icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
2. júl 2014

@joannah13 no škrečkovia u nás v škole (v triede toho mladšieho) boli tiež vraj dvaja chalani a mesiac čo mesiac zásobovali všetky rodiny malými škrečkaaaami. 😀

ennynka
2. júl 2014

@mawiya no tak to ta vyjde este drahsie ked chcu len mäso a sladke nie...no veru aj u nas sa tak vari ze aj 2,3dni sa to dojeda ale tak my sme iba dvaja a ja nejak male davky varit neviem 🙂

adamnela
2. júl 2014

Ahojte koceny.
Tak ja po starom, dnes len vzostup 0,1 stupňa, takže ovulka ešte nikde :-/

paskolinka
2. júl 2014

@adamnela tak mozno to predsa caka do vikendu 😉 ... a ked nie, tak pojdes k dr. ... a uz si mala niekedy taky dlhy cyklus?

adamnela
2. júl 2014

@paskolinka až takýto dlhý ako bude možno tento, keď aj príde ovulka, tak nie. Najviac som mala asi 44 dňový a to mam lutealku väčšinu tých 14 dni, len minule som mala tuším 11 dňovú..

senta_sofia
2. júl 2014

@rybkaa pridavam tu tvoj graf, nech v zapale balenia a stresovania z letu na to nezabudnes 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
mna to bavi pysit sa cudzimi grafmi, takze si poprosim na konci zelenu ciaru a plusko v casti Test, dakujem 🙂
Inak krasnu dovolenku, vela slniecka a lasky, uzite si tam jeden druheho a druhy prveho, lebo ked pride treti clen rodiny, uz si len tak v klidku s drinkom nepolezite 😉))

paskolinka
2. júl 2014

@adamnela hm, tak to by sa tento splhal niekde k 50 dnom, ak by aj ovu hned prisla... a nechces skusit ten agnucaston? ja som to brala jeden cely cyklus a teda nic to neurobilo, mala som akurta pekne vyrovnane teploty pred ovu a chvilu krce pred ovu 😉 ale ty mas uplne ine problemy, mozno tebe by to pomohlo, ked si to tolko ludi chvali 😕 mam doma este jedno balenie, kludne by som ti to poslala, ak mas chut testovat, aj tak to uz nemam v plane uzivat...

adamnela
2. júl 2014

@paskolinka no ved ja uz naozaj neviem :-/ No mam tam ešte 1 balenie Inofolicu a mozno by som aj veru skúsila ten Agnucaston..Topiaci sa aj slamky chytá ako sa hovorí..A ako sa dohodneme s tým Agnucastonom? Po kolko sa predáva?

paskolinka
2. júl 2014

@adamnela za to by som urcite nic nechcela, vsak to nestalo vela. u mna by to trcalo v skrini a po case by som to exnute nieslo do lekarne vratit 😀 ... posli mi adresu a hodim to na postu 😉

adamnela
2. júl 2014

@paskolinka diky, mas ss 😉

jaja9891
2. júl 2014

Zenicky,ja ze vam idem napisat,ze ma chytila depka,lebo som pred mm nechcela nariekat kvoli cyste a dnes ma boli brucho a napchavam sa a potrebovala som uvolnit to napätie a ako tu citam vasu debatu,uz sa smejem cez slzy, vy ste lepsie ako antidepresiva 😀 😀
@mawiya kde to v sebe beries?u vas musi byt veselo 😀

maciatko115
2. júl 2014

@rybkaa stastnu cestu a poriadne si to tam uzite..a nech vam to oplodnenie vyde.......hned by som sla aj ja 😎 😀

adamnela
2. júl 2014

@jaja9891 no veru aj ja som sa nasmiala poriadne a Ty hlavne nedepkuj a hlavičku hore moja pekná 😉 U mna tiež žiadna sláva, ale snažím sa to tu nejako v robote prežiť :-/
Tak cystisko ešte stale cítiš, hm?

jaja9891
2. júl 2014

@adamnela citim taky tlak vpravo aj v podbrusku dnes,dnes celkovo mi je divne.... az sa bojim co bude zajtra,no este ma asi nebude vysetrovat,kedze mam este ms,len chcem lieky na ten zapal,nech sa za tyzden preliecim nejako,kym pojdem opät na kontrolu... ms mam ale slabsiu ako minuly cyklus,aj tej sliznice menej,je to divne,keby mi fakt spravili ten hormonalny profil,lebo kym sa ja do CAR dostanem,prejde rok... no uvidime,je mi tazko z toho vsetkeho uz,chcela by som babo uz,tak veeeeelmi.... no moja ty sa teda tiez nacakas pri takych cykloch.... a ako ta praca?da sa to,ci narocna?

timeatimka
2. júl 2014

ahojte ,,, viete mi niekto pomocť? co znamená tento graf?? menstruacia stále neprisla ale ani teplota sa nezvýšila fakt neviem,, dakujem pekne 🙂

adamnela
2. júl 2014

@jaja9891 no úplne Ta chápem s tým babatkom..No teraz sa hlavne musíš poliecit, nech si čím skôr fit. A ja pôjdem asi tiež na ten hormon. profil, lebo tieto nekonečné cykly su na prd :-/ A robota zatiaľ celkom fajn, len je to dosť byť tu 12 hodín :-/

jaja9891
2. júl 2014

@adamnela len ma uz to liecenie sa nebavi,nikam tie ich hokusy pokusy na mne nevedu,stale do seba nieco pcham a co z toho?nic sa nezlepsilo,len tam chodim a nacakam sa cele dni a nic... zapaly sa stale opakuju,stale ochoriem,stale antibiotika,to nehovorim o cystach... vobec ma to uz nebavi,je to totalne na nic... no 12 hod. je fakt vela,to nemate nejako na striedacku,na smeny....fuuuu,sila....

mawiya
2. júl 2014

@jaja9891 pampušik ale aj ja som si dnes porevala mužovi do telefonu. že chcem babatko, a on ma tu nechá samú ovulovať. depka je sviňa a hlavne pri tomto počasí. aj moji veľkí chlapi si pospali poobede, takže budú hore tak do 3 rána. čo už. dúfam, že aspoň niečo v telke dobré bude.
@adamnela dievčina moja zlatá a ty čo tak pozvoľna. 😀 neboj príde ovulka včas, aby sa plodilo. počkaj do piatka. ja som ako veštica. v piatok ovuluješ. 😀 😀 😀

adamnela
2. júl 2014

@timeatimka ahoj. No toto veľmi dobre poznam. Trápim sa tym istým. Aký mavas cyklus? Ešte stale to vyzerá, ze ovulka moze prist. Sledujes si aj iné priznaky? Ako hlien, bolesti vajecnikov pri ovu, či?

jaja9891
2. júl 2014

@mawiya ved ani v tej telke nic nejde,posledne vecery nic nekukam....hmmm....moj mm tiez prec,sama som,teda aj ked mamina a babka su doma,ale im nebudem hovorit co sa deje... takze si sama vecer poplacem do vankusa..... ja by som chcela spon jedno babo,alebo dve naraz,len keby sa podarilo s tymi mojimi prognozami,na umele momentalne nemame podmienky a ani sa mi do toho nechce....takto som si plodenie babätka nepredstavovala a ani v najhorsich snoch by mi nenapadlo,ze sa mi toto stane,ked mi nikdy nic nebolo....ani raz za cele roky mi ms nevynechala,nikdy.... a tu zrazu....joooj.... moja ty si tiez vytrpis,este s tymi sadrami....akosi sa nam tu nedari....musime to tu rozhybat nejako,len neviem ako 😅

adamnela
2. júl 2014

@jaja9891 ja Ta chápem, ze maš toho všetkého plné zuby :-/ No ale čo narobíme, nevyberieme si a každú z nas trápi nieco iné..
No robím krátky a dlhý týždeň..

@mawiya aj aplikácia ovu wiew mi predpoveda ovulkou na piwatok ako Ty, Ty vestica jedna. Kludne sa to môže posunúť aj na sobotu, to by bolo úplne najideálnejšie 😉

jaja9891
2. júl 2014

@adamnela ja viem moja,kazda tu zapasime s mnohymi problemami,niekedy len zasnem,co vsetko si musime vytrpiet a kolko sil kazdy den nachadzat... a inak,asi sa ta tvoja ovu riadi prichodom mm domov 😉

paskolinka
2. júl 2014

@timeatimka zatiaľ ovu nebola, co ale neznamená, že nemôže este prist, aj ked vlečie sa to dlho 😉 inak teploty mas dosť vysoké... Tiež by má zaujímali odpovede na otázky presne ako sa pýta @adamnela 🙂

timeatimka
2. júl 2014

@paskolinka neviem odpovedat :/ ja som vysadila hak ,,, netusim aký mam cyklus ani,,, prvá vlastna ms prisla na 40 den ,,, teraz cakam co bude,,

timeatimka
2. júl 2014

@adamnela neviem odpovedat :/ ja som vysadila hak ,,, netusim aký mam cyklus ani,,, prvá vlastna ms prisla na 40 den ,,, teraz cakam co bude,,

paskolinka
2. júl 2014

@jaja9891
@mawiya no jo dievčatá, keby sa tak to naše snaženie a chcenie premietli konečne do vysledku, ono tu ako na potvoru platia nejaké čudné pravidlá 😉 ale ako sa aj v biblii píše "klopte a otvoria vám", netreba to vzdávať 😀 @mawiya nemáte aj v korane nejakú aplikovatelnu múdrosť, nech sa povzbudime aj z iného súdka? 😉

jaja9891
2. júl 2014

@paskolinka ja si stale opakujem vetu,ze " Bohu nic nie je nemozne", ved aj v Biblii neplodne otehotneli,tak preco by sme my nemohli,no nie? 😉
inak aj mna by zaujimalo,ake to je mat muza z inej kultury? podla @mawiya tipujem,ze je to sranda 😀 😀 vtipne zazitky,ci?

timeatimka
2. júl 2014

@adamnela popravde.. Ja som mala pocit ze ovu bola na 16 den ...v grafe 20den ..potom na druhy den bol aj vyskok teploty na 37, a potom sama vidis nechapem to... Boleli ma vajecniky aj nafuklo ma aj hlien bol city natahovaci...

paskolinka
2. júl 2014

@timeatimka hm, to sa moze stat, že je aj hlien, aj ovu test môže byť dokonca pozitívny, len ovu neprebehne nakoniec. Inak by teploty mali ostať hore, ak by bola... Ale ak si len teraz vysadila HA, tak sa telo spamatava a nejaký čas to moze trvat...

mawiya
2. júl 2014

@jaja9891 ja viem. aj ja si tak hovorím, že čo chcem, veď mám dve krásne detičky. a naozaj som za to vďačná. len... no proste by som tomu môjmu mucovi chcela dať jeho bábatko. proste aby si ho užil od narodenia. týchto mojich chalaniskov dostal ako darček odo mňa už vypiplaných 🙂 a ja neviem. aj ja mám depky a hlavne tento mesiac, čo viem že nič z toho nebude. a ešte ma aj hlava bolí ako koňa. si to hádam hodím. len odkiaľ 😀 😀 😀 😀 😀