icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

maciatko115
2. júl 2014

dobre rano babule ......... ja len tak narychlo,lebo sa ponahlam do prace.......@rybkaa na a dnes teplota 36,5.....raz hore raz dole......

rybkaa
autor
2. júl 2014

Dnes som sla na kozne, merala som skorej, ale som tam kde vcera, nejde mi pridat graf, hapruje net. poobede dobalim a v nociideme na letisko, rano o 6:40 letime, tak na mna myslite, nech nepadne lietadlo a nech sa nespecem na oskvarku 😀 Majte sa mi tu dobre, nech je daktora tehu ked pridem, alebo aj secky, lebo ja sa planujem vratit tiez v troiici 😀

jaja9891
2. júl 2014

@zuzulienocka77 neboj,drzim palce,nech je vsetko ok.... kym som sa nesledovala,ani som netusila o takychto veciach a len ma zaujimalo,aby ms dosla a teraz??? ufff,je to cela veda... inak aj ja mam pravy postuhnuty 🙂 juuj,len ci ma ten usmev neprejde ...

jaja9891
2. júl 2014

@rybkaa stastnu cestu 🙂 budeme na teba mysliet a trosilinku ti zavidiet 😉

joannah13
2. júl 2014

ahojte holky moje, dlouho sem tu nebyla, ale dnes sem sem zabrousila kuknout na novinky.. tak vidím, že někdo jede na dovolenou, někdo sádry na nohách 😀, někdo přestal měřit, někdo se pere s nekonečným cyklem.. chtěla jsem vám všem popřát hodně štěstíčka a věřte, že stále na vás myslím a občas sem kouknu, co nového a všem tu držím pěstičky 🙂

zuzulienocka77
2. júl 2014

@jaja9891 ja ani poriadne neviem, či je to vôbec vaječník 😀 . Musím sa veru prestať pozorovať. Je to pravda, že som sa koľkokrát modlila, nech príde MS a že už budem dobrááá a teraz sa modlím aby neprišla, že budem ešte lepšiaaa 😀 😀 Treba to brať s humorom 😉

@rybkaa juuuj rybička, šťastnú cestu a užite si toooo. Teplomer a testy nechaj doma 😉

jaja9891
2. júl 2014

@zuzulienocka77 veru,hlavne nech nas humor neopusta 🙂 ja uz v hlave take teorie splietam,ze koniec 😀

mawiya
2. júl 2014

@kubisova peknýýýýýýýýý grafík, len nech je stále hore. 😉

mawiya
2. júl 2014

@rybkaa krásnu dovču dievka, pekne sa poopekaj do hnedúčka, nežer tam kadejaké morské potvory - radšej si kúp chobotničky v konzerve. 😉 a nech ťa tak o týžden chytí vracanie a nie z lietadla 😀 😀 😀 😀 ale z krpáňa. tak šup ho tam a užívaj si krásne slniečko a more. juj aj ti závidím, ale v dobrom. btw: lietadlo nepadne, maximálne bude mať meškanie - ako to naše vlani - 11 hodín - no strašná sranda 🙂 nezabudni kúpiť magnetku na chladničku nech malý/á vie od kiaľ pochádza, keby sa náhodou o pár rokov pýtal/a 😀 😀

mawiya
2. júl 2014

@joannah13 zlatíčko naše ty sa nám pekne zaokrúhľuj, neprejedaj 😀 😀 a nezabudni - vždy pozeraj pod nohy. fakt je to dobrá rada od srdca a sadry 😀 😀 😀 😀 😀

mawiya
2. júl 2014

@paskolinka jaj ani nehovor. na ľavej našťastie už len týžden, na pravej tri. hej hej som za princeznu, dnes mi moje mladšie dieťa urobilo prekvapko, doniesol mi do postele raňajky. volské oko. všetko sa to tam hýbalo, potrebovalo dovariť, ale tak čo som mu mala pokaziť radosť???? tak som to do seba rýchlo narvala, teraz si idem zabiť hylak alebo čierne uhlie, bo neviem čo to so mnou urobí. a na záchod sa mi predsa len "beží" ťažie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

paskolinka
2. júl 2014

@mawiya no aky zlaty, ranajky do postele 😵 nabuduce nejako naznac, ze by si radsej chleba s dzemom 😀

mawiya
2. júl 2014

@paskolinka som mu povedala, že ako moslimka začínam od zajtra pôst. a on na to, že aj on. a potom mi hovorí, mami ty si moslimka, dady je moslim, ja so samym sme evanjelici a oco je ibrahim. a ja čo je oco???? a on no ten ibrahim. a ja - myslíš katolík? a on heeeeeeej katolík. som cikala na ňom. môj mudrc. 🙂 🙂 🙂 🙂

paskolinka
2. júl 2014

@mawiya no to to mate teda pestre, ked sa vam narodi male, to by mohol byt budhista 😀

joannah13
2. júl 2014

@mawiya hehe, zatím mi stále ještě moc nechutí 😀 ale to přinde.. no sice nemám sádry na nožkách, ale pár boulí na hlavě 😀 to víš, ten těhotenský tlak.. jaj, tak snad ti ty 3 týdny rychle utečou, ať zas můžeš skákat jak holubička 🙂

mawiya
2. júl 2014

@paskolinka alebo ibrahim 😀 😀 😀 😀

mawiya
2. júl 2014

@joannah13 no ako holubička už radšej nie 😀 😀 😀 sa asi budem plaziť radšej. lebo toto už nechcem zažívať. hm a tlak v tehu, ani nehovor. furtom som mala pred očami tmu. pomaly sa posadiť pomaly sa postaviť a ani to nepomáhalo. ale zasa ten výsledok 9 - tich mesiacov stojí za to. jeden má už 176 cm. neviem či zarábam na stravu alebo stále nové gate pre staršieho. 😀 😀 😀

paskolinka
2. júl 2014

@mawiya
@joannah13 skakat ako holubicka to je dobre 😀 nasa ucitelka hovorila zas, ze lozit po stromoch ako srnka 😀

mawiya
2. júl 2014

@paskolinka no aj srnka na strome je celkom fajn. pokiaľ nedozrie a nespadne dolu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

joannah13
2. júl 2014

@mawiya tak se drž pěkně při zemi a už jen opatrně.. no ani mi nemluv, čekáme nejspíš pinďoura 😀 takže za 15 let bude věčně prázná lednice a i pěněženka 😀..
@paskolinka miluju taková slovní spojení, co vlastně nedává vůbec smysl 😀

mawiya
2. júl 2014

@joannah13 ješkove oči. ja mám takých dvoch a to sú v podstate ešte "krpci" 10 a 13 a keď sa opýtam toho staršieho, koľko chce párkov tak mi povie že 8, tak na neho zbľačím, že "koľko????" a on že 10. a ver že ich aj zje a to aj s takými 6 rožkami. a je ako prútik. a nech mi nikto nehovorí, že to vybehá, lebo sedí furtom pri počítači. ach mať tak ich spaľovanie 😀

ennynka
2. júl 2014

@mawiya ze 8,10parkov?ja jem 2 a mm 3 😀

joannah13
2. júl 2014

@mawiya bože můůůj, co mě to jen čeká 😀 ale párek bych si dala 😀 no já mám na chlapy štěstí, koupila sem si králíčka, vylezl z toho časem chlap, 2 křečci a časem se zjistilo, že to sou taky kluci.. se těch pinďourů nezbavím 😀

paskolinka
2. júl 2014

@mawiya no ale on rastie, tam sa to straca 😉 ked prestane rast, aj parkov bude menej jest... ibazeby nie 😉

paskolinka
2. júl 2014

@joannah13 no vsak co, chlapi su fajn 😀 ja som vzdy chcela chlapca. uz teraz po skoro dvojrocnom snazeni mi to zacina byt jedno 😉 ale chlapi su u mna ako psy a zeny ako macky a psikov mam radsej 😀

mawiya
2. júl 2014

@ennynka jaj aj 12 dal. a k tomu tie rožky. keď varím špenátik so zemiačkami, tak si naloží 3 taniere. halušky aj 4 krát sa zvrtne. pizzu si objednáva tú pre dvoch. a o hodinu vyžiera keksík. 🙂 Keď si predstavím, ako som bola nešťastná, keď boli malí, že málo papajú. 😀 😀 😀
@paskolinka veď vieš moja, že s mojím šťastím bude to - ibažeby nie 🙂

mawiya
2. júl 2014

@joannah13 jaj aj my sme si kúpili zajačika pred časom, teda zajačicu a aj kamoška zajačicu. a keď sme šli na dovču, tak sme našu zajačicu dali k jej zajačici a vraj tá po nej skákala a skákala a deti ich od seba trhali, teda jej deti, že aby si neublížili. no a po mesiaci som prišla domov a naša zajačica mala tri malé zajačiky. ale možno majú v ríši zvierat iné povolenie na lesbické lásky a môžu mať aj deti. ibažeby ten kamoškin nebola zajačica. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ennynka
2. júl 2014

@mawiya ty kks tak to musis varit kazdy den,u vas asi nehrozi ze ked navaris viac tak to jete 2,3dni 😀 a ako vravis ze zarabate iba na stravu tak to ti verim podla toho co pises 😅

joannah13
2. júl 2014

@paskolinka aj mě to bylo jedno, ale druhé bude holka, to prostě přítelovi nakážu, ať nechá jít vpřed pouze holčičí spermije 😀
@mawiya ale to je hodně dobrý příběh.. tak sem doufala, že to budu mít s křečíkama a ti se akorát rvali do krve, že sem je musela rozesadit 😀

mawiya
2. júl 2014

@ennynka no ja si pamätám z detstva, že sa navarilo v nedeľu a jedlo aj v utorok. u nás sa navarí na obed a na večeru musím znovu. ale zasa nemajú radi sladké. iba palacinky. no sú to mäsožravci. no a peniažky idú ešte na toaletný papier. bo keď moje deti idú na wc, tak minú pol kotúča. aby im nebodaj prštek nevbehol keď si utierajú riťku. 😀 😀