icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
25. sep 2017

@jaja63 je to mozne. Tych 14 dni je priemer. V podstate to nicomu nevadi si myslim. Horsie je, keby bola moc kratka.

jaja63
25. sep 2017

@myjusiatko tak toto bol u mna pravdepodobne predtym problem,kym som nemerala BT som si myslela,ze ovu dojde medzi 13 az 16 tym dnom a ona mi pravdepodobne chodila uz okolo 11 a 12 dna cyklu..otestujem a uvidim,dakujem

nina88
25. sep 2017

Ahojte, prosím poznáte test GS mamatest Comfort (pero do prúdu moču) ? Dočítala som sa, ze robí falošné duchy. Myslite ze to je aj moj prípad. Som 11 DPO
Ďakujem 😘

jaja63
25. sep 2017

@nina88 a ako sa citis?podla testu a teploty to vyzera jednoznačne..drzim palce 🙏

nina88
25. sep 2017

@jaja63 cítim sa dobre. Pichá ma v podbrušku uz tri dni, ale inak nic ,,nové,, som nespozorovala.

yuppy97
25. sep 2017

@zitusss netestovalaaa az zajtra😉

yuppy97
25. sep 2017

@sonulienka13 odpadnem z tvojho testiku😂ale podla teploty si ovulku mala uvidis zajtra ze ti ju oznaci na 19dc😉

yuppy97
25. sep 2017

@nina88 kraaasny graf a na testiku jasne vidno //😇skus o dva dni dalsi drzim palce nech silnie🙏

lucinocka
25. sep 2017

@sonulienka13 dnes.som.citala ze celkom.spolahliva antikoncepcia je vraj ako mas sex do 6 hod od posledneho, lebo spermie vraj nestihnu.vobec dozriet..ci je to pravda meviem, ale dajte aapon dajaky odstup:D

nina88
25. sep 2017

@yuppy97 ďakujem 😉

sonulienka13
25. sep 2017

@lucinocka moje,my mame vačšinou len vecer.cez den sa neda.tak kvazi teraz kazdy vecer.to by mohlo stačiť.ci nie??

sonulienka13
25. sep 2017

@yuppy97 sooom zvedavaaaa 😂😂😂 cakam ako na darček na herečku 🙂

kariangela
25. sep 2017

@jaja63 moze byt ze ti cestovanie ovplyvnuje cyklus, ale myslim si ze ti to teplotu zvysuje. Ja som si na sebe vsimla ze ma ovplyvnuje stres, tazka fyzicka zataz, zly alebo kratky spanok, drinky, a ked potom rano obvykle meriam mam zvysenu cca 0,2-0,3 stupna. Idealne mat svoj denny rezim rovnaky a hlavne zdravy spanok. Otrava :D

kariangela
25. sep 2017

@jaja63 po ovu, myslis od 1. dna po den ovu (before) folikularna faza alebo po priebehu ovu (after) lutealna faza? :D prepac niekedy ludom nerozumiem. Ale kazdopadne je mozne jedno aj druhe. Pomohlo by na predstavu zverejnit grafy ak chces 🙂

kariangela
25. sep 2017

@lucinocka nove nestihnu dozriet ale stare mozu byt stale schovane v cestach a aktivne :D asi to spolahlive moc nebude. To sa tusim hovori tomu aj kvapocky lasky z ktorych sa da otehotniet.

sonulienka13
25. sep 2017

@lucinocka

@kariangela a to je to babulky,ze muz ma strasne vela šprintérov 😂😂a ze su kvalitne,rychle a je ich veeeela.ani urológ a ani v centre nechceli verit,ze to je jeho spermiogram.aj pri rozbore 🙂 😂😂😂ze proste kvalita.to veru moj podoris ich asi odplasuje a vyháňa von 😂😂😂ale som úprimne stastna ze aspon muz je v poriadku.

sonulienka13
25. sep 2017

Asi zobudim muža a poistime pre istotu 😂😂😂🤣preňho to nebude problém.On aj zo zalepkanymi očami a v polospanku 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🙊🙊😉

sonulienka13
25. sep 2017

Jeden cyklus by som bola neskutocneeeee stastna,keby pani ovalena pride aspon raaaaz tak ako ma.Som jak ružové jojo.

sonulienka13
25. sep 2017

Babulky teraz robené.spravim pre istotu aj zajtra🙂 lebo u mna je vsetko iné,vsetko divne a nic ako by malo byt.

jaja63
25. sep 2017

Toto je moj graf,malo sme sa milovali lebo cele prve dva sept.tyzdne som bola prec a pomedzi to som bola strasne unavena a s nadchou,vyzera to ze sme nestihli milovanie pocas ovulacie

zitusss
25. sep 2017

@sonulienka13 jasneee,poistite saaaa,za to nič nedáš 😅

@yuppy97 neviem či dnes aj späť budem 😅 najradšej by som už teraz cikala a testovala 😂😘😍

sonulienka13
25. sep 2017

@zitusss to uz vydrziiis 😍😍🙏😍😍a kedy babulky testujete rano??? Nevieeeem sa dočkať!!! Ale verim,ze je to taaam!!!

zitusss
25. sep 2017

@sonulienka13 o siedmej meriam teplotu a potom test 😱🤗
@yuppy97 ty kedy testujes?😊
Pôjdem skoro spať nech na to toľko nemyslím 😅

sonulienka13
25. sep 2017

@zitusss
@yuppy96 ja som taka nedockava 😍😍🙏🙏😍aj za vas.(uz som isla napísať ze nadrzana 🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙉🤣🤣🤣)ze ani nezaspim.ja o šiestej meriam tak potom pozriem.juuj.uz nech je rano 🙂 verim vo vas babulky!!!

zlatovlaska79
25. sep 2017

@sonulienka13 ahoj snazilkujeme a cakame asi na ovulku ale kedze nemeriam a nesledujem to a snazim sa na to nemysliet neviem v ktorej faze som

sonulienka13
25. sep 2017

@zlatovlaska79 Ahooj mojko 🙂 podla mna robis aj dobre.a mozno v tejto etape sa zadari 🙏🙏🙏🙏budem držať palceky.a daj vediet o sebe 😍😍😘😘😘ja si to tiez stale hovorím.ale bohuzial neviem to ☹ som uplne posadnutá.

zlatovlaska79
25. sep 2017

@sonulienka13 moj muz si to tak prial tak som ho posluchla druhy mesiac nesledujem a je to take slobodnejsie len jedine co ma mrzi ze nemamprehlad ze kedy cakat mrchu...ja viem ze najlepsie nikdy 😄

sonulienka13
25. sep 2017

@zlatovlaska79 tak to je samozrejme ze nikdy!!!! Ale telo ta na vsetko upozorni.Nooo ja to tak mam bohuzial.a dobre spravil 😉zalezi mu na tebe a takto si sa svojim spôsobom trápila a jemu to bolo ľúto podla mna.das si pauzicku,zresetujes a mozno sa nenazdas a zachvilku tu bude pozitivny tehu testik 🙂

sonulienka13
25. sep 2017

Ach tie hormóny ☹ 😩😩😩pozeram Farmu a ten Jozef Bohdan hovorí o Panne Márii o kostole v domčeku a ja drzim v ruke sladký tvarohový zavin,v druhej ruke zase Müllermilch a reveeem.😭😭😭😭

sonulienka13
26. sep 2017

Dobre ranko.Co sa dalo čakať.Zase prerusovano☹ a zase nesklamalo.vzdy,vzdy,vzdy ju vyznačí na ten jeden jedinucky den co sa nesnažíme.