Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Že 19 preklepy 10 dpo som napísala a 19 mi to dalo 😂😎

@zitusss testuuuuuuj 😍😍😍😍🙏🙏🙏tfuj tfuj tfuj.musi to vyjsť!!! Neviem sa dočkať testíku 🙂
@bona69 nie ☹ nehovor mi zlatko ze ta hnusoba prisla???!!! Ale nebudeme sa ľutovať milacik.Zeee??? Utrieme slzicky,usmejeme sa a ideme dalej 🙂 Boli to.Ja viem.Zase to sklamanie.Ale nevzdame sa zlatko moje. Lebo sme silne.💕💕💕❤️❤️❤️❤️
@spring19 dobre ranko 🙂 noo jak si pekne vyhupla hore 🙂 len sa tak drzzz 🙂
Dobre ranecko slniečka 🙂 Prajem Vám pekny a veselý dnik 🙂 Budte veselé a šťastne 😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️😘💕💕❤️Tak ste krasne 🙂
@sonulienka13 zajtra. Vacsinou to vyskoci az po dvoch dnoch od ppzitivneho testu.kukni na moke grafy v blogu.a aj to nemusi naraz.ale moze ist hore postupne.🎈
@lauritka bodaj by 🙂 cakam nanu jak na spasenie 😂😂😂idem si to tam u teba preštudovať zlatko 😘😘😍😍😍💕
@sonulienka13 presne ako
@lauritka píše a ešte je možné že dnes ako ťa poznám bude pozitívny tvoj ovu 😋😚
@kudusko 😘😘😘😍😍😘zlaticko spravim pre istotu.ale az poobede ked prideme 🙂 ideme zachvilku na to Záhorie na hríby.Tak aj ja som zvedava na ovu 🙂 a tak som čakala ze vyletim do výšin 😂😂😂😂
@zitusss zlatinko a mrcha uz dosla??vies ze Veríme do prvej kvapky!!!!! Takze este nestrácajú nádej!!!! Prosim.
@sonulienka13 nie nie neprišla a ani neviem kedy má prísť keďže mám také blbé cykly dlhé nepravidelne 🙄
@tonjadabik2 ja som tu ;)
@lucinocka Dakujem mojka. krasna babika aj my mame dve baby nadherne.
@tonjadabik2 cikala si ?????????
@lucinocka nieee
@tonjadabik2 jooooooj, ber pohar test a mazaj do kupelne !
BABY tak stale rovnako..testik..bude ale neskor ..zial..je mi to luto ale vydrzime. neda sa inak musime pockat do vecera dam Vam vediet. Dakujem ze ste tu a dufam ze sa nehnevate..slubujem ze dam testik len pan manzel zabudol nechat ecka nan..taze ma pruser u mna..takze ma to mrzi viac ako vas. Ale teplotka je dobra..zatial...

Teraz vážne baby...
Ako dlho mám natierať tu kravu denne?