Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 slniečko moje,😘😘😘❤️💕💕bohuzial nie🙂 ale uz je dobre.myslim psychicky.ide sa dalej.nepozeram za seba ale pred seba 🙂 a na konci ťažkého boja je raj 🙂 kramy su v plnom prúde.take zrasty co zo mna idu ze dovi dopo.neskutocne.ale co uz narobím 🙂 zlatik,dufam ze ste teda poriadne zamiesili!!!! Chcem tu vydiet len a len dobre spravicky🙏😍😍
@sonulienka13 ked si potratila v 8tt bola si na.injekciach na riedenie krvi?
@sonulienka13 je mi to ľúto 😢 tak som na teba myslela nech to už konečne vyjde 😔 Počuj, k tej liečiteľke sa nechystáš?
@lucinocka bohuzial nie.primarka hematologie mi ich nasadila neskoro.pritom som isla ako urgent od môjho gyndu zanou leno ze sa mi neprekrvuje maternica a podobne a ona ze az ked budem mat tehot.knizku.ale nasadila mi ich o tyzden neskor a uz bolo neskoro.
@sonulienka13 :(
@sonulienka13 to milujem takýto prístup 😈😈😈 no nenachádzam slov na toto 😬😬😬 myslím na teba 💕💕💕 strašne ma mrzí 😢😢😢💕😘💝
@sonulienka13 och je mi smutno z tvojhi 1DC ... 😢😢😢 a vyzeralo to už tak nádejne.. 😢
Ahojte, tak mňa včera pustili domov, vo štvrtok robená laparoskopia, potvrdená mimomaternicová gravidita v pravom vajíčkovode, ktorý bohužial museli odstrániť a ten ľavý nie je tiež úplne priechodný, tak uvidíme čo bude ďalej, ale ja sa nevzdám.
@sonulienka13 aj u mna tak presne bolo, neskoro som.ich dostala.pri prvom a to bol dovod missed abort...odvtedy som pichala od takeho ducha ako si mala ty, na svoju ruku, kupila som injekcie v lekarni a vyplatilo sa🙂
@lucinocka to má mrzi ☹ je to na prt bohuzial.ale uz to nevrátime.aj ked to stale boli a vzdy aj bude,tak sa nemôžeme pozerať spat.ale pred seba len.
Ahojte babulky, tak ja som vo stvrtok bola u doktora.. Ovulka bola posunuta skoro o tyzden, takze zatial videl iba dutinku, vraj to zodpoveda 6. tyzdnu, co aj sedi. Ak bude vsetko v poriadku tak na kontrolu mam prist az o 4 tyzdne.. Netusim ako to vydrzim... Mam priniest moc, odvazit sa a ak bude vsetko ok, dostanem knizku.. Drzte mi palceeee, ja sa idem zblaznit uz 😲
@sonulienka13 hej len som ti chcela.povedat, ze si ich nasad cim skor, ked otehotnies, nedaj za odbit...ja som videla ze po injekcii.ciarka zosilnela znacne uz na druhy den, my trombofilicky to potrebujeme, plod bez toho nedostava svoju vyzivu cez cievky v maternici a nerastie...druhykrat zacni cim skor pichat
Oni cakaju na.injekcie do knizky alebo do akcie srdca kvoli sprostym prachom, lebo balenie injekcii-10ks stoji 50eur... ja som si kupovala 2 balenia na zaciatku, je to sprosta byrokracia nic ine...
@lucinocka len ako budem vediet kedy nasadiť.pri IVF viem co a ako a kedy.len takto ked sa snazime prirodzene tak neviem.lebo neviem ci to daný cyklus vyjde alebo nie.zatial beriem 100mg anopyrin.
@sonulienka13 Ber anopyrin a ked ti lekar potvrdi tehu, hned nasad injekcie. Aj ja som to tak mala a uz som chcala Bohu v 20 tyzdni. Drzim palce v dalsom snazeni.
@sonulienka13 ja ked som potratila 5x tak až potom ma poslali na hemato. Vzali mi krv a kym mi prisli vysledky tak dva dni predtym ako sim mala ist ku hemato po vysledky som potratila a to 6x. Mam 4 mutacie 2x homoz.a 2x hetero. A nič mi nedala iba železo. Ale nepovedala mi že mam brat nejaky folat lebo moje telo mi nespracuva kys.listovu možem ju brat aj vo vyskych davkach ale moje telo ju nespracuje prave koli tej mutacii MTHFR C677T a to mi vebec nepovedala len čo som na nete našla.
Noo ja tiez nic neberiem.len anopyrin.a ten som si naprdinovala sama.A mam D688 Ina porucha zrážanlivosti krvi,bližšie určená.Vrodena Trombofilia-mutácia FII prothrombin G20210A heterozygotnej forme.
Baby poraďtte kam ešte na vyšetrenie.? Mám za sebou Hormonálny profil - ok
Teraz júl laparoskopia priechodnosť vaječníkov - tiež ok
Manželov spg - ok
Čo môže byť problém? Máte skúsenosti? Snažíme sa 1,5roka
@trblietava mojko my mame hematologiu plus genetiku,reprodukčnú imunologiu u Mudr Dzurilovej v Nitre a endokrinologiu.
Ahooojte mojky 🙂 Noo dajte nejake dobre spravicky 🙂 ja v práci ☹ voobec sa mi nechce.co Vám poviem.
Ahojte dievčatá,tak ja asi až dnes ovulka,len od včera zase svrbenie a mikoza asi,mňa už porazí,už som si teda odsledovala že keď po milovaní trochu polezim aby mali drobci trochu času na cestovanie tak na druhý deň mám svrbenie,som našla na nete že spermie menia ph v pošve,tak či to z nich nemám,lebo keď do tých 10min ležím tak nici mi není, joj už neviem čo s tým, od včera dávam rosalgin tak už je to skoro v pohode myslite že ale ešte mám aj napriek tomu nádej že môžem ostať tehotná?

Baby ja dnes takto posunulo mi ovulku