Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko obycajny mojko
@yuppy97 vzdy ked mi klesne na 37 tak pride ms.. preto viem..som sklamana
@katusikkk
@selinaliana tak baby.... nenechala som vas v tom same 😊 Takze ide sa na tie nase junovciatka 2018 😊
@sonulienka13 no verili sme verili.... ale ide sa dalej 😊 Ale uz netestujem.... fakt. Som zvedava, ako dlho ma to bude drzat 😂 Lebo aj napriek duchom (asi piatim), si milostiva mrcha dovolila prist. Tebe drzim palce s ovulkou a nasledovne uspesne lovenie //
@katusikkk ved aj ja som videla...ale mno.... aj tak nic z toho. 5 testov som minula. A bola tam stale, dokonca trosku silnejsia a aj na teste, co bol stale snehobiely zrazu bola 😂 Ale napokon aj tak nic z toho. Navsteva sa aj tak dostavila, aj ked s 3 dnovym meskanim 😊
Ozaj...ty sa chystas k dr. Ake vysetrenia si chces nechat spravit? Ja idem buduci tyzden na preventivku a chcem na neho vybalit, nech ma skontroluje od hlavy po paty. Ale neviem, co konkretne si pytat. Potom vydrzim asi este do Vianoc a pojdeme do CAR, kedze aj u mna zacinaju biologicke hodiny tikat 😊
@sonulienka13 nieco pre teba 😊
Trpezlivosť nie je schopnosť čakať.
Trpezlivosť je schopnosť udržať si pozitívny postoj, kým čakáš .... Joyce Meyer
@lucinocka
@alison11
@myjusiatko
@yuppy97
baby na profile mam svoje vsetky grafy tak sudte sami.. co poviete? ja myslim ze pride ms podla predoslych grafov..
@janedoe zlatik to ma mrzi ☹ ze ta zmrdina prisla ☹ musime sa jej nejako uz zbaviť. Krasny citat 😍😍😍🙏🙏😘😘😘😘noo dosli mi akurat dnes zelené ovu tak som musela presedlať na ružové a som nestastna s toho 😩😩😩😩 ja vas tu tak vsetky lubim,ze sa nemusiiite báť!!! Ja vas neopustím 🙂 zachvilku vas dobehnem 🙂
@alison11 milacku 🙂 muzik je v práci.az vecer bude coro moro 😂😂😂😍
@selinaliana micka mrzi ma to ☹ ale hlavka hore,usmevik a ideme dalej.Nebudeme sa predsa ľutovať. Sme predsa silne ženy!!!!Jedno skončilo a pred nami je nova nádej 💕💕❤️💕
@katusikkk no co uz nic nenarobime. Hadam v tom nebudes sama ;)
@yuppy97 hadam nabuduce
@sonulienka13 tak tak ideme dalejjj
@selinaliana Nebooj 🙂 zachvilku som Vám v pätách 😂😂😂😘
@selinaliana jooj,😢😢😢💕💕💕
Dievčence mne ide roztrhnúť podbruško, strašne tlaky akoby mi cez spodok a zadok malo vytlačiť loptu,žalúdok celý deň na vode😖 uvidíme zajtra ráno na teplotu,joj
@sonulienka13 čakám ťa 💕💕😁😁
@bona69 zlatko,ty len chod pekne priamou čiarou rovno na 9 ty mesiac prosiiim ta 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😘v tomto budem stastna ked ma nepockas ale obehnes 🙂
@sonulienka13 moja zlatá ani nevieš ako by som bola rada, najšťastnejšia na svete💕💕💕keby sa to podarilo 🙏🙏🙏😘😘😘 a aj tebe a všetkým ostatným kocenam😘😘😘
@bona69 ja viem zlatik.ja viem ☹ ja ti to doprajem.aj ostatným babulkam.Uprimne zo srdca!!! ❤️❤️❤️💕💕
Zlatenka moje.Ste tak ďaleko odomna ale mne srdcu blízko ❤️❤️❤️💕💕💕💕
A kedy uz dame teda to stretko???🙂??? Hmmm??? A mam otázočku.Je tu nejaka babulka co je aj s Piešťan,Hlohovca a okolia??? Gyndosa mam v Piešťanoch tak ze by sme sa mohli dohodnúť a dat kafco 😍😍😍😍😂píšte píšte 😘😘🙏😍😍😍
@sonulienka13 Držím palčeky aby sa večer z mužíkom vydaril 🙂
@tonjadabik2 Zaujímavé teda ke´d tebe príde aj pri 37 stupňoch ms,držím palce aby teda neprišla mne chodí až ke´d mám 36,4 stupňov.pri 36,9 som bola tehtoná z druhým synom.
@sonulienka13 a komu tu u nas v piestanoch chodis? Akemu gynekologovi?
@zlatovlaska79 zlatiiik Mudr Vargovi.Oproti Auparku 🙂 poznáš???Sukromnik😍😍😍😍kedy dame kafcoooo????🙂

@alison11 ete som netestovala som 11dpo