Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@janedoe Tak to verím,a ja ho namotávam,že ovu nebola,len kvôli tomu je ochotný bez ochrany,hoc ovu asi fakt ešte nikde a to som pred dvomi dňami mala toľko hlienu že až... ešte aj včera som mala nie tak veľmi veľa ako pred včerom a dnes už pomenej...len akosi tá teplota ani neklesá ani nestúpa...
@lucuska85 Ahoj ako si natom dnes z grafom? Ja dnes takto
Dobre ranko dievcata, prosim Vas, vedeli by ste mi poradit s mojim grafom? Meriam si prvy mesiac takze sa v tom nevyznam, no uplne zblbol ten graf. Takze tento vikend 27-29.10 som mala virozu tak mi teplota hned v sobotu stupla upne vysoko, mala som aj cez den zvysenu teplotu, no a teraz mi graf zacal ukazovat, ze som uz po ovulacii co vsak nie je mozne lebo 26.10 som bola u lekara a folikul mal iba 12mm, takze k ovulacii tak ako to ukazuje graf nemohlo dojst. Neviem teraz ako to mam brat, ci vymazat tie vysoke teploty a merat dalej alebo co s tym :( Dakujem
@katka8817 Gratulujem a odychuj,plodový vak vidieť až po 5tt má len 2-4mm v 6tt ja som pri oboch tak šla na sono a prvé vyšetrenie.
@bale1rinka Nebuď smutná ďalšie kolo je tvoje 🙂
@0507
@sonulienka13 Babby 36,9 bt je super držím palčeky aby nekleslo viac ale stúplo alebo sa držala bt vtedy je to isté 🙂
Dobré ránko žienky moje zlaté, ja som už na 6 ráno napochodovala ku lekárovi, na UTZ nič, tak zobral znova krv na Hcg, dal mi tri možnosti, buď mimomaternicové, alebo plod odišiel, alebo sa ešte ukáže, no pri mojej hodnote 2400, už by malo byť vidno a nič, všetko závisí od výsledku, mám volať o 10.00, ak sa bude dvojnásobne zvyšovať, tak je to na dobrej ceste, no som z toho nešťastná, že to bude tá horšia varianta😢
Ahojte baby, keďže cez víkend bol posun času, tak si odrátavate 0.1 stupňa z nameranej hodnoty (od včera)? Logicky mi to tak vychádza, že treba, lebo podľa starého času teraz meriam o hodinu neskôr.
Baby musí byť pri meraní bazalnej teplote implantačny pokles? Alebo môže byť víťazný graf aj bez toho? Ďakujem 😊
@trblietava nemusí byť 😉
@spring19 lebo dnes som 8dpo a teplota ide hore postupne a ja čakám pokles do 10dpo 😂 už aj test som dnes skúsila ale to len tak či náhodou a nič - beloba no čo som čakala tak skoro už len čakať 😇
Tak žienky, idem do nemocnice na čistenie, buď to odumrelo, alebo je to mimomaternicové, držte mi palce, ozvem sa keď prídem domov.😢😢😢
@0507 Oki tak držím palce 🙂
@bona69 Ďakujem tak uvidíme zajtra by mi mali prísť ovu testíky tak zajtra uvidíme aj podľa bt aj ovulačného testu ale písať budem až keď sa vrátime z cety zajtra ideme k imunoalergologičke na kontrolu z deťmi aj so sebou.
@katka8817 Juj,to Ti nestúplo hcg v krvi? Ja len že tak skoro ako zistia či ide o mimomaternicové? Držím palčeky aby nič také nebolo a aj plodík bol vporiadku.

@ajka32 sak tam nic neni 😂😂😂