Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
❤
@goldmolly Este nemusis byt bez ovulky. Mozno sa len trosku oneskorila. Mne vzdy chodila presne na 14DC a len 2x mi prisla neskor. Naposledy na 18DC a zadarilo sa v tom cykle. Tak este nevesaj hlavu a meraj dalej.
@ejuska2586 dakujem, nemyslim si ze pride ale bodaj by! Dala si mi trochu nadeje aj tak 🙂
@sonulienka13 tvoj graf aj ked pokles nevyzera na mrchu ked zajtra stupnes je to ok schodiky hore to je dobre znamenie ;)
@ejuska2586 este mi napadlo.. Moze to byt zo stresu? Akurat prerabame byt a na par tyzdnov sme odstahovani u svokrovcov..
@goldmolly Samozrejme. Ono to všetko vplýva na cyklus... Uvidíš, že ešte príde. Ak si s tým doteraz nemala problémy, tak je malá pravdepodobnosť, že ovu neprebehne.
@selinaliana uvidime zlaticko🙂 co to da 🙂 krčok je zavretý a je dole zatial 🙂
@ejuska2586 no veru nikdy som nemala problemy, vzdy ju aj citim.. Mavam kratku ovulacnu bolest a velke mnozstva hlienu.. No ved uvidime, budeme sa s mojim chlapom snazit stale 🙂 a dakujem ti za odpoved, dost ma upokojila
@yuppy97 Ahoj, no ako to s tebou vyzera?
@0507 ale neprišla este 🙂 a testik si robila??
@sonulienka13
@0507 Baby zajtra vám stúpne a ostane tak 9mes. 🙂 na mrchu by to bolo oviac nižšia teplota 🙂
@sonulienka13 ved si este len 9 DPO...este mas 4-5 dni do mrchy🙂
@lucinocka noo ako kedy 🙂 niekedy pride na 8dpo potom na 12 ty,potom zase na 7 den a tak.skace to.
@alison11 zlatik bodaj by,bodaj by 🙂hlavne ty sa nam drz krasne hore 🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍
@sonulienka13 mala by prist v stredu...robila som aj dva. Ty?
@sonulienka13 strasne drzim palce 🙂
@0507 robila 🙂 ale klasicky.je tam len kanalik.a ten je tiez len na slnku vydiet 😂😂😂😂takze nic.a este je skoro.a ten digi som dala vcera vecer kamaratke bohuzial.aspon ma nebude lákať 😂😂😂 mojko uvidis.zajtra uz budu vydiet dve // 🙏🙏🙏🙏😘😘😘😍
@sonulienka13 bodaj by...ale vidim to uz dost pesimisticky
Babulky,viem že idem trošku mimo tejto témy,ale užívate nejaké doplnky? Ja som začala minulý cyklus inofolic na odporučenie môjho lekára,beriem len jeden sáčok ako je písané na obale no už som sa dozvedela že by sa mali dva užívať denne. Našla som ešte ako lacnejšiu alternatívu GS mimistar,je tam tuším ešte dokonca aj viac vitamínov a minerálov,čo sa teda čudujem keďže je ešte lacnejší a vyzerá byť lepší. Viete niečo viac o týchto produktoch? Už sa mi mina inofolic tak rozmýšľam čo objednať ďalej.
A držím vám palce,sledujem vás 😉😍😘❤
@zitusss noo.zlatko.ja beriem Femibion 1 a Acidum Folicum(ale na predpis),Pyridoxin,Zinok,Vitamín E,sem tam si supnem NAC,Rust Hory Tchaj,Valovic kvapky Femi,Alchymelku a ponovom Bromelain na uhniezdenie.a stale a stale hľadám a skúšam nieco nove.plus este vitamín Magnesium B6.a taaak 🙂 a este aj kvapky s Imela Bieleho.
@sonulienka13 a potom ze preco tak skaces :D :D :D ale nie, to zo srandy. Inak na co su tie kvapky z imela? Nie je imelo jedovate nahodou?
@zitusss ja pijem caje bylinkove, robim si vlastne mixi z nazbieranych bylin, no zaklad je alchemilka do ovu. Pekne mi to upravilo cyklus, ani teplota mi tak neskace (no mozno to bolo tym, ze som prestala fajcit :D neviem), a do toho mam kyselinu listovu. Drahemu som naordinovala zinok a selen a tiez mu robim cajiky.
@kariangela aj ja hovorím 😂😂😂😂nie a nie ma opustiť 😂😂😂su tam presne odporúčané dávky.su na podporu otehotnenia,na správnu funkciu štítnej,na krvny tlak,bolesti hlavy,a tak 🙂 taketo mam 🙂mne kamaratka ponom otehotnela.najskor chodila do CAR a tam nic a po čase užívania buuum.ale je to individuálne.
@sonulienka13 pockaaaj, ono sa predsa hovori, ze ked si tehotna, tak ovu testy silneju, nie? 🙂

A dnes mam očakávaný den mrchy.noo uvidi sa ako to dopadne ☹