icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vejula
5. júl 2014

@senta_sofia to važne? Aj pprvých dvoch ste splodili v juni?

senta_sofia
5. júl 2014

@vejula v juli 🙂

vejula
5. júl 2014

@senta_sofia no pekne, tak budu všetko jarné detičky. Môj synček je jarný (tiež splodený v juli) dcerka je jesenna a teraz drobča by malo byť zimne. Tak sa smejem, že ešte letné mi chýba

sjuzan77
5. júl 2014

@senta_sofia jejda, aky krasny obrazok mi vyskocil, male zelene policko a kolko radosti to vie narobit 😵 tichucko gratulujem a dohovaram letu, nech svihne zadkom a pusti sem september 😉

adamnela
5. júl 2014

Ahojte moje pekne 🙂
No u mna nic stale, takze nuda.. http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela 😒 😒 😒
Ale teraz je dolezitejsia krajsia sprava dna 🙂 @senta_sofia z celeho srdiecka Ti gratulujem a drzim palceky, nech to uz teraz dopadne dobre a nech je vsetko ok 🙂 Krasna sprava dnes, som rada a ten graf je super...Hlavne je to zelene plusko na konci 🙂
@paskolinka, inak velmi pekne dakujem a dnes som si uz dala prvu tabletku. Nejdem cakat, kym douzivam ten Inofolic, tak dufam, ze nic nepokazim, ked t budem uzivat spolu. Ved v tom mojom cykle, sa uz ani vlastne nic pokazit neda...Aj tak je nekonecny... 😒

adapn
5. júl 2014

@jaja9891 ahoj, citam ze mas nejaky receptik na lanove semiacka? Ja ich tiez papam, mam endo. Len neviem tiez co s nimi. Vzdy si ich zomeliem cerstve a zmiesam s jogurtom. Aj ked neviem, ci to vobec robim spravne...poradis? Dik 😉

zuzulienocka77
5. júl 2014

@senta_sofia gratulujeeeeem z celeho srdca, si ty ale tajnostkarka, ale som stastna, ze ti to vyslo a drzim palce, aby bolo vsetko ok. Ale priznaky su poriadke, takze to bude super. Opatruj sa a buvaj ak ti deturence daju a posli nam tehu virusiky 😉 dufam, ze ta budem co najskor nasledovat

senta_sofia
5. júl 2014

@zuzulienocka77 aaaaale, aka tajnostkarka, kebyze som tajnostkarka, tak fingujem kramy a pochvalim sa v septembri 😀

paskolinka
5. júl 2014

@senta_sofia hej kiežby zavesenie teplomera na klinec prinieslo šťastie 😅 inak ked sme pri tých marhuliach, tak ja som včera richtovala koláč, dnes kompot a dzem, zajtra sa chystám este na knedliky a potom sa aj s mm asi premenime na dve marhule 😀 a čo tvoj manžel, teší sa velice? 🙂

paskolinka
5. júl 2014

@adamnela tak dúfam, že pomôže. Uškodiť by snáď nemalo... 🙂

senta_sofia
5. júl 2014

@paskolinka tesi, tesi, ale po predchadzajucej skusenosti je aj jemu jasne, ze stastie je vrtkave a je to len zaciatok 😉

adamnela
5. júl 2014

@paskolinka ja si tiez myslim, ze by sa nemalo nic udiat...A ako som hovorila, ked nepride do nejakych 2 dni ovulka, tak v stvrtok sa chcem objednat k dr., nech ma teda kukne...
@senta_sofia presne ako hovoris, teda pises 🙂 Je to tak a uz si teraz dava clovek vacsi pozor, ale tak snad to vtedy u teba aj u mna bola len hlupa zhoda nahod a teraz to uz bude vsetko v poriadku..

jaja9891
5. júl 2014

@senta_sofia no to ano,len by sme museli mat trosku sil na sexik,dnes sme ko... rozbity...ideme rovno do posteôe spat 😒 dnes sme cely den u svokry farbili drevo na strechu.... fuuu,no ale dnes teplota 36,3,co nechapem,ze som tak klesla.... http://www.fertilityfriend.com/home/jaja a ty ako???este nic nedoslo dufam 😉

kitulka
5. júl 2014

@senta_sofia Juchuuuuuuuu!!!! Gratulujem z celeho srdca a prajem vela zdravica, pohodove tehulkovanie a hlavne stastny koniec 😉 Krasna sprava na dnesny den!

jaja9891
5. júl 2014

@adapn ano ano,robis to spravne,ja mam recept,v ktorom zmiesas cottage cheese,3 lyzice oleja a 2 lyzice pomletych semiacok 🙂 ale ide o to,aby ich clovek jedol s bielkovinami pokial viem 🙂

adapn
5. júl 2014

@jaja9891 no fajn, tak budem pokracovat v jogurtovej kure 😉

jaja9891
5. júl 2014

@senta_sofia jeeeeej,blahozelam,ja som to tusila ty tajnostkarka,ale je to super,ze to takto vyslo,drzte sa obaja 😉

kubisova
6. júl 2014

Dobre ranko moje koceny....
@jaja9891
@adamnela
@senta_sofia
@paskolinka
@zuzulienocka77 @mawiya kedze uz od 4 nemozem spat tak som merala a mala som 36,6 ale asi ju nebudem brat mic do uvahy co kuk http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

kubisova
6. júl 2014

@senta_sofia moc ti gratulujem....krasne si to uzivaj teraz

paskolinka
6. júl 2014

@kubisova super, vsak neskor by mala byť teplota este vyssia. A netestovala si? Graf vyzerá veľmi sľubne 😉

senta_sofia
6. júl 2014

@kubisova myslim, ze o par dni budem gratulovat aj ja tebe 😉 mala si si odmerat aj v tom case, ako si meriavas, ak si merala skor, tak si to poznac do grafu tak, ze prepises cas merania na tej skorsi a bude ti ukazovat prazdny kruzok

kubisova
6. júl 2014

@senta_sofia nemerala som uz neskor ako obvykle bo som uz vstala vie a vyse hodinky sa mi nechcelo lezat...no neviem ci mne budes gratulovat este nic nepredbieham
@paskolinka netestovala som nechcem este ak ti mam povedat minul.cyklus som sa nevedela dockat tak som testla a bol biely tak chcem teraz pockat

cindy11
6. júl 2014

Ahojte dievčatá, som tu nova ale citam vas uz dlho 🙂 neviem vyjsť z toho mojho grafu tak vas prosim o radu. Kedy podla vas bola ovu? Ten 13 den sa mi nepaci. Inak drzim vsetkym palce nech to speje tam kam si prajete, teda do zdarneho konca 😊

jaja9891
6. júl 2014

ahojte zienky.... co nove?ja kaosi klesaaam a neviem kam 🙂 aj ked moc to meranie nedodrziavam,15-30 min. hore dole meriam,podla toho ako sa zobudim .... zaujimave,ze 15 min. neskor oznaci ako prazdny kruzok a 30 min. skor ako plny 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
pekny dnik

maciatko115
6. júl 2014

Ahojte koceny,tak ja vyzeram takto.....skacem ako kon hore-dole......... co vy nato?hhhmmm????a senta-sofia-moc gratulujem,dufam ze nas tu bude viac 😀 😀 😀 😀
@paskolinka
@adamnela
@senta_sofia
@zuzulienocka77
@jaja9891

senta_sofia
6. júl 2014

@cindy11 asi by som sa skor priklonila k tomu 15DC, aj ked tam si akurat nemerala... a neostava ti nic ine, ako cakat, ked tak, skus test tak o 3 dni, to uz by tam teoreticky nejaka ducharina mohla byt 😉

senta_sofia
6. júl 2014

@maciatko115 dakujem, no konecne mas tusim aj nizsie teplotky 😉 myslis, ze uz ovulacia mohla byt? teplotne sa zatial povedat neda, pytam sa skor na tvoje subjektivne pocity

cindy11
6. júl 2014

@senta_sofia dakujem za nazor, ide o to ze mávam ovu celkom skoro, cykly vacsinou okolo 26-28 a teploty po ovu okolo 37-37,1. Preto tentokrát tomu nerozumiem. A myslim ze ani FF 🙂 tebe srdečne gratulujem 👍

senta_sofia
6. júl 2014

@cindy11 dakujem 🙂 no ak mavas skoro, tak nemohla byt potom hned ten 9DC, tam si mala riadny vyskok... potom mas zrejme dlhsiu lutealnu fazu... nemas aj ine tvoje grafy? niekedy je to tazke takto na prvy pohlad z jedneho grafu 😉 a ked hovoris, ze mavas ovu skoro, podla coho vies? iba podla teploty, ci robis aj testy alebo mavas bolesti, sledujes hlien?

cindy11
6. júl 2014

@senta_sofia ovu súdim iba podla teploty, testy nerobim. Tu je napr moj minuly cyklus. S hlienom je to u mna ťažšie. Nemam na rozdávanie :D no a príznaky ovu tento mesiac neboli alebo som si ich nevšimla ale vseobecne ich nemam nejake vyrazne. Moze byt aj ze ovu tento mesiac podla grafu nebola?