Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Daco nove?
Ahooojte zlaticka 🙂 noo ako?? Ako pozeram,veeela som tu dnes zameškala ☹ ☹ teraz som sa dostala este len do postele.Idem si vas preštudovať 🙂 😍😍😍😘😘😘💕❤️
@alison11 zlatinkoo musime to dat uz konecne.Cert by v tom bol keby to uz zase nevyšlo.no nie??
@yuppy97 zlatinkooo super bolo daj aj moje malinké dve lásky boli,tak som bola stastna 🙂zlatinkooo,pekne sa drzkas 🙏🙏🙏🙏💕modlim sa aby to bolo uz do deviateho mesiacika 😍😍🙏😘😘🙏
@bona69 zlatko Ahooj ☹ zase teda ta hnusoba dosla??? Mrzi ma to zlatinko ☹ ale musis bojovať dalej.Viem ze čoskoro pride tvoja chvíľka a ani sa nenazdas,budes mat kraaasne dve koľajničky 🙂 a za tie sa oplatí bojovať,nech sa deje čo sa deje.no nie??
Babulky tak uz mame kompletne vysledky.Polovicka ma nejake zapaly,vsetky mozne plazmy zle a z toho asi aj spermiogram horsi ako zly.Ja budem mat vysledky buduci tyzden,ale kazdopadne ma antibiotika a nejake lieky na 25 dni.Zakaz sexu na 25 dni a kontrola o 3 mesiace.Ja dostanem lieky buduci tyzden a vecerami si budem od smutku cmulat palec.My uz ani umele nestihame 😔
@katusikkk som na tom podobne, lenže problém je vo mne :( moja imunita je na figu od pondelka ma čaká liečba...injekcie a kopa tabletiek....kto vie kedy sa budeme môcť snažiť...v auguste som mala MA kvôli zlej imunite :(
@slniecko527
Ja som nasrata sama na seba.Neviem ci mi pomaly v 40 bolo treba nejake choroby riesit.Kedze to ma on,tak jasne ze aj ja.Pripadam si ako pubertiacka co pretiahla polku skoly a dobre ze nemusim na infekcne☹
Dufam,ze sa z toho vyspim,lebo mam stav,ze je lepsie a rychlejsie chlapa vymenit😢😢😢
Tak tiez to nemas ruzove😕
@katusikkk zlaticko mrzi ma to ☹ ani nevies ako ☹ sme s tebou. Neni si v tom sama.Kazda mame nieco.Bohuzial.Len sa vyrozpravaj.Ale je dobre ze sa zistilo ze co a ako.Radsej teraz ako nikdy.Nic nam nezostáva len bojovať veru.Zlatko to dame ❤️❤️💕💕💕aspon si troska oddýchnes.u nas je muz chvala bozku v poriadku,ale ja mam aj zaňho.cca vyše 10 diagnóz mam takych všetkých možných ☹ a uz dva roky na prednisone a iných liekoch.takze tiez to neni bohvie co.Ale neprestavam verit a dufam.Ved nie sme zle a zaslúžime si byt maminami.a aby si nebola potom prekvapená a nenašla si po tych 25 dňoch odpočinku na dalsi cyklus krasne // 🙏🙏🙏zazraky sa deju!!!
@slniecko527 ako su na to prisli ze imunita?
Dobre ranko slniečka moje 😍😍😍😘💕❤️Prajem Vám krasny dnik,aby ste mali usmev na tvarickach cely den a aby ste neboli smutne😘😘😘😍❤️❤️💕🙏
@sonulienka13 krasne ranko aj tebe 🙂 hra sa s nami zase na skryvacku ta tvoja ovulka😕snad uz zajtra🙏
@yuppy97
@sonulienka13
Žienky,tak dnes som trochu stúpla zase tak ja neviem,je tam šanca ešte?
@zitusss zlatkooo 😍😍😍vydis.Musis verit aj jed sa uz neda 🙂 jasne ze je tam šanca!!!! Šanca je vzdy!!!! A nie ze klesnes!!! 🙂 Chcem vydiet grafík ísť len a len hore 🤗🤗😘😘😍😍😍🙏🙏
@yuppy97 zlatenko moje ❤️❤️❤️😍🙏 testik moze aj na 12ty aj neskor ukázať ciarocky.a grafik sa krasne tvári.Takze vooobec nic neni stratené.Asi ty len pomalinky ide hcg hore.ja verim,zlatko.Musi to tak byt!!! Juuuj 😍😍😍😍
Ja Ti moc prajem aby sa vám už zadarilo,my sme sa len terza začali snažiť poctivo každý druhý deň,mužík sa odhodlal,že mi splní želanie ešte mať dcérku,tak dúfam,že sa i zadarí,len neviem kedy bude ovulka presne,bt vyzerajú sľubne ale ovulačné testy sú slabunké.
@tonjadabik2 Ahoj,ako teda?Čakáme na novinky.
@alison11 zlatik ahoooj 🙂 takze bojujeme spolu v podstate 🙏🙏🙏😍🙏ani ja som este neni vyznačená ☹ uz som nestastna s tohooo ☹
@sonulienka13 Nebuď enšťastná snažte sa keď sa len dá a užívajte si jeden druhého a tam hore zariadia babulko ke´d to podľa nich je najlepšom čase pre nás 🙂.
@yuppy97 zajtra skúsim aj ja ak opäť neklesnem. Zajtra 7:15 píšem ako som dopadla 😝
@sonulienka13 tá tvoja ovulka je naozaj jeden veľký otáznik,sa s tebou zahráva tuším 🙂 inak kam na Záhorie chodievaš? Ja bývam na Záhorí 🙂
Žienky ideme dnes na ten wellness,tak sa teším,trochu relax konečne a tepluuuucko 😍 večer si prečítam čo ste sem popísali 😉

@lucinocka z krvi mi zistili horšie než zlú imunitu...v 7tt som mala aj herpes a vtedy sa asi bábätko prestalo vyvíjať😢 teraz má čaká liečba, injekcie a kopa tabletiek... netuším kedy sa môžme znova snažiť,som z toho veľmi smutná 😢

@kariangela ahaaa takze stale nic nevieme😝😂