icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
12. okt 2017

@janedoe Mne sa deň pred ms otváral na pár mm a na druhý deň už riadne poobede došla.

kariangela
12. okt 2017
kariangela
12. okt 2017

dalsia tehotna spevacka Natasha Bedingfield :D gratulujem Nataške a asi si večer zaspievam (či nezafunguje) 😂 😂 😂

evi38
12. okt 2017

😀 to by chcelo natocit 😀

katusikkk
12. okt 2017

@julianka007
Pekne ho poloz na chrbat a opatrne na neho😂

sonulienka13
12. okt 2017

@julianka007 nooo pekne 🙂 treba mu to rozmasirovat v sexi pradelku a zabudne ze ho aj seklo 🤣🤣🤣🤣🙈😹😂😘😘😘a ja som si tiez povedala ze nebudem.aaaa sama vydis 🙂 to je tak.ked potrebuješ drogu tak si das 😂😂😂🙏

julianka007
12. okt 2017

@katusikkk
@sonulienka13
Haha... Tiež som nad tým tak rozmýšľala, že to ináč asi nepôjde... 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Už len zariadiť aby sa nechal... Len neviem neviem... Keď budú aj tie jeho spermie teraz na polovicu chromé ako on, ako to dopadne... 😂😂😂😂😃😃😃😃
Keď si predstavím ako tam krivkaju k tomu môjmu vajku... Odpadavam.. 😂😂😂😂😎

katusikkk
12. okt 2017
sonulienka13
12. okt 2017

@julianka007 🤣🤣🤣🤣😂viem si ich živo predstaviť tie spermose 😂😂😂ja umreeeem 🙂 jak dobiti veterani(spermose) s prilbou na pol hlavy sa skľučujúc dobojovavaju a s posledných síl bojujú 😂😂😂😂🤣🤣🤣ja umreeem.mne asi prepalo.ja "scenáristka" 😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈👻🙊

vikanemo
13. okt 2017

@janedoe minuly cyklus sa mi par dni vysunul uplne hore,zmakol a otvaral sa

julianka007
13. okt 2017

@sonulienka13
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
No chudence malé domordovane... už sa vidím ako sa začnem pri tom mojkani chichotat keď si to predstavím... 😝😝 😍

lolitqa
13. okt 2017

Dobre ránko...tak ja som len tak zo zvedavosti testla,,,jasne že skoro, 9DPO...no hodím Vám sem testik či tam vidíte niečo,,,ja samozrejme kadejake tiene vidím 😂😂

goldmolly
13. okt 2017

Dobre ranko, dnes ma oficialne prist mrcha.. Teplota stupla ale test bol negativny.. Lenze je na test este prilis skoro a ktovie ci teda nebudem mat posunutu mrchu ked som mala posunutu ovulku 😔😔😔

katusikkk
13. okt 2017

@goldmolly
Vzdy je posunuta ms ked je posunta ovulka.To sa sem tam stava.😉
Takze dnes si este len 9 DPO.

goldmolly
13. okt 2017

@katusikkk zaujimave, ze sa mi to este nikdy v zivote nestalo, proste mi nikdy este nemeskal menzes... Nerozumiem

katusikkk
13. okt 2017

@goldmolly
Na tom nic nie je.Aj ja mavam presne vetsinou....To nie je o meskani.Ona nemeska,len sa ovulka posunula.Faza od ovulky po ms byva vetsinou rovna.Ja mavam OVU vzdy na 12-13 den a za posledny rok sa mi tiez raz stalo,ze bola az na 17 den.No starneme hold😅😅

kariangela
13. okt 2017

Krasne ranko 🙂 vidim ze sa tu pekne zabavate :D
Ja stale nic s tu ovu. Myslite ze este pride, alebo to bude anovulak?

goldmolly
13. okt 2017

@katusikkk nestarnemeeee 😨 my len dozrievame 🍒 😂 ja len vravim ze je to pre mna nestandardna situacia, lebo sa mi to este nestalo.. Uvidime no, dufam ze nepride mrchana vobec

vikanemo
13. okt 2017

@kariangela mozno budes mat posunutu ako ja, ja som mala kardiogram🤔

vikanemo
13. okt 2017

Baby co myslite? 27dc by mala prist mrcha 😢

vikanemo
13. okt 2017

Teda 28dc

katusikkk
13. okt 2017

@vikanemo
@goldmolly
Dufam,ze vam uz nepride 🙏

@kariangela
Podla toho ake mavas standardne cykly.
Hlavne nech muzicek sa k tebe vecer tuli.Ved keby daco uz mas po ovu 😀

petuska18
13. okt 2017

tak dnes 12dpo a pomaly bezim z kopca dole 😜🙈

katusikkk
13. okt 2017

@lolitqa
Ked zoozumujem nejakeho ducha vidim,ale netusim kde tieto testy maju robit ciarky .Vydrz do zajtra.To uz budu pekne ciarky 🙂

kariangela
13. okt 2017

@petuska18 olalaaa, a ten testik si robila? este moze zajtra zase stupnut 🙂

katusikkk
13. okt 2017
vikanemo
13. okt 2017

@katusikkk juuuj bodaj by,ale natahuje ma to,lebo je to take konstantne😶ani tak ani tak

petuska18
13. okt 2017

@kariangela nerobila, ale uz naco 🙂 uz citim aj pomaly MS bolesti, takze ces vikend sa rozbehne 😉

lolitqa
13. okt 2017

@katusikkk do pondelka počkám 😊 potom skúsim další

kariangela
13. okt 2017

@petuska18 klobuk dole, ze to takto v pohode beries 🙂 mali by sme si brat priklad :D