icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
29. sep 2017

@sonulienka13
Tak cez den to zvladnes,ale vecer nezaspis.Muzicek zalahne a ty sa budes s testom zakradat 😂😂

alison11
29. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj 🙂Tak ja dnes 19dc
Ovu testík som mala včera negatívny a pred včerom pozitívny tak ovulka mala byť včera dnes teplotka vyššia včera bola najnižšia tak uvidím 10-11.10.či príde ms alebo nie.Teším sa svami a najstaršie dieťa má koľko a najmladšie? Tak budeš mať pomocníkov musí to byť krásne mať toľko detičiek,snimi je krajší život bez nich je chudobný.🙂

alison11
29. sep 2017

Tak podľa ovulačných testou som mala ovuláciu včera,max dnes.A bt teplota dnes sa zvýšila.

tonjadabik2
29. sep 2017
sonulienka13
29. sep 2017

@katusikkk ako vies 😂😂😂😂

yuppy97
29. sep 2017

Babulky tak krvacanie prestalo uz len jemnucke spinenie, krcok je tvrdy a dolu som neskutocne zvedava rano na teplotu😝

sonulienka13
29. sep 2017

@yuppy97 myslim na teba zlaticko!!! Verim,ze vsetko bude tak ako ma 🙏🙏🙏🙏😘😘

spring19
29. sep 2017

@yuppy97 možno to bola nejaké prasknutá cievka z rastúcej maternice 🙂 dúfam 🙏

0507
29. sep 2017

@yuppy97 aj si si dnes robila test?

sonulienka13
29. sep 2017

Babulky tieto iste bolesti maternice som mala aj pri IVF ked to vyšlo.ani chodit som nemohla.Bodaj by to bolo dobre znamenie.alebo som uz naozaj taka naivná?? Kto vie.Uvidi sa casom.Opusta ma elán zlaticka.

spring19
29. sep 2017

@sonulienka13 nestresuj sa zbytočne moja, veď si tuším 6DPO... to by mohlo byť dobré znamenie na uhniezďovanie ❤ Klídek, nohy hore, sprav si čajík a relaxuj. 😘

sonulienka13
29. sep 2017

@spring19 ja viem zlatko.len je to vsetko take....uz dlho cakam.sa bojim ze sa ani nedočkám☹ vies,topiaci sa aj slamky chyta.ved som uz v posteli.som taka nijaká.ten zaludok,podbrusko a unavena som.ale dakujem zlatko 💕💕💕❤️🤗

selinaliana
29. sep 2017

@yuppy97 no to som zvedava aj ja na teba ;)

tuqanqa
29. sep 2017

@sonulienka13 neklesaj na mysli a zajtra keď ti bude lepšie, šup do HC na jarmok 🙂🍹

butterfly333
29. sep 2017

@tonjadabik2 zlatíčko velmi ti to prajem a držím palce nech je vštko v poriadku až do sameho konca.😘

zitusss
29. sep 2017

@yuppy97 ty robíš šoky moja zlatá 😨😅 sme vedeli že to bude dobré nakoniec,zajtra chceme fotku testu 😍😘

spring19
30. sep 2017

Ahojte, ja dnes takto...

@zitusss ty ako?

@yuppy97 som zvedavááá... 😇

tuqanqa
30. sep 2017

@yuppy97 ako? Sú tam kolajnicky? 😉

0507
30. sep 2017

Dobre ranko...u mna stale vsetko po starom. Vcera som uz kontrolovala teplomer, ale funguje 🙂

katusikkk
30. sep 2017

@spring19
Ta ovulka fakt bola na 18DC🙄

sonulienka13
30. sep 2017

Dobre ranko.tak ja takto.mozem čakať milostivu.Co iné sa dalo čakať.pravy vajecnik pichá,boli jak hovado.a maternica tiez ☹ ☹

katusikkk
30. sep 2017

@sonulienka13
Aka milostiva 7dni po OVU?Neblazni😠
Zajtra je to hore

kudusko
30. sep 2017

@sonulienka13 zlatinko a čo ti hovorí ip pokles býva na 6-8 dpo

spring19
30. sep 2017

@katusikkk neviem či mi to FF nechá takto do konca cyklu... Skúšala som deaktivovať teplotu na 21CD (kde ukazuje teraz ovu) a ovu mi skočila späť na 16CD. 🙄 Fakt nechápem prečo tam a nie na 18CD. Tiež mi to logicky vychádza na 18.

katusikkk
30. sep 2017

@spring19
Lebo FF sa drzi toho,ze na 16 den si mala hlien a ovulacne bolesti.
Tam sa to da urobit aj manualne,ze zadas datum,ale vyznaci ti ho na modro.Tiez som uz tak mala.Aku dlhu mavas LF?

sonulienka13
30. sep 2017

@tuqanqa ja viem moje ☹ som taka nijaká.pojdeme veru pojdeme 🙂 ideme na frastacku svokrovcom na obed a potom popozerať stánky 🙂

sonulienka13
30. sep 2017

@katusikkk
@kudusko ja viem zlaticka moje❤️❤️❤️💕💕💕len som zo všetkého taka nestastna uz.ale nejako to dam 🙂

katusikkk
30. sep 2017

@sonulienka13
Ja tento mesiac bez sexu a na ATB.Prave mam ovu.Ale si hovorim,ze ok,lebo jedno znamenie ktore nechcem bejby je blizenec.A k tomu syn 😝
Ale mas len 7 dni po OVU.To vobec nic neznamena aj keby teplota bola pod bodom mrazu 😘🙏

selinaliana
30. sep 2017

@sonulienka13 moja to este nemusi nic znamenat este je skoro na milostivu nie???

alison11
30. sep 2017

@sonulienka13 Ahoj silne držím palce mne v 5tt bývalo na zvracanie od rôznych vôní aj ztých čo sa mi predtým páčili ,a od 6tt som zvracala do 17tt.☹Ja dnes takto