icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
23. sep 2017

@slniecko527
Ty mas kolko rokov?
A to ked ma zena herpes napr.na pere aj to moze ublizit??

selinaliana
23. sep 2017

@katusikkk herpes je nebezpecny v tehotenstve a hlavne pokial ho zena ma 1x v tehu .

katusikkk
23. sep 2017

@selinaliana
To som nevedela.Ved ako pubertacka som.mala herpes pri kazdej nadche.Nastastie teraz 13 rokov ani nadcha,ale niekedy ma len trosku prefuklo a uz bol tam.To sa podla mna ani chranit nejako neda.hmm

lucinocka
23. sep 2017

Bre ranko, u mna kus stuplo🙂 ale 8dpo, cize nic podstatne🙂

bona69
23. sep 2017

Krásne ránko prajem bambulky 💕💕💕💕
@zitusss tak si to uži a verím že už ostaneš hore 😘😘😘

@sonulienka13 a ty sa už šplhaj hore zlatusik, zajtra už dúfam budeš na Gerlachu😀😀😘😘😘a môžeš začať natierať 🐄🐄🐄😁😁😁
@yuppy97 verím že sa tento mesiac dockas //💕💕💕

selinaliana
23. sep 2017

@katusikkk ono pokial si ho uz mala nemal by byt skodny ale ak ho mas 1x a na zaciatku tehu . Male babatko novorodenec pre neho je herpes smrtelny

katusikkk
23. sep 2017

@sonulienka13
Ta tvoja ovulka je ako na gumicke.Som si normalne otocila graf a vtedy by bola ovulka pred vcerom.Nerobi sa tebe graf opacne ??😀

sonulienka13
23. sep 2017

@alison11 ja viem zlatko 🙂 len je to nahlavu uz vsetko 😂😂😂

sonulienka13
23. sep 2017

@zitusss zlatko uzi si to aj za nas 😍😍😍😘😘
Noo aj ja mam v Borskom Svätom Jure rodinu.A chodievame do strelnice a vcera sne boli v Laksarskej 🙂

sonulienka13
23. sep 2017

@bona69 zlaticko ahoooj 😍😍😍😘noo tak ten bol dobrý 😂😂😂👍👏🏻👏🏻👏🏻 Od toho mam este ďaleko 🙂 som ako jojo 🙂

sonulienka13
23. sep 2017

@katusikkk zlaticko,ze by??? 😂😂😂😂ja som cela opačná 🙂 co ti poviem 🙂 ale nic iné som ani nečakala.

goldmolly
23. sep 2017

@katusikkk
@alison11
Cauko baby, co nove? Ja som dnes 9dc.. Vcera som zacala merat ale vecer som si dala vino a dnes pozeram, ze teplota skocila o pol stupna hore. Radsej ju ani nebudem zapisovat a rozmyslala som ze tento cyklus sa vybodnem na cele meranie😀

tonjadabik2
23. sep 2017

tak babyyy az dnes sme testovali prepacte za dlhu chvilu cakaniaaaa velmi Vaaas lubim a Dakujem Vam za vsetko stale som tu s Vami tak konecne sa podarilooooo 👶

katusikkk
23. sep 2017

@goldmolly
Podla toho kolko vina si vypila.Poharik ,dva nic neurobi 😝
Ja tiez nemeram a ani nesexujem.Vcera som tu pisala.Polovicke nasli plno zapalov.Dostal lieky na 25 dni a25 bez sexu.Ja budem mat lieky v pondelok,lebo ked on ,tak aj ja.
Vcera mi bolo normalne na rozchod.Takze uz asi umele nestihneme.Normalne som si vcera pomyslela,ze je rychlejsie chlapa vymenit ako v pomaly 40 riesit zapaly.Ja co nemam nadchu 13 rokov.A presne 13 rokov som nemala jednu tabletku v sebe.
Takze tento mesiac bez sexu s tabletkami a este neviem s cim 🙄

katusikkk
23. sep 2017

@tonjadabik2
Jeeeej gratulujeeem 🙆

tonjadabik2
23. sep 2017

@katusikkk Dakovaaaam velmi peknee

tonjadabik2
23. sep 2017

@yuppy97
@kariangela
@spring19
@ejuska2586
@lucinocka
uz mate vysledooook sori ale robila som dnes rano rapid Clear.. sa mi zdaju slabe obidve ciarky. neviem snad nebude mimomaternicove.. bojim sa.. alebo zly test??? v pondelok kupim dalsie a dam vysledky. Velmi Vas lubiiiiim

sonulienka13
23. sep 2017

@tonjadabik2 zlatko vsetky sme v to dúfali 😍😍🙏🙏😘a proste je to tam!!! Užívaj si to 🙂 su to veru vzácne chvíľky 🙂 este raz veeeeeeeeelka gratulka 🙂

tonjadabik2
23. sep 2017

@sonulienka13 velmi ti Dakujeeeem len sa bojim su slabe ciarky obidve..asi slaby test alebo co neviem..

adrianhka
23. sep 2017

@tonjadabik2 gratulujeeem :-* uplne uuuuzasne 🙂 kolko ste sa snazili? robili ste nieco specialne ze sa vam zadarilo? 🙂

goldmolly
23. sep 2017

@katusikkk
Jeeminee ☹ to az takto.. Ale zas 25 dni nie je rok, tak nevesaj hlavu aj ked ti rozumiem, ja by som asi tiez takto rozmyslala.. 😒 ja som si teraz bola kupit grepovu stavu tak uvidime co tento mesiac bude 🙂 kedze budeme prerabat a budeme prestahovani u potencialnej svokry 😀

lucinocka
23. sep 2017

@tonjadabik2 sak mas.krasne.ciary, blahozelaam🙂🙂

katusikkk
23. sep 2017

@goldmolly
Aby ta svokra nestresovala natolko,ze aj spermije sa pomylia a od strachu utecu zo stresu 😂

janedoe
23. sep 2017

@tonjadabik2 gratulujeeeeeeem 😊 Krasne ciary. Uzivaj si toto krasne obdobie 😍

Baby...drzim nam palce, nech sa kazda z nas docka takychto krasnych kolajnic ❤🤰👶

yuppy97
23. sep 2017

@tonjadabik2 gratulujeeeem z celeho srdiecka velmi sa tesim s tebou 🙂 tak uz len stastne s spokojne tehulkovanie prajem

sticker
yuppy97
23. sep 2017

@zitusss uzi si zasluzeny oddych mojko a rano dufam sa budeme vytesovat aj my s //😍

yuppy97
23. sep 2017

@bona69 dakujem srdiecko 🙂

yuppy97
23. sep 2017

Herpes mavam na pere sem tam aj ja😕