icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zitusss
18. okt 2017

@myjusiatko ja ten hlien akosi neviem rozoznávať 😕 viem že je mokro no či to je bielkove a tahave čo ja viem,možno som taký ešte ani nemala 😅

katusikkk
18. okt 2017

@zitusss
Ja som brala Inofolic 4 mesiace.Prvy mesiac 1 x denne a potom do ovulky 2 x denne a po ovu 1 x denne.Az ked som brala 2 x dennev som zacala mat bolesti pri ovu aj pri ms.Uz ho mesiac a pol neberiem a bolesti nemam ziadne.
A tiez som pribrala 4 kg.Mne skor pride ,ze podporuje chut do jedla.

bale1rinka
18. okt 2017

@ajka32 no len problém je v tom, že ja nemeriam ovu testom každú hodinu(to by som sa zbláznila). jedine asi tak by som najpravdepodobnejšie vedela hodinu od ktorej mám rátať tých 24-48 h. v pondelok o 13:00 hod nebol na ovu teste ani náznak a v utorok o 12:00 hod už boli obe paličky krásne sfarbené, takže LH hormón mohol byť už aj o 6:00 ráno v utorok najvyšší takže v stredu ráno mohla teoreticky prebehnúť ovulka ale teplota mi až dnes vyskočila na 36,7, skúsime ťuťu muťu dnes večer a zajtra a uvidím, ponaučenie: keď bude test pozitívny tak mám ovulku a hotovo.

bale1rinka
18. okt 2017

@katusikkk no ja tiež jem inofolic combi a žerem ako mangalica, ja sa naň vyprdnem asi, aj tak necítim, žeby mal dáky vplyv, ja som mávala bolesti v podbrušku aj bez neho...

ajka32
18. okt 2017

@bale1rinka nj, to ani ja tiez testujem raz denne ale mne to krasne postupne tmavlo az bola test.ciarka silnejsia ako kontrolna, tak sme sa snazili ale az nasledujuce dni lebo mm nebol doma, takze uvidim ci daco z toho bude 😝

bale1rinka
18. okt 2017

@ajka32 no môj včera nemal chuť☹ tak dnes hádam ak to má zmysel...

katusikkk
18. okt 2017

@bale1rinka
Ze mangalica 😅😅
Ja sportujem amatersky na profesionalne urovni 😂 ,mesiac a pol uz ho nepijem a nezhodila som ani gram 😠
Tak si hovorim,ze sa pri nom pribera do svalov 😅😅
Mne teda nepomohol,lebo problem sa zistil inde,ale si hovorim,ze aspon viem ze mam vajecniky a kde ich mam,lebo ja inak necitim nic.

bale1rinka
18. okt 2017

@katusikkk no tak ja tiež taebo v stredu a piatok a dakedy BOSU v stredu a v sobotu plaváreň a priberám...

0507
18. okt 2017

Baby, silne zvazujem ci ho dalej brat alebo nie...lebo s tou vahou sa mi to vobec nepaci 🙂.

bale1rinka
18. okt 2017

@0507 ja ho mám iba do 25.10 a potom sa na celý inofolic vyprdnem

0507
18. okt 2017

@bale1rinka ja mam doma este jedno cele 20ks balenie...vkladala som do neho velke nadeje, tak asi uvidim ci nezaberie, ale dalsie balenie uz nekupim.

goldmolly
18. okt 2017

Ahojte babulky, ja som dnes nemerala, lebo som sa potrebovala vyspat rano, spala by som stale... Spravila som len jeden test a pekne silnie ciarka 🙂
@vikanemo drzis sa krasne hore, hadam uz to spinenie ustane 😘
@bona69 drzim palceky 🙏

vikanemo
18. okt 2017

@goldmolly zlatki mam taky po it,ze dnes uz nespinim, to uz uvidime v priebehu dna na intimke, tak uvidime a teplota, spavam bez pyzamka a dnes s pyzamkom tak ratam plus minus staly stav bt😉

vikanemo
18. okt 2017

@goldmolly apropo gratulujem k silnejucej ciarke😘

tuqanqa
18. okt 2017

@bale1rinka tak sa ti potvrdila ovulka 😉

bale1rinka
18. okt 2017

@tuqanqa no len či bola včera či je dnes? keď včera som mala ovu test krasne sfarbený obe I I narovnako a teplota stúpla až dnes...alebo som zachytila ovu testom neskôr hormón? robila som o 12:00 možno už aj o 9:00 by boli II krásne sfarbené alebo možno už aj 16.10. večer o 17:00 a odvtedy 24-48 hod treba rátať....ach jaj a včera sa mužovi sexovať nechcelo...☹

goldmolly
18. okt 2017

@vikanemo dakujeeem 😘 ty budes testovat zajtra? Ja som chcela kazde dva dni ale nevydrzim 😂 zavislost proste..

bale1rinka
18. okt 2017

Prosím posúďte,ovu test z16. 17. A 18.10. robený teraz, bolí ma ľavá strana veľmi, moč bol úplne žltý ako žltá pastelka, zdá sa mi že mám dnes ovulku iba dnes ráno stúpla teplota

katusikkk
18. okt 2017

@bale1rinka
Podla mna bola ovulka vcera repsektive dnes v noci.Ono sa to neda uplne presne zachytit.Ovu trva vetsinou naozaj len tych 6 -12 hodin.Udaje moze byt plus minus,ale cca je to len tolko.
Mna niekedy aj dva dni po ovu hlavne pri Inofolicu bolelo v podbrusku a vajecnik a vraj to bolo sposobene nejakou tekutinou co sa vylieva pri prasknuti folikulu.Skus urobit este jeden test tak o 4-5 hodin a ked bude test bledsi,tak je ovu potvrdena aj teplotou.
Ked zajtra bude zas vyssia teplota,tak je to 100 %.
Inak test ukaze ze ovu ide,ale uz neukaze ci folikul praskol.To ukaze len zvysena teplota.😉

sonulienka13
18. okt 2017

Lásky lásky,co poviete?? Uz je pozi?? 😂😂😂🤣 robený pred chvilkou.muzik ide na nočnú dnes,tak rano by mohlo stačiť coroo moro 🙂 ze lásky??

bale1rinka
18. okt 2017

@katusikkk tak zvýšenú teplotu som mala iba dnes prvý krát po 4och nízkych, och, po roku a pol snaženia by som si už strašne želala mať dieťa...muž je už unavený aj pre neho je to stresujúce sa takto pasovať na termín a včera sa mu nechcelo...☹😢🤒

myjusiatko
18. okt 2017

@sonulienka13 ten je krasne pozitivny. 🙂

katusikkk
18. okt 2017

@sonulienka13
Vyzera pozitivne,tak sup na to 😀

sonulienka13
18. okt 2017

@myjusiatko dakujem zlaticka 🙂 moje 🙂 noo ved ak sa mi podarí,tak muzika zneužijem este pred nočnou 🙂 on s tym problém mat nebude 😂😂😂🤣

katusikkk
18. okt 2017

@bale1rinka
Ovulacia je posledny den nizkych teplot.Musia byt 6 dni pred ovu nizsie ako 3 dni po Ovu a teplota by mala po Ovu vyskocit o min.0,2 stupna.
V tvojom pripade je vsetko dodrzane.
Inak na buduci mesiac skus robit graf vo FF.Je to prehladnejsie a aj pekne ti oznaci ovulku.
A mali ste sexik aspon pred vcerom?Tak este dnes sup na to.
My sa tiez dlhsie snazime a nic.A aj vam robili nejake vysetrenia?

0507
18. okt 2017

U mna dnes takto...vyzera to na ovu dnes alebo zajtra...dnes a zajtra to poistime, snad to bude stacit 🙂

sonulienka13
18. okt 2017

Este zosilnel 😂😂😂😂🤣taka som radaaaaaa 🙂 aj by to na dnes sedelo 🙂 aspon ze mam dnes a zajtra volno 🙏🙏🙏🙏🙏😍

katusikkk
18. okt 2017

@sonulienka13
Tak hod muzika na postel este pred jeho nocnou,nech si uz pekne spermijky na vajicko cakaju 😀

bale1rinka
18. okt 2017

@katusikkk ja s FF neviem robiť, a na budúci mesiac je posledná šanca, potom idem kvôli cyste čo mi vyberali a endometrióze na hormonálnu liečbu, takže mi bude FF nanič potom...mali sme sex iba 14.10 a 15.10 a nakážem dnes mužovi, no či to bude mať effekt😢

katusikkk
18. okt 2017

@bale1rinka
Ked bola vcera,tak toho 15 stacilo.Pre istotu este dnes,ale nehovor mu nikdy o plodnych dnoch.Ja sa tvarim,ze som nadrzana ako fretka.😅😂