Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja dnes takto 😢
tak predsa to neslo :/
ovulka sa posunula, vyzera ze dnes.
Uz nemam nervy na to. Mam pocit ze sa snazim sama. A mam z toho akurat tak Maniodepresiu. Fazu manie do ovu (obcas az do ms) a potom pride depka samozrejme. Asi si dam oddych od sledovania, lebo sa mu nepaci ked je to "presne vtedy a vtedy". Sakra tak akoze kedy inokedy by to malo byt :/ ach nervy...
@kariangela dakujeeeem,uzma vystrelo skoro🙄
@petuska18 pepino a rapiclear nie su dobre testy, skus iny. Stale tipujem ze je vitazny 🙂
@kariangela zlatko nezufaj, mozno naozaj kednebudes o tom pred nim rozpravat, len to tak nejako zvrtnes tak to bude lepsie,nech nema chudak pocit,ze je len oplodnovaci stroj a mozno aj on ma v hlave blok, zekedze nic,tak vies ako chlapi,citia sa akosi nefunkcne😚😚😚drzim palce, ja mam pre zmenu dnes naladu na prd, vsetci mi akosi vadia a dokonca mi je do placu,ze ten moj sa netulil ku mne ako kazde rano,ked odchadzam,i ked chudak spal tak,ze ani nevie kedy som odisla😣😣😣😣😭😭😭
@vikanemo ked som sa ho davnejsie pytala ci to chce vediet, tak povedal ze ano chce. ale uz mi to pripada ze mi kyvne na vsetko. Nevadi. Sledovanie ucel splnilo, uz viem ako fungujem, a bude mi stacit ked si budem sledovat len hlien a cipok a chute. Teraz sa zamieram asi na neho, nech sa da doporiadku. A skusime tu Macu, aj na to mi kyvol :D :D :D Bude mi to meranie chybat, bola to fajn zabavka :( ale fakt mi to asi nerobi dobre na psychiku toto :D
@kariangela
😅 Tak na tejto vete som sa zasmiala 😅
Fazu manie do ovu (obcas az do ms) a potom pride depka samozrejme.
@sonulienka13
Ty mas na ovu teste stale dve ciarocky nejako a ms mavas tusim az pred 20 dnom.😲
@katusikkk dakujem :D uz som si myslela, ze neviem byt ani ftipna :D vam uz sa to bliiiizi vsak? 🙂 teraz mate aj nejake kontrolne vysetrenia, ci pomohlo? 🙂
@sonulienka13 zlatko, si si dupla termin do konca roka, tak hned aj ovulka prichadza, aby to tam "hore" stihli vybavit 😇 :D
@kariangela
Lieky este na 10 dni,takze este pauzujeme.O tyzden mam dostat ms,tak hned otestujem kvalitu spermii skor ako doktor,lebo tam ideme na kontrolu az 6 tyzdnov po dobrati liekov 🤔
@katusikkk zlatko sak totok 🙂 akurat mi konci mrcha.uz mam len spinenie.neverim nejako.taka krátka 🙂 bola 😂😂zlatko ale som na teba zvedava 🙂 verim,ze po abstinencii to vypáli tak ako ma!!!😘😘😘💕❤️💕
@kariangela noo tak ja dufam,ze tam hore si od strachu aj cvrkli.ale skor tam maju veeeelkuuu šou zo mna 😂😂😂😂
@sonulienka13 lebo si ich zaskocila. Estelen zacali umyvat kravu od dzemu a uz musia dat varit novy 😅
@kariangela nooo sak tak to maaa byt!!! Lebo kdys se naserkam tak nech si ma neprajú 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
@petuska18 je tam pididusik 🙂 vidiiim ho 🙂 stale tipujem vitazny :D
@kariangela ďakujem za odpoveď. Ovuláciu som mala potvrdenú sonom. Test bol pozitívny 2dni pred tým. BT mávam 1.faza od 36,2 do 36,6.po ovulácii sa vždy držala na 36,8. Teraz až na tretí deň stúpla a kolíše mi stále 36,6-36,8 ale zrejme to môže byť aj stres z úmrtia v rodine hneď po ovulácii. Asi tie merania už vzdám.
Tak ja tiež zavislacim... Môj graf Ľadovej kráľovnej .. 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 nič zaujímavé... Chcem len povedať, že som šťastná, že vás tu mám. Je úžasné mať sa na koho obrátiť, keď teplota pred MS neklesá, keď máš kazdy cyklus milión tehu príznakov a test stále negatívny... Hlavne keď to tvoje snaženie sa, okolie s tebou nejako moc neprežíva... pretože to nič nieje .. nechápu... keď s tým nemali podobný problém... Ďakujem Bohu za každú jednu z vás... A dúfam, že sa už čoskoro zhromazdime v tehu skupine.. 🙏🙏🙏
@petuska18 Krasne ranko, no ako dopadol ranny testik? uz som zvedavaaa 😇
@kariangela jeeej ty si zlaticko😍😍 testik este nemam odvahu urobit 🤦🏼♀️😬 ale posielam graf .. mozno sa neskor odhodlam alebo pockam na 12dpo 🙈 ale mam pocit vnutorny ze to neni ono, ale rozhodla som sa od dalsieho cyklu nasadit inofolic, nebudem cakat do noveho roka 🙂
Krasny den snažilky 🙂 ja som dnes poklesla o dost, zajtra mi ma dojst mrska no este vzdy pevne verim v poskok zajtra. Pocity vnutorne by aj boli,napina ma casto aj cez den,podbrusko tupa bolest na oboch stranach. Nadej umiera az posledna. Vam ostatnym zelam veľa stastia v dalsom mesiaci co zacinate 😘
@julianka007 zlatickoooo my bojujeme spolu 😍😍😘😘😘sme natom rovnako 🙂
@lucuska85 mojko,vzdy je nádej!!! Az kym nedorazi mrcha!!! Treba verit zlatik!!! Veríme az do prvej kvapky!!!!

@alison11 zlaticko moje ☹ mrzi ma toooo!!! Ale usmevik na tvaricke poprosim 🙂 my tu hnusobu čoskoro porazime!!!