icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
21. okt 2017

Ahojte ja dnes takto a ovulačný test silnie tak snáď zajtra bude aj pozitívny.

alison11
21. okt 2017

@lolitqa luteálka je lepšie mať dlhšiu než krátku,tak ja si myslím,že to je ok.
@sonulienka13 Veru bude nesmieme prestať veriť a nádej umiera posledná 🙂

julianka007
21. okt 2017

Tak ja som sa dnes vyšvihla do výšin, kde som asi ešte nikdy od kedy meriam, nebola, tak dúfam, že to je dobré znamenie 😊😊😊🙏🙏

sonulienka13
21. okt 2017

@alison11 presne mojko.veru je to tak.ani ja neprestávam verit a nikdy ani neprestanem!!!

sonulienka13
21. okt 2017

@julianka007 eeejha 😂😂ty nie ze nam odskaces niekde preč
🙂. Uz sa nam tak krasne drz hore staleee zlatko 😘😘😍

vikanemo
21. okt 2017

@bona69 zlatko straaasne drzim palce😘😘😘

vikanemo
21. okt 2017

Baby,kedze ja som dlho hladala info o krcku atd,pred ms,tehitenstvi a bla bla;potvrdzujem,ze plati info,krcok na zaciatku tehu je hore,makky (ale nie az taj ako pri ovu) a zatvoreny😉

vikanemo
21. okt 2017
sonulienka13
21. okt 2017

@vikanemo 😂😂😂😘😘😘😍😍zlatik a preklad mam kde???

sonulienka13
21. okt 2017

@vikanemo ja som dutý anglictinar 😂😂😂🤣

katusikkk
21. okt 2017

@lolitqa
😢

vikanemo
21. okt 2017

@sonulienka13 prekladam v skratke🤗😁 pocas ms je dole, tvrdy a otvoreny aby mohla pretekat krv, po ms ostava dole,tvrdy a zatvori sa, pocas ovu nemusim prekladat; tesne po ovu alebo par hodin po ovu sa zosunie dolu, tvrdy a zatboreny a teraz☝️ked nastalo tehotenstvo krcok sa stahuje hore a zmakne a je zatvoreny ( cca 12dpo alebo podla toho kedy nastane dokonci sa uhniezdenie co moze trvat aj niekolko dnii)

vikanemo
21. okt 2017

Zachvilu sa zo mna stane asi gynekolog😂😂ale studujem a studujem, baby btw moja teplota sa stale drzi 37,2 tak ja nevieeem🤷‍♀️

katusikkk
21. okt 2017

@vikanemo
A dnes si si nerobila test z ranneho mocu?😲

vikanemo
21. okt 2017

Ako som spominala,vymazsla som poz tt a cakam dalej

vikanemo
21. okt 2017

@katusikkk ie zlatko, spravim az v utorok podla ff

katusikkk
21. okt 2017

@vikanemo
Ja by som urcite nevydrzala a ocikala 😝😂
Ale graf je krasny 🙏

vikanemo
21. okt 2017

@katusikkk tiez ma to laka, sle mozno naozaj kusok papierovej nic neznamena, stale veriiim

myjusiatko
21. okt 2017

Dobre rano dievcata. 🙂
Tak ja ovu 21dc. Este teda cakam na zajtra na potvrdenie. Ale ff mi to vyznacil s plnou ciarou na 20dc😲 a to si myslim, ze je zle. Tak som si to manualne prepisala.

lolitqa
21. okt 2017

@katusikkk vôbec nevadí...ešte len prvý cyklus takze pohodicka 😊 ked to bude viac ako pol roka potom uz budem asi trochu nervózna...

goldmolly
21. okt 2017

@vikanemo drziiiim palce 🙏

@alison11 krasne deticky mas, urcite ti robia radost 🙂🙂🙂
Ja dnes takto, nechcela som uz merat, ale ked uz mam ten budik nastaveny kvoli praci tak ma minutka s teplomerom nezabije .. Test som si robila dnes pepino, ciarka este nie je ako kontrolna ale je o nieco silnejsia nez predvcerom 🙂 viem ze uz je to take nezaujimave 😂😂😂

katusikkk
21. okt 2017

@lolitqa
Ja pomaly ,ale opatrne taham na rok ☹

lolitqa
21. okt 2017

@katusikkk a ty nejaké detičky uz máš či nie? Ja v mojom veku ešte možno ani okolo toho roku nebudem až tak stresovať no...

kristina6014
21. okt 2017

Ahojte baby, tak ja dneska takto, ešte cca nejaké 4 dni do Ovu 🙂

katusikkk
21. okt 2017

@lolitqa
Nemam ziadne😔
Mne uz bude tahat na 40.Minuly mesiac sme sa preliecovali co mozno mohlo byt sposobene neplodnostou.Teda uplne zle spermije.Pred par dnami sme dojedli tabletky ,takze pokracujeme v skusani.Tak o 3 dni by mala ovulka dorazit,tak dufam,ze uz to vyjde 🙏K lekarovi na testy az o mesiac.No ale cas ide ...😒

katkari
21. okt 2017

Ahojte, prikladam grafy 3 cyklov. Je to ok, ak mi v tomto cykle teplota klesa po ovulacii pod ciaru? Mala by sa drzat hore, aj ta ciarkovana ciara to ukazuje ze ako by to malo spravne ist. Tak neviem ci ovu neprebehla?

vikanemo
21. okt 2017

Baby este jedna otazka, nemate skusenosti s tym prodesteronom? Nebrali ste ho? Ako funguju lieky an udrzanie? Skusala som hladat no nic. Teda otazka 1. Nemohol mi ten progesteron spravot ten negativny test lebo po a) ma nejaky vpky na to viazanie tych molekul v ton farbive b) mozbo este niekde este plava to oplodnene vajicko a tie lieky ho tam maju udrzat kym sa neuhniezdi? Ja vieeeem hladam vselijake odpovede preco to je tak, ale stale mi to nejako vrta hlavou😐

sonulienka13
21. okt 2017

Ja som nestastnaaaa 😭😭😭😭preco mi zase este nevyznacilo ovulu??? Noo preto lebo vzdy je to to iste ☹ sak co,nedočkám si?? Furt volaco.

lolitqa
21. okt 2017

@katusikkk a tak snáď sa podarí uz konečne...doteraz si deti neriešila alebo iné priority? 😊

katusikkk
21. okt 2017

@lolitqa
Neriesila.Mala som tulave topanky,sportovala a nestretla pana bozskeho.Necakala som princa na bielom koni,ale zato konov som stretavala pozehnane 😂😂😂