icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkari
23. okt 2017

@katkari
Ahojte, pridavam moj sucasny graf. Ff ukazuje ze uz som po ovu, ale dnes mam zase egg white hlien. A teploty klesli po ovu trochu dole ale zase sa zda ze stupaju. Ovu som podla FF mala neskor tento mesiac, zvycajne mam medzi 15-20DC. Co znamena ten hlien? Nie je husty a lepkavy ako by po ovu mal byt ale ako vajicko 🤔 nechapem...

katkari
23. okt 2017

Ahojte, pridavam moj sucasny graf. Ff ukazuje ze uz som po ovu, ale dnes mam zase egg white hlien. A teploty klesli po ovu trochu dole ale zase sa zda ze stupaju. Ovu som podla FF mala neskor tento mesiac, zvycajne mam medzi 15-20DC. Co znamena ten hlien? Nie je husty a lepkavy ako by po ovu mal byt ale ako vajicko 🤔 nechapem...

vikanemo
23. okt 2017

@julianka007 no velmi sa netesim, klas.tt stale negat

spring19
23. okt 2017

Ahojte, čo hovoríte na tento pokles? (Ráno som mala mierne pozit.test na ovu).

goldmolly
23. okt 2017

@alison11 asi som to zakrikla, bolesti sa ozvali, ako na mrchu 😀 upokojilo ma to.. Inak ako si mam vypocitat tyzden tehotenstva ak som mala posunutu ovulku? Posledna mrcha bola 15.9 a ovu 4.10... Som z toho jelen 🙈

vikanemo
23. okt 2017

@goldmolly tt sa pocita od prveho dna poalednej ms bezohladu na to kedy si mala ovu,ofiko podla lekarov

goldmolly
23. okt 2017

@vikanemo dakujeeeem, konecne v tom mam jasno 🙂 cize ked som 5+3 tt tak je to vlastne 6. tyzden?

vikanemo
23. okt 2017

@goldmolly tahas na 6tt🤗

goldmolly
23. okt 2017

@vikanemo jemineee, to je pekne 😍 boze velmi som zvedava na tie tvoje vysledky ...

vikanemo
23. okt 2017

@goldmolly ani mi.nehovor, ja sa pripravujem na to najhorsie no stale v kutiku duse dufam

kristina6014
23. okt 2017

Asi som nestihla ovu :( tak tento mesiac zase nič... test som si robila len jeden a to 11.10 čiarka bola slabšia ako kontrolná no keď som si robila dnes ovu test tak už nebola žiadna.. pritom mi aj TT slabo duchovali 🤔🙄🙄

kristina6014
23. okt 2017

@kristina6014 pardon 22.10 (11DV) nie 11.10...

goldmolly
23. okt 2017
alison11
23. okt 2017

@goldmolly Tak držkám palce aby ste čím skôr mohli do svojho 🙂

lucinocka
23. okt 2017

@goldmolly 5+3 je celych 5 tyzdnov a 3 dni zo siesteho...cize si v prebiehajucom 6 tyzdni🙂

goldmolly
23. okt 2017

@alison11 dakujem, uz sa to rysuje tak snaaad 🙂

goldmolly
23. okt 2017

@lucinocka dakujeeem 😘

alison11
23. okt 2017

@goldmolly Jej super,len pekne rastite a silnite 🙂Všetko bude oki uvidíš 🙂

lucuska85
23. okt 2017

Ahojte snažilky. Ako sa mate v tomto uprsanom pocasi? 😊
Môj graf vyzera takto zatial,od vcera som zacala ovu testy no zatial nic moc,vcera som mala ale strasne bolesti v podbrusku. No po chvile ustupili. Hlien pozorujem no zatial bol len lepkavy a ciry vodovy. To bol strasny den ako keby som furt potrebovala cikat. 😀
Dufam ze tento mesiac trafime uz ovulku a zadari sa aj nam,uz sa snazime pol roka, tak je na case. 🙂 🙏😘

katusikkk
23. okt 2017

@kristina6014
Podla mna si ovu este nemala.🙂
Nemala si 3 po sebe vyssie teploty.

kristina6014
23. okt 2017

@katusikkk iba tie dva tých 36,8, tak čo mohol znamenať ten ovu test? Boli má v podbrušku od vtedy ako som mala to halabala krvácanie dva dni a potom iba špinenie.. takže ja už sama neviem 🤔

katusikkk
23. okt 2017

@kristina6014
Slabe krvacanie moze byt cez ovu.Kedy si to mala?Takyto pokles ako mas dnes byva 1-2 dni pred ovu.
Este meraj.Hadam zajtra vyskoci a udrzi sa 3 dni.V tom pripade by ovu bola dnes.Ja ked som pila Inofolic mala som bolesti pred ovu,niekedy po ovu,takze som sa podla toho neriadila.Skor len merat bazalku a v obdobi okolo ovulky sledovat hlien.
Vetsina bab tu pouzivame na grafy FF.Tam pekne aj vyznaci😀

kristina6014
23. okt 2017

@katusikkk slabe krvacaniev deň keď som mala mať MS potom už iba spinenie :D dik za radu 🙂

katusikkk
23. okt 2017

@kristina6014
Tak asi nechapem tvojmu grafu.
Nie si 12 den cyklu???
Hmmm.Tak skus test tehu.

julianka007
24. okt 2017

Dobré ranecko... Tak ja dnes zas takto... Hooore doooole... To si zo mňa asi robí srandu.. 😂😂😂😂😆😆😆😆 ale sa dosmejem keď klesne pred MS 😥

sonulienka13
24. okt 2017

@julianka007 zlatkoo Coo opakuješ 🙂

sonulienka13
24. okt 2017

Dobrý ranecko lásky.tak ja takto.

vikanemo
24. okt 2017

Dobre ranko,ja som si o cosi poskocila a zadala som do ff aj krvne testy nech su akekolvek

alison11
24. okt 2017

Ahojte ja dnes takto

0507
24. okt 2017

@julianka007
@sonulienka13 baby, ja rovnako 😀