Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 a kde si bola na laparke? Ja už by som laparku nechcela, hlavne kvôli pooperacnej nevoľnosti, migréna ako hovado a zvracala som. Bola som V BA v Ružinove, 300€, sestričky otrasné 😖
@butterfly333 to je mi ľúto že sa zatiaľ nezadarilo.
@tuqanqa za to sa plati? to neni na poistovnu? :/
@katusikkk jasne, ze budeme a do noveho roka vykrocime ako tehule 😊
@tuqanqa fuha....uz sa snazite 2 a pol roka? No mne pp takej dobe tiez uz vsetko liezlo krkom. Pri prvom bol muz tiez taky, ze nehajme na prirodu,
netlacme na pilu. A ja nervy v kybli. Kedze po 2 rokoch sa nam konecne podarilo a aj tak som on prisla. Takze ja som bola fakt suca pomaly uz na psychologa. Dokonca aj v Reprofite mi lekar na rovinu povedal, ze mi IVF neodporuca podstupit vtedy, lebo keby sa to nepodari (co sa nemusi), tak by ma to zlozilo. Ze do toho nejde. Nech vsetko vypustim z hlavy a ak do polroka nebudem tehotna, nech naklusem spät. Vtedy som mala na neho strasne nervy, ale dala som na neho a mesiac na to som otehotnela 😂 Takze klobuk dole pred tebou 😊
U nas teraz muz strasne chce. Asi aj viac ako ja 🤔 Mna keby vek netlacil, tak by som asi este cakala. Ale muz strasne chce druhe. Co sa aj cudujem, kedze aj s prvym su spolu sporadicky a aj ked su, tak pozeraju spolu Big Bang theory.
Mne tiez clostilbegyt 3x nepomohol. Teda krasne som nan reagovala, ale IUI nikdy nebola uspesna. Takze moc tomu sancu nedavam. Ale tak vzdy je vyssia ako bez 😉 A mne ani laparka nepomohla, takze ani to bohuzial nefunguje na 100%. Teraz sa jej tiez chcem vyhnut ak mozem, lebo nic neporiesila.
@0507 mas kratku lf?
@myjusiatko mavam 12 dni
@0507 ideme narovnako zlatko 🙂
@sonulienka13 vidim vidim...ja by som uz aj testovala, doma mam strasne vela testov 🙂 🙂 🙂
@0507 tak ten pokles vobec nic neznamena. 🙂 to je este skoro.
Ja dnes takto. Som zvedava, ci ma zacne boliet hlava.
@0507 zlatik ale to mame strasne skoro 🙂
@sonulienka13 ved ja viem 🙂
@vikanemo a co teda test?
@alison11
@myjusiatko
Nad ciarou ano,ale to je podla mna vdaka progesteronu co beriem a te
st dnes? Stale negat s duchom len, tak neviem ci ten progesteron v moci moze negativne ovplyvnovat hcg alebo sa len drzi ms lebo ho beriem
@0507 daj dátum kedy spravime testik 😂😂😂
@myjusiatko Ja som isla cez gynfiv a robil mi ju lekar co tam aj pracoval, ano v r 2013 som platila, ale kamratka mala pred 2 rokmi v TT a neplatila nic. A v porovnani s 2500 za umele je 300nic, nam sa nastastie podarilo 👶
@julianka007 moze byt uhniezdenie. Alebo len vykyv. 🙂
Ahojte, tak mne dnes mešká menzes 3 deň, počkám do stredy, ak nič, urobím test a ak bude negatívny, tak šup ku doktorovi. Teplota dnes 36,8, skúšala som vínko aj sex a nič.😒
@myjusiatko 😂😂 nooo veru... To by som povedala, že je mega výkyv... 😂 Len neviem z čoho... Takto v pohode psychicky aj fyzicky som ešte nebola od kedy sme sa začali snažiť... 😂😂 Nekupila som tento mesiac ovu testy a tehu mám iba jeden... 😆😆 Tak ma nejako dlane nesvrbia na ocikavanie papierikov... 😂

@tuqanqa ja som bola minuly rok na laparke v aprili a koncom maja som mala // no v 7tt to skončilo a odvtedy nič