Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ty mas tiez riadny kardiogram😎
Dnes si opat hopsam, meriam len teplotu, apropo a clanky a hororove pdispevky uz necitam na nete,takze nerobim si uz ani dalsi test😅
@vikanemo dobre ranko 🙂 ja dnes takto, teplota sa drzi a robila som si 25kovy test, ciarka sa hned zacala zjavovat za 5 sekund 😇 vcera som vecer sice mala blbu naladu, proste strach ze sa nieco pokazi ale potom som si povedala ze na to nemozem mysliet.. A ten moj chlap je proste uzasny, neskutocne ma drzi nad vodou 😍😍😍 inak nove priznaky 😂 strasne sa mi chce plakat, stale chodim cikat a mam citlive bradavky 😀 ty mas ake priznaky?
@tuqanqa ahoj,ja som si objednala z lekárne dr Max 6ks za 3,99€ tak to vychádza cca 0,66€ za jeden. Je tam poštovné zdarma nad 10€ ak platíš vopred,ak na dobierku tak priplatis 0,99€. Pondelok som objednala,v stredu mi to prišlo. Myslím že ak si dáš vyzdvihnutie v lekárni je to tam nasledujúci deň,ale to si prever,neobjednavala som tak ešte,vždy cez kuriéra. Prípadne sa skús v lekárni spýtať či ich nemajú, aj keď v predajni majú vždy všetko o dosť drahšie než cez e-shop.
@goldmolly 😅😅😅ja cikam stale uz par dni, predtym som pila malo vody,terqz pijem stale lebo mam normalne sucho v ustach a az biele sliny, ten moj stale chodi za mnou a kontroluje ci pijem🙂)) bradavky mam citlive len trosky, mala som ich uplbe citlive tie dvs dni pocas spi enia, zyvam cez den a vecer chdim skoro spavat a vobec dobre nespim, budim sav noci, predvcerom sa chceli plakat aj mne ale inac som uplne v pohode a nic mi nie je, sranda je,ze ked som nebola tehumala som uplne vsetky priznaky od ovu az po ms na maximum🙂)) ja pre zmenu testy nerobim,velmi som sa vcera vystresivala,ze ked netmavnu tak je to zle,aj ked som nasla baby,ktore to mali ok, teraz cakam v napati do 14dna od meskania
@vikanemo s tym spanim sme na tom uuuplne ale ze uuuuuplne rovnako.. Rano sa zobudim a uz som unavena, cely den by som lezala, nevladzem s dychom ked idem po schodoch ale v noci spat nemozem poriadne.. A zacali ma dnes boliet krize.. Bolesti v podbrusku mam stale ale len take jemnucke .. Spinenie som nemala zatial vobec. 🙂 a tie priznaky som mala ajja ked som nebola tehu 😀 vsetky mozne, aj zle mi bolo 😂 a teraz mi nie je vobec
Baby ja mam otázočku,,,co okrem tehotenstva môže spôsobiť meškanie ms, ak ovulacia na milión percent prebehla??? Som dnes 16DPO teplota vkuse okolo 37(meraná v ústach)...podľa môjho klasického cyklu ktorý je 32-33 dni, mi ešte nemeskaju ale zaujíma ma či sa vôbec niečo take stať môže, žeby meškala aj ked ovu bola a tehotná by som nebola...
Baby minuly mesiac som mala posunutu ovulku az na 20DC, ff mi ju oznacilo znovu na 20DC. Myslite ze bude zas tak neskoro? Dakujem vam 😘
@vikanemo A mas urobene nejake vysetrenia? Lebo toto moze mat aj imunologicku pricinu. Ja som tak bola, ze som nemala problem otehotniet, ale udrzat. A potom mi zistili imunologicky problem...
@ejuska2586 no ved prave,nic okrem toho co gynak mi spravil po dvoch potratoch,3.11. Este len idem na hematologiu a to je zatial vsetko
@sonulienka13 Fajn držím Ti palčeky aby ste mali úspešný tento cyklus 🙂 A to nevadí,že ste včera nepoistili ak to má vyjsť vyjde aj z predvčerajšieho 👍
@vikanemo Neklesaj na duchu,nuž ak by došla ms tak iste choď na ďalšie vyšetrenia ako Ti písala
@ejuska2586 .Ale pokiaľ by predca len silnelo zajtra hneď z ranného skús a uvidíš.

Dobre ranecko lásky moje 🙂 tak co vy nato?tak vcera sme nepoustili ☹ muzik padol vecer jak galota.tak som ho nechala vyspať 🙂 teraz som merala o pol 5 lebo vstávam do prace tak som prirátala 0,1stupna.inak meriavam o šiestej.lubkam vas 🙂 majte pekny dnik 🙂