icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zitusss
21. sep 2017

Teraz vážne baby...
Ako dlho mám natierať tu kravu denne?

sticker
zitusss
21. sep 2017

@kudusko cica ja musím vydržať do soboty,nechcem byť už zajtra smutná 😒
Zajtra ešte kravu musím ponatierat 😀😂

kudusko
21. sep 2017

@zitusss no máš pravdu nie každému ukáže na 19 dpo ale na 11 by mal aspoň nejaký slabý dúšok kedy až v nedeľu máš termín

kudusko
21. sep 2017

Že 19 preklepy 10 dpo som napísala a 19 mi to dalo 😂😎

sonulienka13
21. sep 2017
sticker
sonulienka13
21. sep 2017

@zitusss testuuuuuuj 😍😍😍😍🙏🙏🙏tfuj tfuj tfuj.musi to vyjsť!!! Neviem sa dočkať testíku 🙂

zitusss
21. sep 2017

@kudusko ja mám straaaasne dlhé a nepravidelne cykly takže vôbec netuším kedy by mohla prísť 🙄 ale v sobotu isto skúsim 😍

spring19
21. sep 2017

@zitusss hocikedy a hocikoľkokrát počas dňa, keď ťa to napadne a budeš mimo dohľadu nezasvätených osôb. Predsa len, ťažšie sa vysvetľuje neprítomný a sústredený pohľad. Chápeš. 😂

sonulienka13
21. sep 2017

A to je nas sen!!! A za tym si vsetky ideme a nevzdávame sa!!!!!!

bona69
22. sep 2017

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

spring19
22. sep 2017

Bré ránko, idem hore konečne... 🙂

spring19
22. sep 2017

@bona69 zlatko nezúfaj. Možno chce byť júlovčiatko, čo ty vieš. 😇
Pozri, je to super že si mala aspoň ovulku. A podľa mňa si ju mala o deň či dva neskôr ako ti ju vyznačila tá aplikácia. Ktovie. Ja ju tiež mám a značí hneď napevno, inak ako FF.

sonulienka13
22. sep 2017

@bona69 nie ☹ nehovor mi zlatko ze ta hnusoba prisla???!!! Ale nebudeme sa ľutovať milacik.Zeee??? Utrieme slzicky,usmejeme sa a ideme dalej 🙂 Boli to.Ja viem.Zase to sklamanie.Ale nevzdame sa zlatko moje. Lebo sme silne.💕💕💕❤️❤️❤️❤️

sonulienka13
22. sep 2017

@spring19 dobre ranko 🙂 noo jak si pekne vyhupla hore 🙂 len sa tak drzzz 🙂

sonulienka13
22. sep 2017

Dobre ranecko slniečka 🙂 Prajem Vám pekny a veselý dnik 🙂 Budte veselé a šťastne 😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️😘💕💕❤️Tak ste krasne 🙂

sonulienka13
22. sep 2017

A ja asi nikdy nevyskociiiiim 😩😩😩😩😡😡😡😡

lauritka
22. sep 2017

@sonulienka13 zajtra. Vacsinou to vyskoci az po dvoch dnoch od ppzitivneho testu.kukni na moke grafy v blogu.a aj to nemusi naraz.ale moze ist hore postupne.🎈

sonulienka13
22. sep 2017

@lauritka bodaj by 🙂 cakam nanu jak na spasenie 😂😂😂idem si to tam u teba preštudovať zlatko 😘😘😍😍😍💕

kudusko
22. sep 2017

@sonulienka13 presne ako
@lauritka píše a ešte je možné že dnes ako ťa poznám bude pozitívny tvoj ovu 😋😚

sonulienka13
22. sep 2017

@kudusko 😘😘😘😍😍😘zlaticko spravim pre istotu.ale az poobede ked prideme 🙂 ideme zachvilku na to Záhorie na hríby.Tak aj ja som zvedava na ovu 🙂 a tak som čakala ze vyletim do výšin 😂😂😂😂

zitusss
22. sep 2017

Ahojte,tak ja budem od dnes až do ďalšej ovu len vaša fanynka,teplota klesla,skúsila som testnut,je krásne snehobiely 😒
Držím vám palce baby 🙏❤

sonulienka13
22. sep 2017

@zitusss zlatinko a mrcha uz dosla??vies ze Veríme do prvej kvapky!!!!! Takze este nestrácajú nádej!!!! Prosim.

zitusss
22. sep 2017

@sonulienka13 nie nie neprišla a ani neviem kedy má prísť keďže mám také blbé cykly dlhé nepravidelne 🙄

lucinocka
22. sep 2017

@tonjadabik2 ja som tu ;)

lucinocka
22. sep 2017

dnes ma moja mala princezna 5 rockov🙂

tonjadabik2
22. sep 2017

@lucinocka Dakujem mojka. krasna babika aj my mame dve baby nadherne.

lucinocka
22. sep 2017

@tonjadabik2 cikala si ?????????

tonjadabik2
22. sep 2017

@lucinocka nieee

lucinocka
22. sep 2017

@tonjadabik2 jooooooj, ber pohar test a mazaj do kupelne !

tonjadabik2
22. sep 2017

BABY tak stale rovnako..testik..bude ale neskor ..zial..je mi to luto ale vydrzime. neda sa inak musime pockat do vecera dam Vam vediet. Dakujem ze ste tu a dufam ze sa nehnevate..slubujem ze dam testik len pan manzel zabudol nechat ecka nan..taze ma pruser u mna..takze ma to mrzi viac ako vas. Ale teplotka je dobra..zatial...