icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
4. júl 2014

@paskolinka no ved vobec nechapem odkial sa ten hlien a v takom mnozstve zobral,väcsinou po ms suchooooo...ten hlien je ale trosku zakaleny akoby od krvi este,tak do svetlo hneda.... ale inak taky mavam pocas ovu... alebo zo zapalu aby bol?este nemam vysledky,ale citim sa uz lepsie,skusala som rosalgin a probioticke tablety... no som bola v soku,mozno ta cysta nieco blbne a meni hormony,alebo neviem fakt... som zvedava,musim do utorku vydrzat.... ta moja zvedavost ma niekedy fakt stve 😀

paskolinka
4. júl 2014

@jaja9891 no, musis vydrzat 😉 mozno to suvisi nejako s tou cystou... inak este ju citis?

adamnela
4. júl 2014

@jaja9891 no uzivam ešte Inofolic a mám ho tak na mesiac skoro..No dúfam, ze dá to da konecne do poriadku a uz budem ovulovat.Aj ked neskoro ale predsa..No som zvedavá čo bude ďalej..
A co u Teba, žeby si uz mala plodné obdobie? Hm, zaujímave 🙂

jaja9891
4. júl 2014

@paskolinka aj ja si myslim,ze cysta je na vine,tak citim pravy bok stale,krize a tlak v podbrusko,ale ktovie... aj lavy vajecnik sa ozyva,tak fakt neviem co si mysliet.... mozno si uz aj namyslam neviem,ale pocas ms to bolo silnejsie ako teraz.... snad nebude endo

jaja9891
4. júl 2014

@adamnela no zaujimave to je,ale plodne to nebude 😀 nech uz ta nenatahuje a buchne to konecne 😉

adamnela
4. júl 2014

@jaja9891 no dufam, ze dnes alebo cez tento vikend, lebo inak budem musiet skocit k dr. 😒

paskolinka
4. júl 2014

@jaja9891 tak snad je to na dobrej ceste a cysta sama zanikne 🙂

paskolinka
4. júl 2014

@adamnela ked uz sa ti zacal objavovat aj "E" a "W" hlien, tak snad sa to blizi 😉

sjuzan77
4. júl 2014

@adamnela tak ten tvoj graf, ze wau, uctihodna vydrz 😲

adamnela
4. júl 2014

@paskolinka no dufam, ze som ich dobre rozlisila...Ja beriem ten W hlien ako pocit vlhka a mokra...Ci?

adamnela
4. júl 2014

@sjuzan77 no sama sebe sa veru cudujem, ze ma este z neho neporazilo...Ale tak kazdy den dufam, ze stupnem, tak dufam, ze tento vikend sa uz moje dufanie premeni aj na realitu 🙂

paskolinka
4. júl 2014

@adamnela tiež to tak chápem že w je vlhko

adamnela
4. júl 2014

@paskolinka no tak asi to tak bude 😉

kubisova
4. júl 2014

@jaja9891 este urcite nebudem testovat....este treba cas

kubisova
4. júl 2014

Dobru noc babenky a nech sa vam zdaju krasne snicky

senta_sofia
4. júl 2014

@adamnela no jo, ale tak ak by ta ovu naozaj dosla, tak sa oplati cakat 😉

senta_sofia
4. júl 2014

@jaja9891 ja som inak tento, vlastne minuly mesiac mala plodny hlien hned po menstruacii, fakt asi od 8 dna som pozorovala vlhko... takze myslim, ze nic nepokazis, ked na to skocite 😀

vejula
5. júl 2014

@senta_sofia hojky, tak ako dnes? Došla či nie? Som zvedavá 🙂

senta_sofia
5. júl 2014

@vejula tak baby, nebudem napinat http://www.fertilityfriend.com/home/4e3e6a aj takto moze vypadat "graf" 🙂

vejula
5. júl 2014

@senta_sofia jeeej gratulujem a moc moc prajem aby to všetko dobre dopadlo 😵 🙂 kedy si robila prvý tehu test? Dnes či už aj pred tym?

senta_sofia
5. júl 2014

@vejula tak ako je poznaceny 😉 dakujem, uz nech je september a prvy trimester za nami

sefova
5. júl 2014

@senta_sofia - tak já se po dovče jdu juknout co nového a hned taková super zpráva! 🙂 držím moc palce a jinak graf jak malovaný 😀

senta_sofia
5. júl 2014

@sefova neboj, po IVFcku budes mat aj ty taky 😉

sefova
5. júl 2014

@senta_sofia - no jasné 🙂 už jsem objednaná na první konzultaci, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat 😉

sefova
5. júl 2014

a zdravím i všechny ostatní 🙂
dočítat asi nezvládnu, tak mi rovnou práskněte, kdo další našel // ? já jen, abych věděla komu všemu ještě mám pořádně držet pěsti 😉

ke mně dorazila lady in red přesně po 14-ti dnech po operaci a kyretě a žádný lehký špinění, dala si holka záležet...no možná za to mohlo i to červený vínko 😀 měla jsem tak trochu (hodně) smolíka, protože jsme měly s holkama z českýho MK pronajatou na týden wellness chatu s vířivkou a saunou a madame dorazila hned druhý den po příjezdu 😝 🙂
ale co, hlavně, že jsem na ní nemusela čekat bůhvíjak dlouho a teď se uvidí, jak mi naskočí cyklus 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3c2110

mawiya
5. júl 2014

@senta_sofia juuuuuuuuuuj zlatinko, taká som šťastná. veľmi veľmi ti to prajem. a graf je úžasný 😀 😀 ale aj tak bez toho pluska by bol na prd. super super, nech je všetko v poriadku. cmučky

vejula
5. júl 2014

@senta_sofia jej takže pred 2 dnami 🙂 no supiš. Takže ste to nechali teraz len tak a vyšlo to 😵

paskolinka
5. júl 2014

@senta_sofia jejda no to je dobrá správa 🙂 a teraz chceme detaily, kedy bol interkurz (sex), príznaky prvé, druhé aj tretie, ako dlho ste sa dokopy snažili??? 😀

senta_sofia
5. júl 2014

@paskolinka hlavne teraz si na rade, tiez si zavesila teplomer na kliniec 😉) ak by som sa drzala toho, ako som si ovu oznacila ja, tak 2 dni pred, v den ovu rano a den po ovu vecer a ja som test ani robit nemusela, preto som si robila srandu, ze hadzem mincou, lebo ja som uz tyzden pred tym pozorovala strasnu unavu, musim si ist poobede lahnut, lebo mi klipkaju oci ako ruskej babike, pobolieva podbrusko a uz ma zacal chytat aj mechur, takze presne ako pred dvoma rokmi 😀 A snazili sme sa od potratu v januari, takze dajme tomu od marca?

senta_sofia
5. júl 2014

@vejula mne je to asi sudene len cez obdobie marhul 😀