icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

spring19
13. okt 2017

Ahojte kočky 🙂
včera mi prišiel ovulačný mikroskop, tak od dnes rána sledujem aj sliny 😀

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk umrieeem s teba 🤣🤣🤣🤣👍👍👍😂noo sak ja viem 🙂 on by najradsej ten moj aj 3x za den.nema problém ani o tretej rano 🙂 aj ja mam ale leží mi v spajzicke zakrita 😂😂😂dojdem na chlebík s masťou a cibuľkou 😂😂😘😘😘

sonulienka13
13. okt 2017

@spring19 koomu lepsie 🙂 ty sa mas 🙂 co ta vyšiel mojko prosim ta??

lolitqa
13. okt 2017

Baby ja mam otázku, teplotu si meriate v ústach alebo pošve? Zaujíma ma to najmä preto lebo rozdiel v teplotách mam ráno fakt aj 0,4-0,5stupna...a teda keby som nebrala teplotu z pusy tak sa hýbem v LF vkuse nad 37...to len tak pre info a zvedavosť

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
Zlatinko kludne dojdi..Stiham este jeden😀
Pointa je ta,ze minuly tyzden len tak mi povedal ci mu neupeciem chleba.Tak som urobila taky maly bochnik s vela orechmi vseliakymi,ale mne zle pecie rura,tak vrch bol hotovy a vo vnutri tak malinko nedopecene.Muzska logika.Namiesto toho aby kupil ruru,tak vcera dosiel s pekarnickou 🤒🤒🤒
Dnes isiel do obchodu a ze co ma kupit.Hovorim mu.Kup toaletny a hlavne nejake jablcko.Dosiel s kotucikom toaletaku a jednym jablkom.
Inak ma dve vysoke skoly .Asi kupene 😂😂😂Ja teda nemam ani jednu a asi preto by som kupila celu tasku jablk a papiera 😂

katusikkk
13. okt 2017

@lolitqa
Ja meram dole.Tam je to najpresnejsie.Teplotu mavam po Ovu od 37 do 37,4 max.
Niektory mesiac od 37 do 37,3.

spring19
13. okt 2017

@sonulienka13 12,15€ 😉 kupovala som online na pilulka.sk

@lolitqa ja v pošve

sonulienka13
13. okt 2017

@lolitqa ja tiez len v pošve.

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk 😂😂😂🤣🤣🤣ja umrem 🙂 si ma pobavila zlatinko 🙂 to akoze faaaakt???😂😂😂😂😂🙏🙏😹😹😹

sonulienka13
13. okt 2017

@spring19 tak mi das potom vediet ci je dobrý a oplatí sa 🙂

sonulienka13
13. okt 2017

@bona69 zlatinko a ty si sa nam kde stratila??? Co mas nového??

goldmolly
13. okt 2017

@lolitqa aj ja tam dole 😉

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
Ako fakt.On mi tvrdi,ze vsetci chlapi su taki😔

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk aspon mas výnimočného chlapa 😉😉😉😘😘😘 bud rada zlatko.kazdy je nejaký.aspon ti je veselo.

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
S nim hej.Bojim sa povedat,ze mam chut na mlieko aby kravu nedoniesol 😝
Inak ked sme pribtej krave kedy ju mam stahovat z koze a mazat dzemom??Trosku mito uslo a od kedy do kedy 😂😂

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk zabi ma ale ja si nepamätám 😂😂😂🤣🤣😂😂🙉🙉🙉😹😹😹

katusikkk
13. okt 2017

@sonulienka13
Vies to s kravou na otehotnenie 😂😂😂

spring19
13. okt 2017

@katusikkk toš sťahovať z kože ju nemusíš 😀 len natierať 😀 A hoci aj odteraz. 😀

sonulienka13
13. okt 2017

@katusikkk viem co myslis zlatko 🙂 len uz neviem ako to bolo 😂😂😂😂🙉🙉😹😹

spring19
13. okt 2017

@sonulienka13 no prvý mikroskop som mala pred 10rokmi, pekne to ukazovalo plodné dni... Ja som s ním bola spokojná. Len sa mi neskôr ako bol už malý na svete, niekde stratil. A teraz som si povedala, že radšej dám jednorazovo 12e na toto ako každý mesiac na ovu testy. Ono to vydrží dlho dlho. (Dúfam, že ho tak dlho potrebovať nebudem. 😀 )

myjusiatko
14. okt 2017

@lolitqa ja pouzivam ifertracker.

sonulienka13
14. okt 2017

A bojujeme 😂😂😂👍pomaly dalej zájdeš 🙂

sonulienka13
14. okt 2017

A prajem Vám zlatenka moje,krásnu slnečnú nedeľu 😘😘😍😍my ideme s muzikom na rodinnú detskú oslavu na chvilku🙂 osláviť 1 rôčik 🙂

0507
14. okt 2017

@sonulienka13 zlatik, vies, ze dnes je sobota? 🙂

sonulienka13
14. okt 2017

@0507 jeziiis faaakt milacku 🤣🤣🤣🙉🙈🙈🙊🙊to uz sa neviem dočkať pondelka a nástupu do prace 😂😂😂😂mam to posunuté nejako 🙂

katusikkk
14. okt 2017

@petuska18
Nemame dnesne hlasenie😀

petuska18
14. okt 2017

@katusikkk ani netreba, 1DC 😂🤔

katusikkk
14. okt 2017

@petuska18
To vazne??A nebude to len take slabe jednodnove??Ved ta druha ciarocka bola dobre viditelna.😕

petuska18
14. okt 2017

@katusikkk asi len duch 🙂 ale mam aj bolesti silne aj krvacam tak normalne, nie len nejake spinenie, a teplota tiez este klesla viac 🙂

katusikkk
14. okt 2017

@petuska18
Ja mam 2DC,tak po mesacnej pauze idem s tebou do dalsieho, dufam uspesneho kola 🙏😀