Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ty mas tiez riadny kardiogram😎
Dnes si opat hopsam, meriam len teplotu, apropo a clanky a hororove pdispevky uz necitam na nete,takze nerobim si uz ani dalsi test😅
@vikanemo dobre ranko 🙂 ja dnes takto, teplota sa drzi a robila som si 25kovy test, ciarka sa hned zacala zjavovat za 5 sekund 😇 vcera som vecer sice mala blbu naladu, proste strach ze sa nieco pokazi ale potom som si povedala ze na to nemozem mysliet.. A ten moj chlap je proste uzasny, neskutocne ma drzi nad vodou 😍😍😍 inak nove priznaky 😂 strasne sa mi chce plakat, stale chodim cikat a mam citlive bradavky 😀 ty mas ake priznaky?
@tuqanqa ahoj,ja som si objednala z lekárne dr Max 6ks za 3,99€ tak to vychádza cca 0,66€ za jeden. Je tam poštovné zdarma nad 10€ ak platíš vopred,ak na dobierku tak priplatis 0,99€. Pondelok som objednala,v stredu mi to prišlo. Myslím že ak si dáš vyzdvihnutie v lekárni je to tam nasledujúci deň,ale to si prever,neobjednavala som tak ešte,vždy cez kuriéra. Prípadne sa skús v lekárni spýtať či ich nemajú, aj keď v predajni majú vždy všetko o dosť drahšie než cez e-shop.
@goldmolly 😅😅😅ja cikam stale uz par dni, predtym som pila malo vody,terqz pijem stale lebo mam normalne sucho v ustach a az biele sliny, ten moj stale chodi za mnou a kontroluje ci pijem🙂)) bradavky mam citlive len trosky, mala som ich uplbe citlive tie dvs dni pocas spi enia, zyvam cez den a vecer chdim skoro spavat a vobec dobre nespim, budim sav noci, predvcerom sa chceli plakat aj mne ale inac som uplne v pohode a nic mi nie je, sranda je,ze ked som nebola tehumala som uplne vsetky priznaky od ovu az po ms na maximum🙂)) ja pre zmenu testy nerobim,velmi som sa vcera vystresivala,ze ked netmavnu tak je to zle,aj ked som nasla baby,ktore to mali ok, teraz cakam v napati do 14dna od meskania
@vikanemo s tym spanim sme na tom uuuplne ale ze uuuuuplne rovnako.. Rano sa zobudim a uz som unavena, cely den by som lezala, nevladzem s dychom ked idem po schodoch ale v noci spat nemozem poriadne.. A zacali ma dnes boliet krize.. Bolesti v podbrusku mam stale ale len take jemnucke .. Spinenie som nemala zatial vobec. 🙂 a tie priznaky som mala ajja ked som nebola tehu 😀 vsetky mozne, aj zle mi bolo 😂 a teraz mi nie je vobec
Baby ja mam otázočku,,,co okrem tehotenstva môže spôsobiť meškanie ms, ak ovulacia na milión percent prebehla??? Som dnes 16DPO teplota vkuse okolo 37(meraná v ústach)...podľa môjho klasického cyklu ktorý je 32-33 dni, mi ešte nemeskaju ale zaujíma ma či sa vôbec niečo take stať môže, žeby meškala aj ked ovu bola a tehotná by som nebola...
@lolitqa Môže to spôsobiť aj hormonálna nerovnováha, cysta,...
Baby minuly mesiac som mala posunutu ovulku az na 20DC, ff mi ju oznacilo znovu na 20DC. Myslite ze bude zas tak neskoro? Dakujem vam 😘
@vikanemo A mas urobene nejake vysetrenia? Lebo toto moze mat aj imunologicku pricinu. Ja som tak bola, ze som nemala problem otehotniet, ale udrzat. A potom mi zistili imunologicky problem...
@ejuska2586 no ved prave,nic okrem toho co gynak mi spravil po dvoch potratoch,3.11. Este len idem na hematologiu a to je zatial vsetko
@ejuska2586 aproo grarulujem k babu😉
@sonulienka13 Fajn držím Ti palčeky aby ste mali úspešný tento cyklus 🙂 A to nevadí,že ste včera nepoistili ak to má vyjsť vyjde aj z predvčerajšieho 👍
@vikanemo Neklesaj na duchu,nuž ak by došla ms tak iste choď na ďalšie vyšetrenia ako Ti písala
@ejuska2586 .Ale pokiaľ by predca len silnelo zajtra hneď z ranného skús a uvidíš.

Dobre ranecko lásky moje 🙂 tak co vy nato?tak vcera sme nepoustili ☹ muzik padol vecer jak galota.tak som ho nechala vyspať 🙂 teraz som merala o pol 5 lebo vstávam do prace tak som prirátala 0,1stupna.inak meriavam o šiestej.lubkam vas 🙂 majte pekny dnik 🙂