. sep 2017

@katusikkk co uz, ideme dalej, esteze mam taky kratky cyklus, nemusim dlho cakat na ovulku 😀 ono to pride, uvidis 😉

katusikkk
14. sep 2017

@goldmolly
vcera som aspon kanalik mala,tak dnes som na teste hladala aspon to.
Koksy mam oci zaseknute do vnutra 😲.Musela som si dat kvapky,lebo ma zacali svrbiet .Asi som ich tym skulenim a prepinanim pretazila 😂😂
Minuly cyklus som testovala prvy x,ale som si povedala ,ze na jeden cyklus najviacej 3 testy.No este jeden mam😅

goldmolly
14. sep 2017

@katusikkk drzim palce 😉 raz aj zostaneme skulave z toho cumenia na testy 😂 inak dobre predsavzatie😀 ja uz radsej nebudem testovat, pockam na mrchu... Ale ako sa poznam, sama tomu neverim 🙈 🙉 🙊

katusikkk
14. sep 2017

@goldmolly
len 3 mam doma na cyklus,tak viacej sa neda hahha na dalsi iba 2 no a ten dalsi uz asi budem na umelom ,tak iba jednen😂

sonulienka13
14. sep 2017

Dobre ranko dievčatá 🙂 tak ja zatial nijako ☹ nevyzerá to perspektívne.

janedoe
14. sep 2017

@goldmolly ked klesne teplota, tak dokedy pride MS?

goldmolly
14. sep 2017

@katusikkk juuu, bodaj by to vyslo... Ja mam uz doma posledny mamatest comfirt.. A tak lahko si ho nebudem robit, to by som musela mat vsetky priznaky sveta 😂

@janedoe tazko povedat, niekomu klesne v den mrchy, niekomu den pred, alebo aj dva...

katusikkk
14. sep 2017

@sonulienka13
este si len 10 DC.Ovulka je aj tak vetsinou po tom 12 dni.To je otazka aj dna,klesne a vysvihne sa.
Uz by sme mohli mat brucha,nech ma to v zime zas netaha behat po lade a zas nohy dolamem.Predstavujem si taku zimu doma pri telke brucho si hladkat 😂😂

janedoe
14. sep 2017

@goldmolly tak sa necham prekvapit 😊

tonjadabik2
14. sep 2017

Ahojte baby dnes som sla trosku hore..tak uvidime..ci o tri dni klesnem alebo co.. ci bola dobre ovulka oznacena ale asi hej ked sa nehybe.. davam graf
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/jfHeTZeBio...

alison11
14. sep 2017

@goldmolly Ahoj nepadneš na hubu je to tam a tiež ako Ti písali vyššie nevydržala by som do zajtra a ocikala testíky 😀.
@yuppy97 Mohla by ťa ovu aj včera dúfam,že ste mali ťuťu-muťu včera alebo pred včerom 🙂 držím palce.

alison11
14. sep 2017

@tonjadabik2 Teplota vyzerá super len nak sa drží hore,držím palce 🙂

alison11
14. sep 2017

@sonulienka13 A ako sa berú tie lieky? dnes máš koľký deň cyklu a aké dlhé cykly mávaš?

katusikkk
14. sep 2017

@tonjadabik2
som ti pisala,ze ovulka sa Ti nemoze hybat,kedze pracuje len s tepotami ktore si tam uviedla a v case ovulky tam teda nebolo nic moc.Nech tam boli teploty akekolvek najnizsia teplota bola 3.9.
Ale grafik ide krasne hore🙂

yuppy97
14. sep 2017

@alison11 @katusikkk skacem hore dole ovulka nebola😔uz nemam ani bolesti ani hlien len teplotu dole asi bude anovulak😲a nemam ani chlapa doma😢

yuppy97
14. sep 2017

@tonjadabik2 drzim palce grafik vyzera nadejne😉

tonjadabik2
14. sep 2017

@alison11 Dakujem krasne
@katusikkk ono ja som obcas odmerala rano alebo po sexiku a v to veaj neplati..idem pozret