icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vikanemo
15. okt 2017

@lauritka bodaj by si mala pravdu,ale scenar rovnaky ako predosle cykly😁

sonulienka13
15. okt 2017

Cavte laaasky moje jedine 🙂 ako trávite nedeľu?? Dnes je krasne 🙂 my varíme gulasik vonku a mame menšiu oslavicku.muzik mal vcera meninky tak oslavujeme 🙂 a samozrejme nemozem zabúdať testikovat 🙈😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣💕❤️😘Ze vy uz mohol byt vecer dalsi testik silnejší?? Co poviete 🙂

katusikkk
15. okt 2017

@sonulienka13
Moct by mohol,ale na ovulku je este veeeeeeeelmi skoro😀

sonulienka13
15. okt 2017

@katusikkk nooo ved totok 😂😂😂ja som si toho velice dobre vedomá.a hlavne v mojom prípade 🙂 ked ju mavam az 20-25den cyklu.

sonulienka13
15. okt 2017

Zlaticka moje,tak zajtra myslite na mnaaaaa 😍😍😍🙏😘🤣zajtra nástup do prace po takom dlhom čase ☹ na dvanastocky.normalne som nervózna.aj ked idem medzi svojich.
A mam otázočku. Doteraz som meriavala o 6:00.teraz budem merať o 4:30.to priratam stale len 0,1 stupňa?? Dakujeeem 🙂

katusikkk
15. okt 2017

@sonulienka13
Ja ci meram o 5 o 6,alebo aj po rychlom wc a idem lahnut,tak mam rovnako.

bona69
15. okt 2017

@sonulienka13 tak to budeš merať v tom istom čase ako ja😁no a možno bude stačiť o 0,1alebo začneš značiť na novo aby to bolo presnejšie a nebudeš nič priratavat💕💕💕

sonulienka13
15. okt 2017

@katusikkk mojko prave ze co ja som u seba postrehla,u mna je to uplny opak 😂😂

sonulienka13
15. okt 2017

@bona69 noo aj tak sa da zlatko 🙂 Tak aspon v tom vstavani nebudem sama 😭😭😭

bona69
15. okt 2017

@sonulienka13 a vieš že aj ja opatrujem? Ale v domácnosti,teraz mám dve klientky babusky😁😁😁

sonulienka13
15. okt 2017

@bona69 to faaakt?? Aj u nás sa to tak dá.na par hodín.ale vraciam sa tam kde to poznam 🙂 tiez si opatrovateľka??

bona69
15. okt 2017

@sonulienka13 no už to tak bude😁 skúšala som aj Rakúsko,no dva mesiace mi stacili na to aby som vedela že bez manžela to nedám a peniaze mi zato nestoja. Tak teraz už tretí rok opatrujem,je to cez projekt eú,ten končí v apríli tak uvidíme čo potom,rada by som už aj zmenu,nerobii dobré byť blízko smrti😔😔😞😞💕💕

katka8817
15. okt 2017

@sonulienka13 budem zajtra na teba myslieť a držať ti palce, nech máš prvý deň v práci úspešný.❤❤❤

sonulienka13
15. okt 2017

@bona69 my hovor ☹ tiez som si zažila svoje ☹ umierajúcich v náručí,oživovania,intubacie a jedno s druhym.ale niekto musi aj to robiť.no nie?? 😘Ja tutok robotu mam rada.aj som ju študovala.a v podstate ani nic iné robiť neviem.moja prva práca bola v Saneca-Zentiva a potom som skoncila v Sukromnom domove dôchodcov.tiez som mala možnosť odísť.ale nedala by som to.

sonulienka13
15. okt 2017

@katka8817 dakujeeeem zlaticko 🙂 noo veru.aj ja som zvedava.po skoro 2rokoch sa vraciam.

bona69
15. okt 2017

@sonulienka13 ja mám vyštudovanú ekonomiku,no u nás roboty málo tak musela som meniť profesie,a mnoho,od elektroniky,pekárne,mliekarne,obchod,atď.no vzdy som vedela každú robotu robiť dobre,u nás sa nedá vyberať a keďže každý ti dá zmluvu len na pár mesiacov musíš brat čo príde, vieš ja som s tými starkymi každý deň a mám len dvoch tak som ich brala ako moje,nesiem to veľmi ťažko keď zomreli,už štyri babky za necelé tri roky,z toho dva v priebehu dvoch mesiacov,psychicky som na tom bola zle lebo jedna pri mne.och.tym že som u nich doma tak je to akoby som s nimi žila.citim to na sebe že potrebujem zmenu a najlepšie 3roky s bábätkom 😁😁😁

vikanemo
16. okt 2017

Dobre ranko, ja dnes 0.1
stupnovy vzostup,zajtra ma NEprist ta krvava zmija😎👈tak som veeeelmi zvedavaaaa

katie233
16. okt 2017

Ahojte 🙂. Vyzeralo to tak nádejne. Dnes sa graf rozhodol odznačiť ovulku, a pokračujem takto...

Všetkým držím palce 🙂

goldmolly
16. okt 2017

Dobre ranko 🙂 mrcha nechodi, a uz asi ani nedojde.. Dnes som skusila pepino a lady max no a na oboch dusik 🙂 teplota stupla o 0,1 stupna.. Mambolesti v podbrusku ale len take mierne pichanie, raz na jednej a raz na druhej... Na foto su slabucki tu duchovia ale nazivo ich vidim krasne 🙏🙏🙏

katie233
16. okt 2017

@goldmolly na spodnom sa čosi rysuje 🙂. Držím palce 🙂

goldmolly
16. okt 2017

@katie233 rysuje sa na vsetkych co som robila len nevidno na fotke 🙂dakujem, snad to dobre dopadne, k lekarovi idem o 2 tyzdne

sonulienka13
16. okt 2017

Dobre ranko zlatenka 🙂 sledujem vas aj v práci 🙂 ked sa mi da 🙂 ja dnes takto.nijako 🙂 merala som o 4:30 a prirátala som teda 0,1 stupňa.lebo som meriavavala o šiestej 🙂 tak uvidime co to da 🙂

janedoe
16. okt 2017

@goldmolly jeeeej....tak vidis 😊 a zacinala si sklamanim, ze ani ovulka nebude a si ladova kralovna 😊 gratulujem. Nech vsetko ide ako ma. Velmi sa tesim. Aspon niekto to tu tento mesiac rozveselil dvomi ciarockami 😊

goldmolly
16. okt 2017

@janedoe dakujem, som z toho mimo... Ale uz tomu verim 👶 tie ciarocky su tam len su slabsie lebo ovulka bola posunuta o 5 dni .. Ale mam tak vnutorny pocit ze to je na dobrej ceste, taky som este nikdy nemala .. A prsia ma bolia tiez tak, ako este nikdy🙂 dufam ze to vyjde.. 🙏

janedoe
16. okt 2017

@goldmolly drzim palceky 😊 vnutorny pocit sa nezvykne mylit 😊 Ja sa dnes akurat vydavam na cestu za julovciatkom 😃

bale1rinka
16. okt 2017

ahojte, voláko tomu nerozumiem, menzes som mala od 4.10 do 11.10, od soboty mám BT zníženú na 36,3 a dnes ráno ako keby som mala tahavý výtok ako keby bielok no ovu test mi neukázal druhú paličku vôbec tmavú ale takú slabú, pridávam foto zo včera 15.10. o 13:00 hod, dnes urobím o 13.00 hod ovu test druhý, čo myslíte? už dnes ovulujem? mám aj trošku bolesť na ľavej strane...

kariangela
16. okt 2017

Ahojky, moj zduty folikul konecne prestal v sobotu trucovat a praskol, i ked to krcok, hlien aj ovutesty davno vzdali :D ale samozrejme ze nic z toho nebude, lebo zduty zostal nadalej mm.

goldmolly
16. okt 2017

@janedoe tak drzim palce k letnemu miminku 👶 👶👶🌞 nech to vyjde

kariangela
16. okt 2017

🤐 😒
@petuska18

bale1rinka
16. okt 2017

môj graf, už sa ovulka blíži?