Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucinocka nie ziadny..
@tonjadabik2 joooj:(
@lucinocka aj ja som nasrata na manzela ho zabijem..ked pride domov to mi urobil naschval.co nevie kolko stoja testy? ach--ti chlapi ale nevadi.. ☹
@tonjadabik2
A ty nemas svoju kreditku?Nechapem.Ved treba aj jedlo nakupit ,alebo nieco 😲
@katusikkk nie nemam. ako ved o nic nejde.. vsetko mam.. klideeeek
@lucinocka gratulujem 😘😘😘
@tonjadabik2 tak je to tam určite tešíme sa na testik neva čakáme je to v pohode 😍😄
@kudusko jezin ty si zlata oki budem sa snazit ta nesklamat aj ostatne babulky. myslis ze je to tam? vazne???? po dlhych mesiacoch..kokos.. ak sa to naozaj podarilo tak ked spravim testik ta som zvedava na manzelovu reakciu tesim sa..ak by to tam naozaj bolo
@sonulienka13 Jej mojenka nakoniec budeme mať nejaký dník dva medzi ovulkami a možno i pôrodmi 😀 aj môj krček mäkkne a začína sa otvárať ešte aj bt je pred ovulačné a u teba je už ovulka tak u mňa asi o nejaké dva dni 😀 Tak nech sa nám teda zadarí obom 🙂 A aj ostatným snažilkám a v júni by sme sa mohli tešiť z batôžtekov 🙂
@sonulienka13 uzi si dnesny dnik srdiecko😉
@tonjadabik2 grafik kraaasny na testik si teda pockame drzii palce🙏
@yuppy97 Dakujeeeem. hej ja by som si uz spravila toci sa mi v hlave ja tusim ze je to tam ako nikdy predtym..
aj ty mas kraaasny graf drzim palce aby sme cakali spolu. 🙏
@tonjadabik2 jasné o ďakujem áno myslím si malo kedy sa mýlim 😎😋😃
Ahojte dievčatá. Už dlhšie vás tu sledujem, prečítala som si diskusiu od strany 400 a nejak som to tu začala s vami prežívať 🙂 Hovorím si, nieee nie som taká prepnutá, veď kľud, ale priznávam, som z toho prepnutá :D, a keď som posledné dva dni natierala aj ja kravu džemom :D tak reku, už musím s grafmi von :D mám 34 r., mm 35r a začali sme sa "snažiť" pred pár mesiacmi o prvé bábo. Merať BT som začala v júli. Pripájam aj grafy z troch cyklov, a tento posledný je konečne "teplotne uhladený" pretože som 2DC prestala (chválabohu) fajčiť (ja viem, ja viem, ale podarilo sa) a pila som každý deň bylinky na ženské veci, taký mix s alchemilkou. Samú ma to prekvapilo ako sa mi cyklus upravil a aj ovulka prišla na 12DC. Predtým aj by chcela byť na 12-13DC ale horm ju nejak oddialili na 16-17DC. Vyzerá to tak, že LF mám 10DPO /podľa fajčiarskych fuj cyklov :D/ ale uvidím tento mesiac ako to nakoniec prečistené dopadne 🙂 niektoré teploty sú mimo (boli drinčíky) tak ich neberiem v úvahu. Tento mesiac neočakávam že by boli // pretože aj keď sme sa konečne trafili do ovu, mm bol unavený a nedotiahol veci dokonca...
Všetkým Vám babenky držím palce, a poriadne natierajte 🙂))))
@zitusss srdiecko ak si pozries vo ff v galerii grafy tehotenske, najdes tam aj take ze teplota na jeden dva dni klesne a potom ide naspat hore kem nepride ms je skoro na zavery😉a takisto aj pekny graf nie je zarukou ze skonci // palickami moj minulomesacny sa tvaril nadejne ako aj tento tak dufam aze verim ze tentokrat ma nesklame🙏tento je zmin.mesiaca
@kariangela ahoj vitaj medzi nami som rada ze si sa pridala 🙂 skus este raz pridat grafiky😉drzim palce pri snazilkovani snad sa tu dlho neohrejes a rychlo sa vam babatko podari😉
@kariangela uz mi ich zobrazilozobrazil prepac😉
@kariangela podla mna si mala ovu o den neskor ako ti vyznacilo drzim palce 🙂
@yuppy97 Dakujem 🙂 ja ti drzim palceky, aby si neklesla a uz boli konecne // 🙂 a ano, pocitovo som teraz mala ovu 17.9. v nedelu, len v sobotu vecer prisla segra tak sme si strngli :D aj ked som jej hovorila ze nemozem, skresli mi to graf :D skreslilo :( :D preto ju vyznacilo v sobotu.
@yuppy97 drzim pallllceeee

@tonjadabik2 ani ovulacny nemas doma?