Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk
@selinaliana dievčatá verím s vami🙏🙏🙏💕💕💕
Tak a ja po niekoľkých dňoch, čakám čo bude, lebo neviem presne kedy bola,ale podľa pocitov asi aj dobre vyznačili,no uvidím kedy príde mrsina 😁
@selinaliana ja mu dam akurat tak do nosa.👋👋👋👋🤜🤜🤜a nie nas tu naťahovať.no nie😍😘😘len si to fóriky s nas tie cykly robia 🙂 ale veríme baby!!! Veríme!!! Aj ked je dnes škaredo ale s úsmevom dievčatá moje 🙂☺️😁😁😁ten usmev mate kazda povinne dnes 💕💕❤️❤️😘😘😍😍
@bona69 noo vitaj mojko 😍😍😍😘😘😘🙏🙏 ze sa aj ukážes 🙂 ako bolo?? Nepríde a basta!!!!!! A musis vzdy čakať len a len to najlepšie zlatik.ak budes potvoru stale volať a čakať tak vzdy pride.a my ju musime zničiť.hnusobu červenú.no nie??😁😁😁👍
@sonulienka13 no keby to tak bolo💕😘😘tento mesiac bol mizéria,manžel bral antibiotiká a ja som malaierny zápal, takže sme proti,ale ako píšeš,aj tak verim až do prvej kvapky 😁😁💕💕💕
Bolo celkom fajn,boli sme pozrieť pri bratovi v Handlovej,5hodin cesty,vlakom to bol des,kúpil dom pred mesiacom a manžel mu bol porobiť elektriku,a tak popozerat 😀dnes ešte idem na 60tku blahozelat známemu tak zas nebudem doma😀ale na týždeň už ani nepachnem z domu😁😁🐙🐙
@bona69 moja ja som z pd kusok od handlovej
@sonulienka13 ty si tak úžasne naladená stále,bavia ma tvoje príspevky

@selinaliana tak to si na míle ďaleko odomna😁asi tak 250km😘😀
Ahojte dievcata. My sa vraciame z dovolenky. 🙂 telo vyzera, ze sa chysta. Svoj minulomesacny graf som si upravila. Lebo ff mi to spocital na 23dc, ale podla prirucky stm bola ovu uz 20dc. Tzn, ze lutealna faza sa mi zase predlzila o dalsie tri dni. Tak mi drzte palce, nech je tento mesiac zase dlhsia, nech sa uz moze zadarit. 🙂
Pokles tento cyklus vyzera ako minuly, takze tak 20dc ovulaciu budem zase ocakavat.
Mate tu niektora skusenost, ze ste mali pozitivny ovu test az po prebehnutej ovulacii?
@bona69 noo vydis zlatik 😍😍😍😍😘ale stale veríš 🙂 to je to hlavne.noo jak ti bolo dobre.aspon si prisla na iné myšlienky.aspon nemusis rozmýšľať nad meraním a podobne.nezaskodi,ked sa vyventiluje clovek troska 🙂 no nie?? Verim,ze uz to čoskoro vyjde!!! Ved ina možnosť neni 😘😘😍😍😍😍😘
@zuzicka256 sice klesa, ale rozhodne to nie je ziadny zosup dole. 🙂 zajtra zase poskoci hore.
@zitusss jeeej dakujem 😍😍😍🤗🤗☺️☺️☺️ Vies,co iné mi zostava 🙂 nie,ze co mi zostava ale za tie roky som prisla na viac veci.Nic mi nepomôže ked budem stale v depresiách,umrncana a budem sicat po každom.Nikam tak nedojdem.Cloveku sa lepsie kráča a hlavne bojuje s usmevom.A snazim sa tu robim troska naladicku a podržať babenky.Lebo sme v tom spolu.A mam vas tu naozaj rada! A ja nemam rada ak sa niekto trápi ☹
@myjusiatko jeeej ahoj 🙂 a ja,ze kde si sa nam stratila ☺️☺️😘Takze oddýchnutá a načerpané nove sili🙂 bolo dobre??🙂 ale verim,ze ano.Budem držať palcaky aby to uz vyslooooo 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️💕💕
@myjusiatko dakujem moja, velmi si ma poteskala, snad budes mat pravdu ❤
@katusikkk no neviem....nevyzera to podla mna moc dobre. Teda nevyznam sa este do merania BT, ale no... zajtra mam dostat MS, teplota klesla, test ziadna zmena. Co som ti posielala test, co volnym okom bol negativny a na fotke sa nieco marilo, tak druhy den som si zase robila a uz bola ta druha ciarla vidiet aj volnym okom. Slabucka, ale bola. Ale teraz po 2 dnoch (som dufala, verila) bola taka isto slaba, ak nie este slabsia. Takze asi fakt z toho nic nebude. Zle testy, alebo zase biochemicke, ako uz 3x za posledne 4 mesiace. Takze akurat tak depka ma chyta 😂 Este ze je take "super" pocasie. Tento mesiac to je rok, co sa snazime. Viem, ze to neni vela, ale uz som unavena. Fakt mi to uz lezie hore krkom. Myslela som si totiz, ze ked sme si prve odmakali, tak aspon druhe pojde rychlejsie, ale ako tak pozeram, tak asi nie. S muzom mame dohodu, ze 3 mesiace to vyskusame s liekmi a pod. a od noveho roka zase cez lekarov. Len sa modlim, nech necakame zase 3 roky, lebo na tretie babo mozem rovno zabudnut. Tot moj vylev na dnes 😊
@sonulienka13 velmi by som chcela mat tvoj optimizmus 😊 Idem si pocitat tvoje prispevky, nech mi zazenu zlu naladu 😊 Ale ako si pisala, verim do prvej kvapky 😂 A do vycerpania vsetkych testov 😂 Lebo ja brzda si musim urobit asi milion testov, aby som sa presvedcila, ze nie...naozaj to nevyslo 😊😉
@janedoe Ahooj 🙂 Jeej dakujem 🙂 ja som taky pojasenec 😂😂😂snazim sa.co ti poviem.som rada,ked mate dobru naladicku a zazeniete na chvilku smútok a zlu náladu.to ma úprimne teší 🙏🙏🙏🙏😘😘😍❤️💕Veru.Verit az do prvej kvapky.
A s toho si nic neroooob 🙂 ja som taka istá s tými testami 😂😂😂🙈🙈neni problém ich aj 20-desať spraviť behom minuty🙂 aj ked viem,ze ani kanál tam neni 🙂 sak sranda musi byt😍😍😍🙏😘
A este si stale pekne nad čiarou!!! Tak ziadne pochmúrne myšlienky Poprosim ☺️🤗😉😉☝️Kym potvora nedošla,vzdy!!!!!!!je nádej mojko!!!
@bona69 viem viem ale bola si v handlovej ;)
@zuzicka256
@zuzicka256 tiez si myslim ze tk je ok pred ovu si mala teploty o dost nizsie a test tmavne tak je to ok;)
@janedoe
Dufam,ze nepadnes a opat vyskocis.Ja som tiez 14 DPO.Teplota hore,test biely a priznak ziadny.
Ale minule sa mi podarilo aspon kanali vidiet ked uz nic ine 🤗
My sa tiez snazime od zaciatku roka.Uplne zly spermiogram a vraj nemozne na normalne oplodnenie.Este robime nejake vysetrenia a umele mozno skusime.Ale verim v zazrak 🙏🙏👶
@sonulienka13
Ty a tvoje testy 😂😂😂A ako sa to pekne ruzovie a zelenie 😂Ale vyzera to ,ze sa to blizi k cielu 🙏
@selinaliana @katusikkk krasne krasne len tak dalej ziadne poklesy a biele testiky drzim moooc palce🙏
@zuzicka256 testik je krasne pozitivny gratulujem myslim ze sa nemusis obavat nie je to velmi prudky pokles teplota moze kolisat drzim palce nech je vsetko v poriadku krasne tehulkovanie😇
@sonulienka13 vyzera to tak ze sa ovulka blizi tak nech ta nenatahuje ako minuly mesiac😉
Ja som dnes nemerala boli sme vecer na oslave 30tky neskoro sme prisli domov malo som spala tak by to bolo skreslene
@yuppy97 vdaka
@katusikkk noo veru 😂😂😂mam tie grafy jak rajskú zahradu 😂😂😂😂natahujem paprcu a veeer,ze cieľ je este za mohamedovou horou🙂
@yuppy97 noo ved jasne zlatko.radsej ten jeden dnik vynechať.ovula klame ako vzdy 😁😁😁😂ona je prefíkaná!!! Sa hra somnou 🙂
Ja si v prípade ovu mozem spievať: Hore,dolu na zem let,ovu testy padnú za obeť hned 👍👍👍🤗🤗🤗😂😂

@sonulienka13 veru veru uvidime aj minuly mesiac nas trochu natiahol a nic