Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 este si len 11dc😉testik budes robit poobede?
@sonulienka13 takyto som mala ja 16dc viem nieje pozitivny este mu chyba ale dalsie uz boli uplne slabe nedala som si ho do grafu ako pozitivny ale s pocitmi by mi to sedelo +48h ze 18dc by bola ovulka teda vlastne skor ten 17dc lebo vtedy som mala najsilnejsie bolesti ale teplota zareagovala az neskor nooo sak uvidime ako bude😝
@yuppy97 zlatik ano.spravim az tak poobede 🙂 ved snazilkujeme co to da 🙂 🙂 noo ja pevne verim,ze ti to uz musi vyjsť!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️💕Uz by sme mohli byt konecne narade v tom poradovníku.no nie??
@yuppy97 no ved uvidime
@goldmolly to mi je luto:(
@alison11 vdaka
@sonulienka13 vdaka moja ale vies ako to je jeden den bum a je po nadeji. Uvidime
@selinaliana zlaticko,co su to za myšlienky??? 🙉🙈zazen ich preč a viem,ze je to tažké ale nalad sa na pozitívne myšlienky zlatik.uvidis.bude dobre.nasa cesta je tŕnistá,ale viem a verím,ze stoji za to!!! Na konci nas čakajú nase vytúžene bambuliatka 😍😍😍😘💕🤗🤗👼👼👼a za tu bolesť to stoji😢😢
@sonulienka13 moja velmi pekne napisane
@sonulienka13 ano uz by sme sa mohli dockat konecne 🙂 kazda jedna z nas 😇
@sonulienka13 ty to vies tak krasne napisat😍
Mne uz to obcas pride take nerealne ze by sme mali bábätko😔ale nevzdam sa toho sna nikdy😇
@selinaliana 😘😘😘😍❤️❤️❤️💕💕💕🤗🤗🤗🤗🤰🏼🤰🏼🤰🏼
@yuppy97 zlatko,sme tu pre seba!!! Kazda jedna si prechádzame tímto bojom.sme jedno telo akoby.
Vies,aj mna niekedy chytia take myšlienky,ze si poviem,ze sa musim začať naučiť zit s tym,ze dieťatko nikdy nebude.ale za dve minútky sa preplesknem a zobudim a poviem si:Sona,co to trepeš????!!! Za somariny. Jasne ze budeme mat deticky,predsa ina možnosť ani neni!!! No nie??
@sonulienka13 ano mas uplnu pravdu 😍ja osobne som stale ako na hojdacke chvilu dobre potom zase na dne ale esteze vas tu mam😇viem ze niesom v tom sama😇
@yuppy97 presne 🙂 aj ja som rada,ze tu medzi vami,to mozem zo seba dostať,vypísať to tu,vsetky tie pocity,smútok,hnev,zlosť na cely svet.aj jed sa mozem aj s muzikom o tom porozprávať ale tu je to lepsie 🙂 aj ja mam take nálady.raz,ze kaslem na vsetko,potom zase opačne.ale vzdy sa vrátim k tomu,ze to bábätko bude nech sa deje,co sa deje 😍😍😍🤰🏼🤰🏼💕❤️😘😘aj keby hory padali!!!! Proste ina možnosť neni!!!! A basta 🤰🏼😘😘🤗🤗
@selinaliana Vies co? Niekedy je to na nervy, ked mi v obchode nechcu predat ani flasu vina. Alebo ked idem so Sofi po meste a myslia si, ze som starsia sestra. Ale v ostatnych pripadich si to uzivam.... 😉
@ejuska2586 takze nie som jedina s tymto nazorom. Fakt vyzeras mladucko. Vsak to je super;)
@selinaliana silno,silno držím palce😘
Ja mom nemeram,sme od štvrtku na zapade a az dnes vecer prídeme domov,posledné dva dni ma silno bolelo podbrusko,tak uvidim keď pridem domov.
@ejuska2586 krásne bruško,zlatí ste😍
@sonulienka13 dufam že čoskoro stupneš, si zlatik ako tu vsetkych podporujes,citam vas len nestiham na všetko reagovať ale myslim na vad a všetkým drzim palce😘
@yuppy97 aj tebe držím všetky palce😘
@bona69 moja vdaka drzim palceeee aj tebe
@sonulienka13 hovoris mi z duse tiez sa s mojim mozem o vsetkom porozpravat mame pekny vztah len niektore veci si myslim chlapi nepochopia akoze tvaria sa tak ze chapu ale zeny sa tak viac vedia vcitit do koze tej druhej lebo to citia rovnako😂mna momentalne velmi trapi to ze niesme stale spolu, som presvedcena ze ked by sme sa mohli snazit kazdy druhy-treti den, ze by to uz davnejsie vyslo😔ale nechcem to tak pred nim nahlas stale hovorit lebo viem ze to vie a tiez ho to trapi ale nevie s tym momentalne nic spravit a nechcem aby to vyznelo ako vycitka uz z neho vyslo aj to ze by rad zmenil robotu len to nieje take jednoduche tak uvidime co bude dalej😔
@selinaliana krasny grafik tfuj tfuj tfuj😇🙏
@yuppy97 vdaks aj ten tvoj moja
@selinaliana dakujem 🙂
@selinaliana zlatiiicko,krasne to vyzera!!!😍😍😍🙏🙏🙏a neopovaz klesnúť 🤗🤗🤗😍😍🙏😘😘😉😉👋☝️☝️No no no 🙂 uz to musis dotiahnuť dokoncaaaa 🙂

@yuppy97 zlaticko ja verim stale na zazraky.a verim,silnoooo 😍😍😍🙏🙏🙏🙏💕❤️Jaa dnes takto zlatko.nijako moc