Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte žienky, tak ja dnes 29 DC, teploty som už nemerala, očakávam mrchaňu, ale nejako sa jej neráči prísť, tak si dávam pohár červeného a večer ešte zvediem mužíčka. Od budúceho mesiaca budeme poctivo každý druhý deň, bez ovu testov, len s meraním bazalky a vynechávam inofolic, mám pocit, že mi narušuje cyklus, takže budem piť len alchemilku do 10 DC a nič viac, mužíčkovi nechám folandrol + kotvičník + selén a zinok. Tehulkám gratulujem a snažilkám držím palce, baby júlovčiatka budú naše🙏👶
@vikanemo
Ja som ako tie fesandy zo Sexu v meste co hladali pana Bozskeho.Akoze ja som chcela najst pana"PUNN"To je v mojej skratke.Pan Uzasny Navzdy Naozaj😂😂Aj som stretla,len skoro rok strielal slepe naboje,tak sme mesiac nesexovali a cistili hlaven😂
Uvidime teraz po ovu co sa udialo,lebo ono to uz ten pistol a aj terc ma nieco po zaruke😀
Ked nic,tak asi pockam nnamnestiua amnestiu a zbran odovzdam😝
@vikanemo
Ale nam to trvalo😂
Ak dobre pamatam,ty mas okolo 35 ze😀
Ja asi mam vysoke naroky.Hlavne musel byt kulturista aj ked amatersky,aby ma na rukach nosil😂
A este gentemnan akoze stara skola a tak 😂No ja stara krava...ale nasla som.Sice to trvalo a brazdila som kontinetnt za kontinentom,ale predsa😂A nasla som ho 100 m od bytu vo fitku.Boooozinku nemohla som do nasich fitiek chodit uz v dvadsiatke???😂 🤔

Dobre ranko,mna drzi hore progesteron takze nuda,cakam do stvrtka,no v noci som sa zobudila na bolest normalne v maternici tak netusim nie raka ako pred kramami skor taka ina
@sonulienka13
Parádny... Ty tiež riadne hopsas...😂😊 Už teraz len čakať a držať silno prsty... Za nedlho ťa začnú steklia tehotenské testy v ruke.. 😂😂😂😆😆😆 už sa na to tesiiim... Kiež by sa so podarilo...
@0507 súhlasím sa babami... Spermie si na vajíčko môžu počkať, hlavne keď si mala poriadny plodný hlien.... Ja osobne by som ešte nehádžte flintu ... 😂
@julianka007 noo zlatko veru 😂😂😂mame ich poriadne 🙂 uz to musi vyjsť a basta!!! No nie!!!? Ani nehovor 🙂 este ze mam len nejakych 5 tehu testov 🤣🤣momentalne.ale v pondelok mi ma prísť Nova várka 😂😂👍to bude.
@0507 zlaticko len aby si nebola prekvapená 😘😘😍🙏🙏🙏
@0507 Haa 🙂 a sme obe 4dp.musime to daaat!!!
@julianka007 tak to som mala, poctivo som pila grepovy dzus 🙂
@sonulienka13 bodaj by, zlatik 🙂
Zlaticka moje.Tento mesiac musi byt úspešný!!!!! Musime si to zakódovať do hlaviek 🙂 Ked nie úspešný pre mna,tak sa budem modliť aspon za vas!!!! Strasne Vám to zelam!!! Úprimne a zo srdca ❤️💕💕💕Ste uzastne!!!! So mnou ma Boh asi iné plány.
@myjusiatko takze super zlatko 🙂 si ma potesila,ze je vsetko tak ako ma 🙂 drzim palceky 😍😍😘😘
Babyyy,kolky dpo sa začneme zase cítiť tehotne 😂😂😂😂ja uz čoskoro.ako vzdy 😂😂😂🤣ako kazdy mesiac.

@katkari bud este neprebehla alebo je to len jednorazovy pokles. Uvidis co zajtra.