Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
dalsia tehotna spevacka Natasha Bedingfield :D gratulujem Nataške a asi si večer zaspievam (či nezafunguje) 😂 😂 😂
😀 to by chcelo natocit 😀
@julianka007
Pekne ho poloz na chrbat a opatrne na neho😂
@julianka007 nooo pekne 🙂 treba mu to rozmasirovat v sexi pradelku a zabudne ze ho aj seklo 🤣🤣🤣🤣🙈😹😂😘😘😘a ja som si tiez povedala ze nebudem.aaaa sama vydis 🙂 to je tak.ked potrebuješ drogu tak si das 😂😂😂🙏
@katusikkk
@sonulienka13
Haha... Tiež som nad tým tak rozmýšľala, že to ináč asi nepôjde... 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Už len zariadiť aby sa nechal... Len neviem neviem... Keď budú aj tie jeho spermie teraz na polovicu chromé ako on, ako to dopadne... 😂😂😂😂😃😃😃😃
Keď si predstavím ako tam krivkaju k tomu môjmu vajku... Odpadavam.. 😂😂😂😂😎
@julianka007 🤣🤣🤣🤣😂viem si ich živo predstaviť tie spermose 😂😂😂ja umreeeem 🙂 jak dobiti veterani(spermose) s prilbou na pol hlavy sa skľučujúc dobojovavaju a s posledných síl bojujú 😂😂😂😂🤣🤣🤣ja umreeem.mne asi prepalo.ja "scenáristka" 😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈👻🙊
@sonulienka13
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
No chudence malé domordovane... už sa vidím ako sa začnem pri tom mojkani chichotat keď si to predstavím... 😝😝 😍
@kariangela mozno budes mat posunutu ako ja, ja som mala kardiogram🤔
Teda 28dc
@vikanemo
@goldmolly
Dufam,ze vam uz nepride 🙏
@kariangela
Podla toho ake mavas standardne cykly.
Hlavne nech muzicek sa k tebe vecer tuli.Ved keby daco uz mas po ovu 😀
@petuska18 olalaaa, a ten testik si robila? este moze zajtra zase stupnut 🙂
@kariangela nerobila, ale uz naco 🙂 uz citim aj pomaly MS bolesti, takze ces vikend sa rozbehne 😉
@petuska18 klobuk dole, ze to takto v pohode beries 🙂 mali by sme si brat priklad :D

@janedoe Mne sa deň pred ms otváral na pár mm a na druhý deň už riadne poobede došla.