Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bale1rinka Tak tak. Nehovor, ze musime... Potom ani vykon nie je taky. Jednoducho "mas na neho veeeeeelku chut"
@ejuska2586 keď jemu je jedno kedy bude mať dieťa, on môže mať aj keď bude mať 50 ale ja nie...bere to tak lážom plážom, nebude teraz bude o rok keď sa vyliečiš...a ako mám vydržať psychicky to obdobie liečenia? minulý mesiac som mala chuť, že waw, to bolo sexu a teraz naopak, iba čo ma bolí ľavá strana, celú noc som nespala...mám 100chutí sa na všetko vyprdnúť
@sonulienka13 Krásne testíky už len zviesť muža 🙂
@bale1rinka
@katusikkk Veru mužovi sa nemá hovoriť o plodných dňoch len zviesť a hladiť ho aby sa cítil žiadaný...lebo zas muži nemajú radi keď neičo musia a treba...Ja napríklad na muža ide tak že sa ho spítam ako sa cíti ak povie že dobre tak leziem na neho a robím hočo len aby ma pobozkal a nevedel sa dočkať večera kkeď deti zaspia ale pokiaľ povie,že ho dačo bolí,tak si kmenu len ľahnem a pohladím,pobozkám a spítam sa či mal chuť na sexík,lebo ja hej a proste je to o vzájomnej dohode pokiaľ máme obaja chuť a o plodných dňoch sa snažím pomlčať pokiaľ chcem bábo keď som nechcela tak som sa o nich zmienila a sme sa vtom čase chránili alebo nesexíkovali. Spontánne sa ľahšie zadarí ako keď má človek na povel sex. Si myslím ja ide o psychickú pohodu.
@alison11
@bale1rinka
Ja sa mojho nepytam nic.Proste ho na hulvata pretiahnem.Deti nemame ,takze mozem hocikedy hocikde.😂
Akoze po ovu trosku akoze ochoriem,lebo uz som vystavena😅
Dufam,ze na to neprisiel ,ze sa opakuje v mesacnych intervaloch hahah.
Dnes sme mesiac bez sexu a zajtra zaciname juuuuuuuj A dufam,ze uz sme vylieceny.
@katusikkk Tak som robievala aj ja kým sme deti nemali chodila som na smeny doma som bola sotva 8hod. keďže cesta do práce bola denne 2 hodiny tam a dve späť,pokiaľ sme sa stretli doma tak sme využili chvíle aj na sexík 😀.Od kedy máme deti 6 ročného a 3,5ročného synov tak už cez deň doma nespia,tak len keď večer zaspia ráno sú skôr hore cez víkend než my už o 6tej behajú po dome :-/. čo už ak má prísť k nám babulko tka príde keď má stanovené od Boha.
tak ďakujem kočky za povzbudivé slová, ozvem sa čo a ako po 30.10., či to vyšlo, prajem všetkým čo najskôr vysoké skóre nech vám ticho závidím👏😘
@sonulienka13 parádne, ani neváhaj, vínko, pohoda a musí to vyjsť👍❤
@tuqanqa zlatenko 🙂 uz je zamiesene 😂😂😂🙏🙏🙏 A mozem pekne odprevadiť muzika na nočnú 🙂
@sonulienka13 joj, tak ti budem držať palce🙏🙏🙏
Žienky moje,pri ovulke býva krcok dole?
@alison11 ale takto oneskorene od ovu žeby? Ako toto je prvý cyklus co som merala bt a robila ovu testy, a podľa ovulácie by som mala mat cyklus kratší ako som bežne mávala...kým som tieto veci nesledovala tak cyklus vždy pravidelný 32-33 dni,,,čiže mrška by mala podľa starého prísť cez víkend, no podľa ovu uz mala byt,,,jedine že lf mam 16 dňovú a to by skoro aj sedelo na tých 32 dni...no uvidíme 😊

@katusikkk lenže keď ja mu nepoviem tak zaspí ako včera a celý uhundraný sa mykal, že sa mu chce späť.minulý mesiac som mala také chute, to sme robili velých 5 dní a teraz chuť nemám vôbec ale tak ma bolí ľavá strana,och, celú noc som nespala.🤒