Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 chapem ta, cize dalsia do skatulky - "z neznamych duvodu" ☹ ale vies co, povedz si, ze do tretice to bude dobre a hotovo 😉)) a minimalne mas uz ten fraxiparine
@sjuzan77 co ja viem, bud rada 😉 ja som si tiez pred laparkou hovorila, nech len nieco najdu a nasli endometriozu, sice len miernu, ale aj tak doktorku nic lepsie ako IVF nenapadlo... tak co ti budem hovorit, radsej by som bola keby nic nenasli 😉
@senta_sofia no asi tak, clovek caka tolke tyzdne a nakoniec sa nic nedozvie. Ale hadam bude dobre. Trocha som sa za tie posledne 2 mesiace zresetovala, schudla 7 kg, dala sa ostrihat, za 2 tyzdne ideme na dovcu a potom utekam pre fraxik a budem s nim bojovat. Psychicky a fyzicky sa citim vynikajuco, tak uz to musi byt dobre 🙂
@paskolinka chapem, samozrejme som nechcela nic zle, ale fakt som bola presvedcena o tej zlej zrazanlivosti, kedze som mala problem so zrazeninami. S endometriozou sa neda prirodzene otehotniet? Ci uz dlhsie ti to pretrvava?
@sjuzan77 neboj, vsak ked vyslo vsetko ok, ver tomu, ze to je pravda a do tretice to vyjde 🙂 s endometriozou je to komplikovane, lebo inak ako operativne sa odhalit neda a teda ani neviem, odkedy to mam. otehotniet sa da, len sanca je mensia, ale tiez nikto nevie, ze aka, lebo su zeny, co to maju a otehotneju bez problemov a su zeny, co sa im to nepodari ani s IVF... proste zakerna potvora to je 😠 ale moja doktorka si napr. nie je ista, ci to je ten moj najvacsi problem, ale kedze nic ine mi nenasli, tak to tak uzavrela, ze pravdepodobne to bude to, preco sa nedari...
@paskolinka hmm, clovek ani nevie, ake potvory v sebe nosi 😖 tusim ti dali este 3 mesiace cas, ak som dobre citala a potom IVF?
@sjuzan77 nie, to si myslis asi s niekym inym... ja na IVF nechcem ist, tak mi ostava jedine sexovat 😝
@paskolinka prepac, baby sa tu cinia a pisu jedna radost, tak ked sem idem citat, tak mam z toho mis mas 😅 zachytila som jednu kocenu, ze o 3 mesiace ma ist na IVF, tak som to hned hodila na teba 😀 tak nech mas plodne leto 😉
@sjuzan77 vsak jasne, ja tiez uz neviem niekedy, kto co pisal 😀 aj ja tebe prajem, nech sa cim skor zadari a nech to dotiahnete pekne do konca 🙂
fuuuu,zenulky,tak ja som premeskala prvu vymenu nazorov v tejto teme... 😲 no nic,hlavne nech je tu pokoj a mier a suhlasim s @rybkaa ze ani nazory lekarov sa nezhoduju,preco by sa mali zhodovat nase sledovania a pod.....inak rybicka krasnu dovolenku zelam a hlavne plodnu 😉
ja si mrchujem,miernejsie ako minuly cyklus... ale bok mi ide vyvalit tam,kde mam cystu,tak ktovie ci este je tam,ci prec... ci co...nakupila som si lanovy olej a semienka....tak idem skusit taky zdravy recept,vraj je ucinny na nadbytocne estrogeny,ktorych mam asi dost s mojou dg. a zacnem s cviklovou stavou a bol by v tom cert,aby sa telo nespamätalo.... 😀
pekny dnik koceny
Ahojte kočeny..
Dostala som sa sem az teraz. Bola som s deckami troska nakupovat. Ideme o mesiac na svadbu, tak som si bola poskusat saty, hned som si aj jedni zajednala a nelke som tiez kupila, tak som spokojna a nebudem musiet potom stresovat 😉
No inak u mna nic nove, stale mrzne, az mi to je velmo velmo cudne 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Uz ma to naozaj prestava bavit taketo cakanie a ak by to buchlo kazdym dnom, tak nic z toho, kedze mm neni doma 😒 Joj, je to na nervy 😠
@adamnela hm, tak to je nekonecny pribeh ten tvoj graf 😕 ale tak drzi sa to na historickom minime, tak snad uz len hore to moze ist...
@jaja9891 potom daj vediet, ci to co pomohlo. ja som ani lanovy olej ani cviklu neskusala, ale mozno to nie je zly napad, ak budem mat cestu okolo obchodu kde to maju, mozno tiez kupim 😉
@paskolinka no radsej nech to teda este pocka do vikendu, ked ma uz tolko natahuje. Lebo, ked to stupne zajtra, tak od soboty uz moreplavci urcite odplavali 😒
@afra do kelu a mne ten kočík nechodí. to ako čo som zasa za výnimku ☹
@senta_sofia
@paskolinka
@rybkaa
@adamnela
@zuzulienocka77
@babsi123
@jaja 9891
@micikatka
@kubisova
a všeeeeeetky moje snažilky. ako sa mi tu máte? Už se poprali? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mám pre vás veľkúúúúúú novinku. No hádajte. Nie neni som tehu. ale sadru budem mať ešte 3 týždne. Kokos. Všetko zle. zabite ma alebo čo. už jediné čo ma rozosmieva je predstava sexovania s mužom, ako vykladám nohe v sadre na jeho plecia, šak aby sa aj on dostal k miestu určenom a aby aj nohe boli vo zvýšenej polohe. Keby bol aspoň doma. ale príde až v piatok o týždeň. hovorím, že celé zle. tešila som sa, že na moje narodky už budem bez. a keď nie, tak že aspoň na výročie svadby. totok je fakt zleeeeeeeeeeeeeeeee. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@paskolinka si v skupine endometrioza???chystam sa tam pridat recept na ten lanovy olej a cviklovu stavu... nasla som studiu jednej zahranicnej lekarky,ktora to pouzivala pri pacientoch s rakovinou a dosiahla vraj pekne vysledky a kedze tie lanove semiacka a olej odporucaju aj pri endo,hladala som recept,ktory by mi umoznil spravne ich konzumovat a na zaklade mojho 2 rocneho studia na medicine usudzujem,ze to vyzera logicky 😀 tak to skusim,ale upravim to na seba,pomalicky a postupne...
@adamnela no ty kokso, dievca, u teba je to dake zaseknute. A nemoze to byt anovulak? Ktory den zvyknes mavat ovu, ked mas take dlhe cykly?
@mawiya to ma mrzi, ze si takato zasadrovana, ja som mala sadru len raz, aale to teda stalo zato, 3 hodiny mi na operacke davali ruku do kopy 😅 jedine co si potom pamatam, ako som si furt ihlicou na pletenie skrabala ruku, bolo tiez leto, potila som sa a sakra ma to svrbelo 😝

Ahojte babeny, tak a je to tu - mam vysledky z genetiky - a nic. Proste su negativne, ze z hematologickeho hladiska som v poriadku. Strasne som sa sklamala, vyznie to maximalne divne a blbo, ale dufala som, ze mi najdu nieco, mozno nejaku zrazanlivost ci co, nasadia lieky a bude dobre. Takto som 2x potratila a neviem na com som. O mesiac sa mame zacat snazit a ja uz teraz mam nervy, ze co ked sa to zopakuje znova 😒
Inak k tomu spineniu, po prvom potrate som s tym mala velke problemy, spinenie mi zacalo uz 4 DPO, ale duphaston to napravil. A co sa tyka implantacneho spinenia, tak tu ma mate. 3x sa mi podarilo otehotniet a 3x som ho mala na 5DPO. Takze nadej zomiera posledna 😉