icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

uhnakova
29. sep 2017

@myjusiatko nemusi byt behom 24 hodin, obcas moze byt aj rozstup niekolkych dni.

tonjadabik2
29. sep 2017

@yuppy97 moje uvidis ako dlho budes krvacat.. aj ja som krvacala jeden den potom ruzove spinenie takze ti drzim palce velmi. mozno ti teraz este neukaze ale na dalsi mesiac uz nedostanes uvidis. rooob testiiik

alison11
29. sep 2017

@ejuska2586
@katusikkk Díky tak fajn 🙂.Tak budem ďalej merať bt.

alison11
29. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj ako sa cítiš? Kedy ideš k ženskému?

tonjadabik2
29. sep 2017

@alison11 ajoj lasko citim sa dobre. trosku na odpadnutie obcas na vracanie ale inak dobre som v pohode. ku zenskemu asi az buduci tyzden asi v stredu.

alison11
29. sep 2017

@tonjadabik2 Tak sa držkajte a rastite 🙂Teším sa svami a mužík z deťmi ako reagovali?

tonjadabik2
29. sep 2017

no a co sa tyka manzela..neveril po tom slabom teste ze cakame babetko ale az vcera ked som ocikala test a videl vysledok taksa zacal tesit. takze aj deti sa tesia aj my sa tesime. tu v dedine nevie nikto ani sa nechystam tym drbnam nieco povedat..aby neboli reci. ale vy to viete a mam s kym pokacat aspon. lubim Vas ❤

tonjadabik2
29. sep 2017

@alison11 tak deti juchuuu sa tesia velmi ze budu bavit a kocikovat 😂 a manzel az vcera po testiku sa rozplakal samozrejme oslavil 😀 a maka aby boli peniazky. takze ja som spokojna stale scitliva stale revem..manzel stale v robote ta aspon s detmi oni ma rozosmievaju a som stastna ze ich mam.a ze mam vas baby moje to som vdacna. Cmuk
a ty ako?

sonulienka13
29. sep 2017

Babulky otázka do pléna 🙂 prosim vas kedy mozu začínať nevoľnosti? Zvracanie a tak. Dakujem lásky 🙂

ejuska2586
29. sep 2017

@sonulienka13 Ja som mala "tazky zaludok" este pred meskajucou MS. Predtym som take stavy nemala, ked som cakavala na mrsku. Ale nevolnosti ako zvracanie som ja nastastie nemala vobec. Len ten tazky zaludok a potom sa pridalo prehananie. A odzneli cca v 13. tyzdni. Teraz mam uz len obcas tazky zaludok a vacsinu casu kyselinu - hlavne, ked som hladna.

selinaliana
29. sep 2017

@yuppy97 normal mrch to hadam nie

tuqanqa
29. sep 2017

@sonulienka13 me začalo byť zlé asi týždeň po meškani, spodok taký nafuknuty ako sa maternica začala zvetsovat a veľmi citlivý čuch. Preháňalo má asi mesiac.Našťastie som nevracala ale napínalo ma aj z rôznych vôní. A v začiatku tehu dom bola veľmi unavená.

sonulienka13
29. sep 2017

@ejuska2586

@tuqanqa babulky dakujem.neviem ci si to namyslam ci co ☹ ale vcera ma prehanalo.tazky zaludok mam od vcera.dnes ma napína.uz som aj zvracala.viem ze črevná to neni.to uz rozoznám na sebe.vsetko mi smrdí.ale doslova vsetko.a ked si spomeniem na mäso sa mi chce vracat ☹ co ja mäso milujem!!!! Neviem ci som si to uz vsugerovala ci co.podbrusko boli.ale nie ako na mrchu.take tlaky tam mam.ani dotknúť sa ho nemozem.tak neviem.uvidime co to da.a v ústach mam taku zvláštnu chut.

sonulienka13
29. sep 2017

Babulky a na mojom mieste by ste si kedy spravili ClearBlue?? Digitálny? Asi je este skoro.ze??

ejuska2586
29. sep 2017

@sonulienka13 Kolko si po ovulacii? Uz ti meska MS? Duch na teste bol slaby, alebo vyrazni? (Prepac, nepamatam si...)

0507
29. sep 2017

@sonulienka13 ja som ho vyskusala na 8 DPO a bolo to asi moc skoro

selinaliana
29. sep 2017

@tonjadabik2 tesim s tebou nech je vsetko ako ma byt

katusikkk
29. sep 2017

@sonulienka13

Hned mam veselsi den po tvojej hlaske 😅
Ja by som piaty den nerobila,ale ty si taka divna,ze tebe // ciarocky ukaze len co vajko spermiu chyti.Ty nasa Cinska hracka 😅
Takze ano ocikaj .A silno silno verime ze tam budu //.Lebo ako som pisala,zasluzis si najviaaaaaaaaac 😘

sticker
sonulienka13
29. sep 2017

@ejuska2586 zlatooo,ja som este len 6dp 😂😂😂😂preto sa pytam 🙂

sonulienka13
29. sep 2017

@0507 dakujeeem 🙂 tak ja pockam veru 🙂

sonulienka13
29. sep 2017

@katusikkk zlaticko dakujeeem mooooooc 🙏🙏🙏🙏😘😘😘😍😍😍ale teda asi este pockam som este len 6dp tak aby som ho zbytocne nerobila 🙂 🙂

0507
29. sep 2017

@sonulienka13 aj ja si teraz nadavam naco som ho robila 🙂

katusikkk
29. sep 2017

@sonulienka13
tak pekne vydrz aspon do nedele rana.Na nedelu dam pekne budik a budem cakat tesik,nech zas vyskulim oci 😍

lucinocka
29. sep 2017

@sonulienka13 na test mas uplne 6 dni casu 🙂

kariangela
29. sep 2017

niekto mi prave poslal moje prve modre srdiecko :D jeeeej dakujem

sticker
ejuska2586
29. sep 2017

@sonulienka13 Pockaj min. do 10 dpo.

sonulienka13
29. sep 2017

@0507

@katusikkk

@lucinocka

@ejuska2586 dakujem zlaticka🙂 veru mate pravdu.pockam.ale tak ma mrle žerú 😂😂😂

katusikkk
29. sep 2017

@sonulienka13
Ale pozri,ked Ti uz bude naozaj tazko a dlane silno palit,ked v hlave nebudes mat nic iba test a strasne sa ti bude chciet kazdu chvilu cikat,tak ho jednoducho ocikaj.
Sklamana byt nemozes ked nic neukaze,lebo ved co by malo ukazat na siesty den.😅
A ako ta poznam budes cikat dnes,potom rano a este dalsie rano😘😇😝
A potom uz nebudes,lebo budu dve //

sonulienka13
29. sep 2017

@katusikkk zlatko ty ma dokonale poznáš 😍😍😍😍😍😘 😂😂😂😂zaťala som sa.ne a ne a nebudu chcát 😂😂😂teda dufam.

sonulienka13
29. sep 2017

@katusikkk a s duše nenavidim paprikas ale tak by sooom si daaalaaa 😜😜😜😜😋😋😋🙉🙉