Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 Ahoj 🙂Tak ja dnes 19dc
Ovu testík som mala včera negatívny a pred včerom pozitívny tak ovulka mala byť včera dnes teplotka vyššia včera bola najnižšia tak uvidím 10-11.10.či príde ms alebo nie.Teším sa svami a najstaršie dieťa má koľko a najmladšie? Tak budeš mať pomocníkov musí to byť krásne mať toľko detičiek,snimi je krajší život bez nich je chudobný.🙂
@selinaliana ❤
@katusikkk ako vies 😂😂😂😂
Babulky tak krvacanie prestalo uz len jemnucke spinenie, krcok je tvrdy a dolu som neskutocne zvedava rano na teplotu😝
@yuppy97 myslim na teba zlaticko!!! Verim,ze vsetko bude tak ako ma 🙏🙏🙏🙏😘😘
Babulky tieto iste bolesti maternice som mala aj pri IVF ked to vyšlo.ani chodit som nemohla.Bodaj by to bolo dobre znamenie.alebo som uz naozaj taka naivná?? Kto vie.Uvidi sa casom.Opusta ma elán zlaticka.
@sonulienka13 nestresuj sa zbytočne moja, veď si tuším 6DPO... to by mohlo byť dobré znamenie na uhniezďovanie ❤ Klídek, nohy hore, sprav si čajík a relaxuj. 😘
@spring19 ja viem zlatko.len je to vsetko take....uz dlho cakam.sa bojim ze sa ani nedočkám☹ vies,topiaci sa aj slamky chyta.ved som uz v posteli.som taka nijaká.ten zaludok,podbrusko a unavena som.ale dakujem zlatko 💕💕💕❤️🤗
@yuppy97 no to som zvedava aj ja na teba ;)
@sonulienka13 neklesaj na mysli a zajtra keď ti bude lepšie, šup do HC na jarmok 🙂🍹
@tonjadabik2 zlatíčko velmi ti to prajem a držím palce nech je vštko v poriadku až do sameho konca.😘
@sonulienka13
Aka milostiva 7dni po OVU?Neblazni😠
Zajtra je to hore
@sonulienka13 zlatinko a čo ti hovorí ip pokles býva na 6-8 dpo
@tuqanqa ja viem moje ☹ som taka nijaká.pojdeme veru pojdeme 🙂 ideme na frastacku svokrovcom na obed a potom popozerať stánky 🙂
@sonulienka13
Ja tento mesiac bez sexu a na ATB.Prave mam ovu.Ale si hovorim,ze ok,lebo jedno znamenie ktore nechcem bejby je blizenec.A k tomu syn 😝
Ale mas len 7 dni po OVU.To vobec nic neznamena aj keby teplota bola pod bodom mrazu 😘🙏
@sonulienka13 moja to este nemusi nic znamenat este je skoro na milostivu nie???
@sonulienka13 Ahoj silne držím palce mne v 5tt bývalo na zvracanie od rôznych vôní aj ztých čo sa mi predtým páčili ,a od 6tt som zvracala do 17tt.☹Ja dnes takto

@sonulienka13
Tak cez den to zvladnes,ale vecer nezaspis.Muzicek zalahne a ty sa budes s testom zakradat 😂😂