icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
19. okt 2017

@vikanemo no ako dnes??

Dobre rano, ja som aj poskocila s teplotkou, ale uz dlho nebudem merat lebo vraj tehu teploty su vseliake... Test som si robila, je silnejsi, zajtra vyskusam 25kovy, viem, zavislost 😂😂😂

katusikkk
19. okt 2017

@bona69
Ake dlhe mavas cykly?Lebo ako pozeram tvoj graf tak pozeram,tak neviem ci je ovu oznacena dobre.Jedine,ze by si si bola ista,ze teplota stupla ten den ako je to oznacene,ale nezda sa mi to.

sonulienka13
19. okt 2017

Slniečka moje 😍😍😘😍 pekny slnečný dnik Vám prajem 🙂 dnes mam oddychový dnik 🙂 ja dnes takto 🙂 corko morko bohuzial dnes rano nebolo ☹ ☹ muzik prisiel s nočnej o 06:20 dal mi pusinu ,prezliekol sa a utekal na fušku.bude este šanca kwd poistime poobede ci na vecer???🙂

katusikkk
19. okt 2017

@sonulienka13
Ked zajtra bude teplota hore,tak ovu bola vcera .To ste sa krasne trafili.Este mozte dnes,ale vecer uplne staci nech trosicku dozreju 😀
Len u teba clovek nikdy nevie😅

alison11
19. okt 2017

@sonulienka13 Tak ako písala vyššie
@katusikkk držím palce 🙂

sonulienka13
19. okt 2017

@katusikkk
@alison11 noo sak totok zlaticka moje 🙂 zajtra mooze byt vsetko uplne inak 🙂 ale silno veriiiim 🙏🙏🙏😍💕noo ved muzik az poobede pride tak vecer budu disco hradky 😂😂

julianka007
19. okt 2017

Dobré ránko, mne už oznacilo aj ovulku, ale neviem čo ten pokles, mohlo to spôsobiť aj to, že som si pred spaním dala 500mg Medipyrin?

vikanemo
19. okt 2017

@goldmolly dobre ranki zlaticko, ja si poskakujem hore dole a dnes som si spravila 25test digi, nechcem sa stresovat ci silnie alebo nie, cakam na krvne vysledky ( az pondelok) lebo maju dovcu a nebudem sa dovtedy stresovat, tak uvidime😎a buduci stvrtok ak nepride dovtedy ms pojdem na to sono, detto uz do seba pcham progesteron tak hadam sa tomu stuplikovi vo mne dobre bude byvat😁

goldmolly
19. okt 2017

@vikanemo testik je krasny tak nestresuuj, to miminku nerobi dobre 😉 teplotu mas hore takze super 😘 a do pondelka budem cakat netrpezlivo s tebou , musi to byt v poriadku , uvidis 😘

alison11
19. okt 2017

@julianka007 pokles môže byť aj z uhniezďoavnia zajtra by mala bt zas stúpnuť 🙂

alison11
19. okt 2017

@vikanemo Vau Gratulujem a len odychuj a zdravo stravuj a bude všetko okik 🙂

sonulienka13
19. okt 2017

@vikanemo zlaticko,vsetko bude dobre 🙏🙏🙏😍😍krasne je to 🙂 len sa nam drzkajte 🙂

vikanemo
19. okt 2017

@goldmolly
@alison11
@sonulienka13 dakujem zlatka,drxte nam palceky nech to konecne vyjde😘😘😘

vikanemo
19. okt 2017

@goldmolly preco je v tvojom ff plna cervena ciara a v mojom prerusovana na vyznacenie ovu? Co to znamena?

spring19
19. okt 2017

@julianka007 ja by som na tvojom mieste poistila aj dnes 😉

goldmolly
19. okt 2017

@vikanemo plna ciara je vyznacena ovulka na 100%, prerusovana je vtedy, ked si ff nie je uplne isty, ci bola vtedy. Staci ked zadas niekde iny hlien a uz to tam skace.. Vobec sa s tym netrap, pozeraj sa na ten kraaasny testik 😍

tuqanqa
19. okt 2017

@alison11 no pri tabletu iba rano ked mame rychlovku inac cez den nie, ale ked dame sulipupi rano tak si aspon polezim v posteli. Na 99% vstavam rano prva a chystam mrnusa a ranajky tak vtedy ide manzel a stara sa. Ja nohy hore aby bojovníci doplavali.😅

bona69
19. okt 2017

@katusikkk tak ovu asi zle označilo,vychádza mi to na 15dc,podľa krčka a hlienu,cykly mám 26-28dnove,odkedy sa snažíme tak to skáče,predtým na deň presne 26,LF mám 12 dni,bojím sa dúfať že by to konečne vyšlo,prsia ma dosť bolia a brucho pobolieva a popichuju vaječniky, uvidíme čo bude 🙏🙏💕💕💕

julianka007
19. okt 2017

@spring19
Heh tak ja to poisťuje priebežne, len po ovulku to už neznacim do kalendára... 😂😂😆😆

alison11
19. okt 2017

@tuqanqa Mne muž oodchádza na bus o pol 6tej a mladší syn vstáva na jeho budík :-/ ináč môj budík zvoní po 6tej až a cez víkend je muž rád keď si pospí dlhšie tak u nás ráno nehrozí ☹

bona69
19. okt 2017

@alison11 tak mi si prezmenu privstaneme😁😁😁ja som večer nemožná,hneď zaspím,ráno mám budík na 4:30,potom tutu-mutu, raňajky,kávička a do roboty😁😁😁

0507
19. okt 2017

Baby, otazocka. Ako som pisala vyssie, vcera asi bola ovu, ale snazit sme sa nemohli. Ma vyznam sa snazit dnes? Ci je to uz zbytocne?

katusikkk
19. okt 2017

@0507
Urcite skuste aj dnes.Ovulka je moment ktory sa neda presne zachytit a kludne mohla "zacat" Pol hodku pred rannym merani.Takze este sup na to 😀

0507
19. okt 2017

@katusikkk super, diiik za info 🙂

bale1rinka
19. okt 2017

ahojte, tak ja mám chrípku, pekne...môžem si dať coldrex hotrem jeden?keď sme sa včera snažili a 14.10. a 15.10....asi by to nemal byt problém...

ejuska2586
19. okt 2017

@bale1rinka Kľudne si daj. Ak by si aj bola tehotná, na plod to ešte nemá vplyv.

bale1rinka
19. okt 2017

@ejuska2586 jaj, díky, dám si hneď, svaly a hlava a trošku hrdlo ma bolia, ono už som cítila v utorok, že voľačo mi je a dnes ma skolilo...🤒

ejuska2586
19. okt 2017

@bale1rinka Kludne. Takto skoro to este nema vplyv.

tuqanqa
19. okt 2017

Baby, rýchla otázka ❓ V lekárne koľko stoja cca ovu testy? Nechcela som tento mesiac testovať keďže som bola na zákroku ale svrbia má prsty, ebay uz nestíham keďže sa asi ovu blíži a stihneme ešte tento cyklus zamiešať.

sonulienka13
19. okt 2017

Booozinku.Chceme tak vela ked tuzime po malom klbku lasocky??? Ked chceme mat vytúžene dieťatko??? Bohuzial ☹ uz mi to ani nie je ľúto.neberiem to ako ľútosť.ale skor ma to zacina uz poriadne,ze srat(prepacte za vyjadrenie)ale to vyjadrenie je este slusne ☹ aaach ta bezmocnosť.