icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
30. okt 2017

@ajka32 sak tam nic neni 😂😂😂

vikanemo
30. okt 2017

@goldmolly zlatko drzim palce, ja som zacala silbu ms v sobotu, vsetko zo mna vyslo a na druhy den takner nic, takze cakam do konca a potom zaseeeeee, len medzitym este hematologia atd😊

alison11
30. okt 2017

@janedoe Tak to verím,a ja ho namotávam,že ovu nebola,len kvôli tomu je ochotný bez ochrany,hoc ovu asi fakt ešte nikde a to som pred dvomi dňami mala toľko hlienu že až... ešte aj včera som mala nie tak veľmi veľa ako pred včerom a dnes už pomenej...len akosi tá teplota ani neklesá ani nestúpa...
@lucuska85 Ahoj ako si natom dnes z grafom? Ja dnes takto

goldmolly
30. okt 2017

@vikanemo juj moja, mrzi ma to.. Ale urcite sa vam coskoro zadari, ked uz to aj teraz vyslo🙂 pridu na to, preco sa ti stalo toto, a potom budete mat krasne mimi 👶 ja som uz nervozna z navstevy lekara 😲

sandy152
30. okt 2017

Dobre ranko dievcata, prosim Vas, vedeli by ste mi poradit s mojim grafom? Meriam si prvy mesiac takze sa v tom nevyznam, no uplne zblbol ten graf. Takze tento vikend 27-29.10 som mala virozu tak mi teplota hned v sobotu stupla upne vysoko, mala som aj cez den zvysenu teplotu, no a teraz mi graf zacal ukazovat, ze som uz po ovulacii co vsak nie je mozne lebo 26.10 som bola u lekara a folikul mal iba 12mm, takze k ovulacii tak ako to ukazuje graf nemohlo dojst. Neviem teraz ako to mam brat, ci vymazat tie vysoke teploty a merat dalej alebo co s tym :( Dakujem

alison11
30. okt 2017

@katka8817 Gratulujem a odychuj,plodový vak vidieť až po 5tt má len 2-4mm v 6tt ja som pri oboch tak šla na sono a prvé vyšetrenie.
@bale1rinka Nebuď smutná ďalšie kolo je tvoje 🙂
@0507
@sonulienka13 Babby 36,9 bt je super držím palčeky aby nekleslo viac ale stúplo alebo sa držala bt vtedy je to isté 🙂

alison11
30. okt 2017

@sandy152 Skús len tú včerajšiu teplotu vymazať a nedať tam žiadnu bt a merať ďalšie dni a uvidíš.

0507
30. okt 2017

@alison11 si zlata, ale dnes test uplne biely, som 12 DPO, to by uz nieco ukazal, taakze u mna nic tento mesiac

katka8817
30. okt 2017

Dobré ránko žienky moje zlaté, ja som už na 6 ráno napochodovala ku lekárovi, na UTZ nič, tak zobral znova krv na Hcg, dal mi tri možnosti, buď mimomaternicové, alebo plod odišiel, alebo sa ešte ukáže, no pri mojej hodnote 2400, už by malo byť vidno a nič, všetko závisí od výsledku, mám volať o 10.00, ak sa bude dvojnásobne zvyšovať, tak je to na dobrej ceste, no som z toho nešťastná, že to bude tá horšia varianta😢

sonulienka13
30. okt 2017

Zlaticka takto nic.ale ked ho presvietim 😂😂😂sa mi nieco marí.ale to nic.

alison11
30. okt 2017

@0507 Neboj testy niektoré ukážu až na 14dc prípadne sprav ovulačný ak bude silnejšia druhá čiarka než kontrolná tak to tam je tehulkovské 🙂

alison11
30. okt 2017

@katka8817 Ja verím,že to bude tá lepšia správa a zvýši sa hodnota hcg 2 násobne.👍😇

katusikkk
30. okt 2017

@katka8817
Katuska nemysli na zle,lebo si to sama privolas.Pohlad brusko a povedz ,ze vsetko bude dobre.🙏
test si si nerobila ?Myslim,ze by slabol .

spring19
30. okt 2017

Ahojte baby, keďže cez víkend bol posun času, tak si odrátavate 0.1 stupňa z nameranej hodnoty (od včera)? Logicky mi to tak vychádza, že treba, lebo podľa starého času teraz meriam o hodinu neskôr.

katusikkk
30. okt 2017

@petraslov
tvoj graf sa tvaril uplne ze tehotensky 😕

0507
30. okt 2017

@alison11 nemam doma uz ovu test, uz to necham tak a pockam

petraslov
30. okt 2017

@katusikkk on sa tak bežne tvári a potom príde vždy krutý pád 😐

spring19
30. okt 2017

Toť môj graf... (po úprave -0.1 stupňa od včera)

bona69
30. okt 2017

@alison11 tak ja mám hlien 4dni a ovulku až na piaty keď už nie je,tak možno bude u teba dnes alebo zajtra 😘😘😘

jaruskatt
30. okt 2017

@sandy152 podľa mňa ti ešte možno zajtra klesne a potom už pôjde hore. takže ovulka podľa mňa ešte len bude na 15-16 DC...

jaruskatt
30. okt 2017

dnes som konečne poskočila vyššie. Silno dúúúfam, že už pôjde len hore 😉 tento mesiac od ovulky stále trocha cítim podbruško, tak snád...

sandy152
30. okt 2017

@jaruskatt ved to si aj ja myslim, pri takom folikule ako som mala na 10 DC nie je mozne aby som ju mala tak skoro, no moze sa stat, ze ani vôbec nebude kto vie :(

1bubko2
30. okt 2017

@spring19 tiež som nad tym uvazovala, ale neupravujem nakoniec, kedze idem aj spat umerne s posunom casu tak to snad nebude taký rozdiel. keby to bolo v case ovulácie asi nad tym špekulujem, ale takto 8DPO uz to nechávam tak

trblietava
30. okt 2017

Baby musí byť pri meraní bazalnej teplote implantačny pokles? Alebo môže byť víťazný graf aj bez toho? Ďakujem 😊

spring19
30. okt 2017

@trblietava nemusí byť 😉

trblietava
30. okt 2017

@spring19 lebo dnes som 8dpo a teplota ide hore postupne a ja čakám pokles do 10dpo 😂 už aj test som dnes skúsila ale to len tak či náhodou a nič - beloba no čo som čakala tak skoro už len čakať 😇

katka8817
30. okt 2017

Tak žienky, idem do nemocnice na čistenie, buď to odumrelo, alebo je to mimomaternicové, držte mi palce, ozvem sa keď prídem domov.😢😢😢

katusikkk
30. okt 2017

@katka8817
Zlatinko silno sa drz.😢
Ako moze byt toto spravodlive 😕

goldmolly
30. okt 2017

@katka8817 drz sa 😢 myslime tu na teba

alison11
30. okt 2017

@0507 Oki tak držím palce 🙂
@bona69 Ďakujem tak uvidíme zajtra by mi mali prísť ovu testíky tak zajtra uvidíme aj podľa bt aj ovulačného testu ale písať budem až keď sa vrátime z cety zajtra ideme k imunoalergologičke na kontrolu z deťmi aj so sebou.
@katka8817 Juj,to Ti nestúplo hcg v krvi? Ja len že tak skoro ako zistia či ide o mimomaternicové? Držím palčeky aby nič také nebolo a aj plodík bol vporiadku.