Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13
Ked zajtra bude teplota hore,tak ovu bola vcera .To ste sa krasne trafili.Este mozte dnes,ale vecer uplne staci nech trosicku dozreju 😀
Len u teba clovek nikdy nevie😅
@sonulienka13 Tak ako písala vyššie
@katusikkk držím palce 🙂
@goldmolly dobre ranki zlaticko, ja si poskakujem hore dole a dnes som si spravila 25test digi, nechcem sa stresovat ci silnie alebo nie, cakam na krvne vysledky ( az pondelok) lebo maju dovcu a nebudem sa dovtedy stresovat, tak uvidime😎a buduci stvrtok ak nepride dovtedy ms pojdem na to sono, detto uz do seba pcham progesteron tak hadam sa tomu stuplikovi vo mne dobre bude byvat😁
@julianka007 pokles môže byť aj z uhniezďoavnia zajtra by mala bt zas stúpnuť 🙂
@vikanemo zlaticko,vsetko bude dobre 🙏🙏🙏😍😍krasne je to 🙂 len sa nam drzkajte 🙂
@goldmolly
@alison11
@sonulienka13 dakujem zlatka,drxte nam palceky nech to konecne vyjde😘😘😘
@julianka007 ja by som na tvojom mieste poistila aj dnes 😉
@katusikkk tak ovu asi zle označilo,vychádza mi to na 15dc,podľa krčka a hlienu,cykly mám 26-28dnove,odkedy sa snažíme tak to skáče,predtým na deň presne 26,LF mám 12 dni,bojím sa dúfať že by to konečne vyšlo,prsia ma dosť bolia a brucho pobolieva a popichuju vaječniky, uvidíme čo bude 🙏🙏💕💕💕
@spring19
Heh tak ja to poisťuje priebežne, len po ovulku to už neznacim do kalendára... 😂😂😆😆
Baby, otazocka. Ako som pisala vyssie, vcera asi bola ovu, ale snazit sme sa nemohli. Ma vyznam sa snazit dnes? Ci je to uz zbytocne?
ahojte, tak ja mám chrípku, pekne...môžem si dať coldrex hotrem jeden?keď sme sa včera snažili a 14.10. a 15.10....asi by to nemal byt problém...
@bale1rinka Kľudne si daj. Ak by si aj bola tehotná, na plod to ešte nemá vplyv.
@ejuska2586 jaj, díky, dám si hneď, svaly a hlava a trošku hrdlo ma bolia, ono už som cítila v utorok, že voľačo mi je a dnes ma skolilo...🤒
@bale1rinka Kludne. Takto skoro to este nema vplyv.
Baby, rýchla otázka ❓ V lekárne koľko stoja cca ovu testy? Nechcela som tento mesiac testovať keďže som bola na zákroku ale svrbia má prsty, ebay uz nestíham keďže sa asi ovu blíži a stihneme ešte tento cyklus zamiešať.
Booozinku.Chceme tak vela ked tuzime po malom klbku lasocky??? Ked chceme mat vytúžene dieťatko??? Bohuzial ☹ uz mi to ani nie je ľúto.neberiem to ako ľútosť.ale skor ma to zacina uz poriadne,ze srat(prepacte za vyjadrenie)ale to vyjadrenie je este slusne ☹ aaach ta bezmocnosť.

@vikanemo no ako dnes??
Dobre rano, ja som aj poskocila s teplotkou, ale uz dlho nebudem merat lebo vraj tehu teploty su vseliake... Test som si robila, je silnejsi, zajtra vyskusam 25kovy, viem, zavislost 😂😂😂