icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
22. okt 2017

@sonulienka13 dakujem. 🙂))

myjusiatko
22. okt 2017

@sonulienka13 no mne staci ak pozajtra nedostanem menzes. :D

katusikkk
22. okt 2017

Ja uz mazem kravu dzemom🍒 a potom si akoze nadojim do flase 🍼.Nechcem ju nechat s plnym a bolavym vemenom.🙊
Baby nam sibe😝
Ked sa ma polovicka opyta co robis??Poviem "nic"lezim dojim a mazem kravu marmeladou 😂
🚑🚑🚑🚑🏡💉

0507
22. okt 2017

@sonulienka13 ja by som uz najradsej testovala ☺

tuqanqa
22. okt 2017

Ahojte, tak ja som vo vysinach ale moc tomu nedávam. Ani neviem ci sme sa trafili ale aj keby 17teho som bola na Hyfosy takže prirodzene prostredie bolo narušené.

julianka007
22. okt 2017

@sonulienka13 haha ja sa už cítim tehotne...bolia ma kríze... A stále by som spala... 😂😂😂😂😂

katusikkk
22. okt 2017

Babulky odkial objednavate tehu testy a za kolko dojdu? 🤔

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk
@katusikkk ja sa teraz chystám z ebay, je tam balík 10 tt a 50 ovu asi okolo 8-10€

sonulienka13
22. okt 2017

@julianka007 ani mi nehovor.my sme boli gratulovať svokruse dnes a normalne som tam zaspavala 😂😂😂teraz uz lezim doma v posteli a normalne sa mi brutálne drieme.😂😂🤣🙈a mna krize bolia nonstop 😜Tehotne v jednom kuse 😂😂😂😂🙊😹🙉

sonulienka13
22. okt 2017

@katusikkk ja jedine od @lauritka

katusikkk
22. okt 2017

@tuqanqa
Ja by som len tehu chcela.Ovu viem kedy mam a nechcem vzdy len papieriky ocuravat 😂

@sonulienka13
Dakujeeeem 🙆

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk aj taký balík sa tam dá kúpiť.

katusikkk
22. okt 2017

@tuqanqa
Vies mi hodit stranku??Dakujem.A za kolko ti dojdu cca?

tuqanqa
22. okt 2017

@sonulienka13
@sonulienka13.. Svokrovci bývajú v HC že? Ináč môj manžel robil asi tri roky sanitkara na Hlohovskej poliklinike, možno že ste sa nekde stretli.

sonulienka13
22. okt 2017

@tuqanqa ano 🙂 na frastackej v tom oranžovom činžiaku 🙂 ano??? Mozno hej 🙂 chodievali pre nas aj sanitkari ked sme isli na vyšetrenie s leziakom. a moja svokra je zase sestricka zdravotná 🙂 robieva na pohotovosti a u lekárov pod stlpami oproti posty zase 🙂

janedoe
22. okt 2017

@katusikkk ja o tyzden "bucham sampus" na rok 😕

katusikkk
22. okt 2017

@janedoe
Ja az vo Febr.,ale dufam,ze ho ani neotvorim.Nech chladnie do krstin 😀
Kazdym dnom pride ovu,tak mozno ho otvorim ked najdem // ciarocky a ovonam aspon stupel 🙊

myjusiatko
22. okt 2017

@katusikkk ked najdes dve ciarky, kludne si este trochu sampana daj. 🙂 to sa este nic nestane.

sonulienka13
22. okt 2017

@katusikkk ked najdes dve // tak mi ich mooozes kluuuudne potom poslať zlatik 🙂 ked uz nebudes potrebovať 😍😍😍nenahnevam sa 🙂

katusikkk
22. okt 2017

@myjusiatko
Ja nepijem,ale akoze vtedy by som si naozaj ten pohar dala.Aj dva.Nech si ten den zapamatam 😅
😍
Jasne ze poslem,ale verim,ze uz nebudes potrebovat 🙆

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk naposledy som objednávala pred pár mesiacmi 100ks ovu testov a prišli asi za 10 dní..

katusikkk
22. okt 2017

@tuqanqa
Cakam link 🤗😂

janedoe
22. okt 2017

@katusikkk no ja uz nestiham, ale aspon zamiesit by sme vtedy mohli 😂 Tento cyklus beriem clostilbegyt, takze sance su vyssieeeee 😁 Takze nemeriam a nestresujem tento mesiac . Ak do februara nic nebude, tak asi pojdeme na IVF. Co uz...ale aspon si zamrazim na tretie babo 😂

katusikkk
22. okt 2017

@janedoe
Ja ked do Februara nic,tak tiez smer Ivf 🤔
Ale verim ,ze vsetky budeme uz do vianoc ☃

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trks...

alebo toto 25x tehu test...
https://www.ebay.com/itm/One-Step-25-x-Pregnanc...

alebo 50ovu a 10 tehu...
https://www.ebay.com/itm/One-Step-50-Ovulation-...

musis pohladat, myslim ze vyhodne su tie baliky kombinovane...
p.s. nedalo sa mi skorej lebo prve som ti napisala z cakarne na photovosti a pak uy som riesila veci okolo maleho..

katusikkk
22. okt 2017

@tuqanqa dakujeeem🙂
Hned to pozriem.Dufam,ze u lekara nic vazne😲

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk @janedoe baby ja by som tiez hned isla na umele, po 2,5 r snazenia a sklamania toho mam dost ale moj drahy ze na silu nebudeme nic riesit☹
A nas malinky by velmi chcel surodenca.

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk syncek ma uz 2x behom 10 dmi nejaky zapal v ockach a uz asi mesiac horne dutiny...sotva zacala skolka uz je viac doma ako v skolke. A ja som taka ze radeji pojdem otravovat doktorov ako cakat do zajtra a trpnut. Malinky je tiez taky vymodleny a dlho som nanho cakala tak som opatrnejsia a ustrachanejsia.

katusikkk
22. okt 2017

@tuqanqa
Uz som hned aj objednala tych 25 tehu😝
Ked dojdu dam vediet.To akurat na den testovania.Dufam,ze hned prvy bude //nech ostatne darujem 😀
Ja este nemam ani jedno.Uz som aj stara 😀
Ale nastastie polovicka isiel sam od seba na spermio.To dopadlo uplne zle,tak sme mali mesiac lieky a teraz skusime akoze odznova.Pockame do Febr .a pojdeme na umele.Nastastie on sa nebrani.
Asi preto,ze nemame ani jedno a on velmi chce👶👶👶

tuqanqa
22. okt 2017

@katusikkk presne, kebyže nemáme žiadne baby tak by tiež išiel bez reptania. My sme boli v gynfive v 2013, spermio ok, ja laparka ok, tak sme si povedali ze ešte počkáme a 3 mesiace po laparke // ale to sa skončilo v 9tt a 3 mesiace na to opäť // a to už máme synčeka. Asi tomu pomohla laparka,aj sa to veľa babám po laparke podarilo, mojej kamoške tak isto..