icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
13. okt 2017

Caute lásky moje 😍😍😘😘😍totok mi nerobteeee ☹ sme si povedala,ze do konca roka to dame!!!! Tak ziadne špekulácie 😘😘😘😘😍😍❤️❤️❤️Ja som v plnej zbroji.A to v pondelok uz do praaaace 🙈🙈😭😭😭😭ja nevhceem ☹ ale to dam 🙂

katusikkk
13. okt 2017

@kariangela
Ja to tiez tak lazo plazo beriem aj pred styridsiatkou 😀
Mam vybookovane polmaratony na najblizsi rok ,takze ked nebudu deticky ,tak chcem byt najstarsia babicka ktora beha aspon polmaratony.
Este o mne raz budete pocut 😅 😅
🎉🎉🎉

petuska18
13. okt 2017

@kariangela tak ja som s tym zatial v pohode, aj tak sa teraz nejako nemame ako snazit lebo muz je do marca v zahranici a chodi len tak na otocku kadejako, jedine ze sme tento mesiac ovu trafili, inak tomu nejako nedavam nadej, riesim teraz domcek a tak, takze ono to pride v ten spravny cas 🙏🏼😍

katusikkk
13. okt 2017

Takze hlasim 1 DC.
Kedze som na ATB a nemame sexik ,jasne ze som nic necakala.Este par dni a prestavat tabletocky jest,takze cez ovulku budem makat naplno a dufat,ze liecba bola uspesna 😇

vikanemo
13. okt 2017

@katusikkk hor sa na novu prilezitost🤗

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk zlatinko 🙂 to bude spermosiek našetrených 🙏😍😍😍🤣čert by v tom bol keby to uz nevxslo☹ ake proste vyjde!!!!

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
Nasetrenych nebude,lebo urcite prava ruka pracovala apson sem tam aj ked nemala "ale chlapi "😅😅
Ale si hovorim,ze aj tak boli chore 😅😂
Inak keby chlapi vedeli ako sa tu bavime o ich chorych spermijach 😅

sonulienka13
13. okt 2017
sticker
evi38
13. okt 2017

Krasne ranko prajem 🙂
@lolitqa presne tento test som si robila na 9 DPO a bolo to pekne vidno, ale oproti slnku, da sa ti prosim ta, tak odfotit?
@goldmolly drzim palce, vyzera to super 🙂
@kariangela caka na tvojho manzela, kedy sa budete tulit a potom vystupi teplota 🙂
@vikanemo poistene mate super, uz len pockat a testovat 🙂

lolitqa
13. okt 2017

@evi38 nesvieti mi slniečko v blízkosti 🙈 ale ja si každopádne počkám do pondelka a skúsim další testik 😊 v stredu by mala prísť ms...tak nemusela by ani chodit

petuska18
13. okt 2017

Kocky to co totoooo🙄🤔🙈

lucinocka
13. okt 2017

@petuska18 blahozelam🙂

kariangela
13. okt 2017

@petuska18 aaaaaaaaaaaaaa 🙂 gratulujem, tak som tipovala spravne :D juhuu :D

petuska18
13. okt 2017

@kariangela
@lucinocka ale vraj duchuju 🤔 tak uvidime ci ma nesalie, uz si minule zomna testy robili srandu😝

katusikkk
13. okt 2017

@petuska18
Toto na ducha nevyzera 😲

kariangela
13. okt 2017

@vikanemo este je skoro plakat 🙂 teplota je idealna okolo tych 37, vydrrrrz 🙂

bale1rinka
13. okt 2017

ahojte, tak tu je môj graf, teplota pomaly klesá...menzes sa mi skončil 11.10. a začal 4.10, okolo 17.10. očakávam ovulku....neviem sa dočkať...😈 neviem či to bude dobre graf vidieť...každopádne pridám potom ovulačné testy

vikanemo
13. okt 2017

@kariangela ano len to su moje bezne teploty, minule to kleslo v 1dc a cyklus predtym 1 den pred ms, takze stale som hop alebo trop, no druhy den ma bolia krize,ale len lavej strane a vsetko sa podoba pms az na to, ze ma nebolia vobec🐐🐐( dufam ze to je koza😂) a nic ine a este som opsypana na brade ako pubertiacka, no a dva dni sa len hadam s kazdym, ale to oni ma vytocia😂😂😂😂

kariangela
13. okt 2017

@vikanemo este pozeram ze mas na 10dc drinciky 🙂 preto na 11dc taky velky skok, tu teplotu by som dala "nebrat v uvahu".

vikanemo
13. okt 2017

@kariangela no ano, len neporovnavam v tomto cykle, prva faza tohto cyklu bola divna a posunuta komplet,mala som na mysli predosle dva cykly, hopsam 36.9-37.1 a den ms je 36.6

sonulienka13
13. okt 2017

Aj vy máte takyto doping? Ja uz par rôčkov 🙂 plus este par iných lieckov 😍😍😂😂😂

ejuska2586
13. okt 2017

@sonulienka13 Nejak vela tych liekov. Ja som tehotna a mam tak 2-3 + injekcie... Beriem Femibion 2 (to su 2 tablety) a kazdy druhy den Dcko (500vku) + v sezóne ešte tabletky na alergiu.

goldmolly
13. okt 2017

@petuska18 ja som si dnes robila taky isty a neduchoval 😉 gratulujeeeeem juuj 🌷🌷🌷

sonulienka13
13. okt 2017

@ejuska2586 su tam vitaminky a ostatne co je mam vsetko na predpis 🙂 aj ja beriem Femibion 1 🙂 uz rokyyy 🙂

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
Tak tolko som zjedla za svoju pomaly 40 rocnu existenciu 😨🙄

ejuska2586
13. okt 2017

@sonulienka13 Mne to pride aj na vitaminy strasne vela.

sonulienka13
13. okt 2017

Babulenky moje 🙂 co na nezabije,to ma posilni😘😘😘😂😂😂

katka8817
13. okt 2017

Ahojte žienky, taká som nasratá, včera sme sa na tom povadili s mužom, začal mi vyčítať, že len vtedy chcem ťuťu muťu, keď mi pípa kalendár, všetko mám nalinkované, kedy treba, kedy nie

sonulienka13
13. okt 2017

@katka8817 zlatik kluuud.nestoji ti to zato sa rozčuľovať 😘😘😘❤️💕💕 mna moj vcera posielal ocuravat ovu testiky 😂😂😂 som nemohla normalne🙂

katusikkk
13. okt 2017

@katka8817
@sonulienka13
Akoze baby teraz mam zachvat smiechu.Katuska tak mu povedz,ze ked musis,tak musis.Ved este naco pustat zbytocne naboje 😀
Sonicka no tvoj by chcel,aby silnel a aby tutu mutu bolo.
Ten moj mi vcera kupil pekarnicku a ja chleba nejem 😂😂Teraz som sama doma,tak peciem.Ked to buchne nech to nevidi,lebo nebude sex ani o rok 😂😂ze som mu spackala chleba 😝