icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
3. júl 2014

@mawiya jakoze, uz kebyze si mam vybrat, kedy mat zlomene nohy, tak ten prvy trimester by bol idealny, ja som len spala a spala a spala a spala 😀 mne vobec nohy nechybali 😀

mawiya
3. júl 2014

@senta_sofia vieš čo je najhoršie? že ja si už začínam zvykať. a od pondelka ma budú voziť do práce. teraz keď som navyknutá spať do 10-tej a chodiť spať o 2 v noci. bude mi to normálne aj chýbať. 😀 😀 😀 no čo, ak mi bude chýbať veľmi, zlomím druhý krát. však už viem ako na to.

paskolinka
3. júl 2014

@mawiya radsej ruky zlom, to ani s pocitacom, ani telefon sa nebude dat, darmo ta budu niekam vozit, ibaze by ta chceli v praci na okrasu 😀

jaja9891
3. júl 2014

@paskolinka
@senta_sofia
tak vy ste sikovnice,paradny sporiaci program ste vymysleli 😀 namiesto tehu testu si hadzat mincu 😀 😀 😀 😀 idem vyskusat ci funguje aj na cysty 😝
@mawiya moja len si ty uz nic nelam a hlavne nie ruky,kto bude hackovat tie krasne zvieratka? no ty sa mas,vozit ta budu do prace... to bez teba asi nedokazu zit 🙂

mawiya
3. júl 2014

@jaja9891 tak nedokážu. už som bola aj v utorok po kontrole, lebo im nemal kto výplaty porobiť a autá na mesiac vypísať. asi keby som neprišla, tak nikto z úradu nikam mesiac nemôže ísť 😀 a to by som predsa nedopustila. 🙂
som zvedavá ako budú okolo mňa skákať, lebo ja zo stoličky nevstanem. aj keď by som mohla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sviňa som

senta_sofia
3. júl 2014

@mawiya vies co, aspon si ta budu vazit... mna tiez furt prosikaju, ze kedy uz pridem do prace, reku mne nema maleho kto varovat a kym som tam bola, tak mali len dalsiu pip navyse, o ktoru si mohli hubu obtierat 😀

mawiya
3. júl 2014

@senta_sofia veď totok. iba sa ohovára všade, nikomu nič nie je dobré. v poslednej dobe sa mi hnusí chodiť medzi ľudí na úrad, každý si hrabe len pre seba a kryje svoj chrbát. no hold chcú sa zapáčiť novému vedeniu. ja mám nové vedenie u prdele 🙂

jaja9891
3. júl 2014

@mawiya no vidis aka ty si dobra dusa,nech ta chvilu obskakuju,ved si to zasluzis 🙂

senta_sofia
3. júl 2014

@mawiya myslim, ze nie je horsie pracovne prostredie, ako to, kde sa vedenie meni podla toho, ako dopadnu volby... a potom je len clovek prekvapeny, kto sa komu vsetkemu dokaze pchat do riti 😀

mawiya
3. júl 2014

@senta_sofia ja len nerozumiem tomu, že tí čo sa pchali do zadku predchádzajúcemu vedeniu zrazu zvrtli kabáty a šup, už sú v inej strane. proste zázračná zmena názorov.

senta_sofia
3. júl 2014

@mawiya sak toto, ale vies co, to by mi zily az tak netrhalo, oni tam bez tak vela charakteru nepobrali, mna skor mrzi to, ze si vsetko to dusno a zabomysie vojny odseru radovi zamestnanci a ty potom chodis domov vyflusnuta a nasrata na cely svet

mawiya
3. júl 2014

@senta_sofia no to si trafila presne.

vejula
3. júl 2014

@senta_sofia aho, no čo, ako ty? Došla? nedošla????

senta_sofia
3. júl 2014

@vejula som v ocakavani... 😀 tak do nedele

vejula
3. júl 2014

@senta_sofia jeeej, ale to je už kolky DC??? to vyzera nadejne 😵

senta_sofia
3. júl 2014

@vejula neska zevraj 26 🙂

senta_sofia
3. júl 2014

@vejula a co ty, jaaaj, ako ti zavidim, ze uz mas po prvom trimestri 🙂 aj mas nejakeho citaka, co to bude?

vejula
3. júl 2014

@senta_sofia ale dobre, len ma prave hlava jaksi boli 😖 citaka ani nemam. Manžel hovorí že to bude chlapček. A ozaj snivalo sa mi že som porodila chlapčeka... do drevenej vane 😀 😀 😀 tak uvidime

senta_sofia
3. júl 2014

@vejula tebe sa sny plnia, tak uvidime,ci sa to potvrdi 😉 tu hlavu nezavidim, mna v nedelu bolela, tocaky, zaludok, no cele zle 🙂

vejula
3. júl 2014

@senta_sofia joj, len neviem či si dačo dať na tu hlavu 😖 to su také dilemy... No uvidime, či aj ta drevena vana sa splní 😀

senta_sofia
3. júl 2014

@vejula ja mam s hlavou problemy 😀 aj ked teda v tehotenstve to bolo sto a jedno, ale obcas ma to lapilo, tak som si povedala, ze urcite je pre mna aj pre babatko mensie zlo, ak si dam jeden paralen, jak lezat pol dna v posteli nefunkcna, so zavratmi, prevratenym zaludkom, nemoznostou skonzumovat cokolvek 🙂)

vejula
3. júl 2014

@senta_sofia vdaka, dam asi jeden paralen a pôjdem spať rovno s deťmi, lebo tie mi tu ešte pobehuju, kedže sa mi nechce ich s tou bolesťou ani pratať a naťahovať sa s ními. Joj tak vdaka, už mam po prvom trimestri tak snad ten paralen neuškodí. Bruuuu

kubisova
4. júl 2014
zuzulienocka77
4. júl 2014

Ahojky, tak konečne piatok. Dnes večer ma čaká ruka v plafóne, tak sa teším, idem kamarátke na rozlúčku zo slobodou. Moje dieťatko bude prvý krát spať bez maminky a maminka sa bude musieť veľmi opiť, aby to prežila 😀 Z toho vyplýva, že zajtra merať nebudem, lebo to nebude platiť, tak sa mi ani vstávať neoplatí 🙂
Môj graf síce vyzerá normálne, ale tie teploty mám akože fakt vyššie ako inokedy, no uvidím, čo z toho vznikne
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Pekný deň kočky 😉

sjuzan77
4. júl 2014

Ahojte dievcence, mne sa asi moje telo zblaznilo, vidim to na dokiho 😒 v nedelu rano som hlasila 1DC, normalna mrcha, jasna krv. Ale vecer to ustalo a bolo 3 dnove slabe spinenie. No a dnes extra silna mrcha, ide ma porazit. Nemate s tym skusenosti, ci je to po kyrete bezne? Ved ani neviem, co mam pocitat za 1DC, ci nedelu alebo dnesok? 😒

senta_sofia
4. júl 2014

@kubisova krasa, kedy by si mala dostat - nedostat 😉?

senta_sofia
4. júl 2014

@zuzulienocka77 nazdaaaar, tak sa dobre rozluc, pripi, neboj, zvladnes to aj ty aj drobcurik, akurat ty budes mat z toho vacsie stresy 😀 a nezabudni kupit rozky k ranajkam, ked pojdes domov 😀

senta_sofia
4. júl 2014

@sjuzan77 hm, zvlastne, ja vacsinou mavam taky menzes, ze 2-3 dni dost, potom to na den ustane a potom zase krvak, tak asi az take nestandardne to nie je, sleduj si intenzitu a dlzku a potom sa pripadne opytaj doktora, ked si pojdes pre ten fraxik 🙂

sjuzan77
4. júl 2014

@senta_sofia mala som to tak aj hned prvy cyklus po kyrete, vtedy povedal, ze to prve jednodnove krvacanie neplati, brala som to tak, ze ok, je este kratko, telo sa spamatava. Ale teraz znova 😒 veru to budem musiet tak spravit, toto predycham, pockam na treti, co to spravi a ked pojdem pre fraxik, tak budem mat asi vela otazok 😅 inak ma napadlo pit aj alchemilku, ci by mi to neprospelo, len citam na jej uzivanie rozne nazory, mam z toho mis mas, kedy sa pit moze a kedy nie 😒

senta_sofia
4. júl 2014

@sjuzan77 nemam s tym skusenost, ale mozno sa ozve niekto, kto ma, ty si to poznac normalne do grafu a uvidis, no ak z toho bude 12dnovy menzes, urcite to nie je oka... a ja uz som prestala s uzivanim cohokolvek, tiez som po potrate mala gynex, potom som inofolic kupila a myslim, ze keby som to bola nechala tak, mozno by som telu spravila lepsiu sluzbu 🙂