icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
5. nov 2017

@ria294
Dakujeeem.Ty si uz kolko vkladov mala???Keby to aspon vyslo 🤔
No asi fakt sa zoberieme baby odtialto a pojdeme,nech nam je veselo 😀

tuqanqa
5. nov 2017

Baby my sme boli asi 2x v gynfive avsetko bolo ok. O Harbulakovi som tehdy čítala negatívne veci, neviem ako teraz. ja som bola u iného ale meno už si nepamätám. Myslím že keď si výslovne vyziadate iného lekára tak vás pridelia k inému. Nám keď sa nezadari tak plánujem niekedy na jar. Pravdepodobne asi gynfiv keďže tam robí aj môj gynekológ z HC.

lucuska85
5. nov 2017

@petraslov uz som o tom citala. Ja som bola zvedava na tie termalne kupaliska teraz v zime. Ale zatial neriskujem.pockam si 😘

petraslov
5. nov 2017

@lucuska85 veď na takých plávam vlastne aj ja, aj teraz v zime, u nás v meste je aquapark s plaveckým bazénom s termálnou vodou, tak tam chodím plávať, ale ak sa bojíš, netreba riskovať samozrejme. Moje telo je už zvyknuté na zloženie tej vody, tak snáď teraz nebude protestovať, ale zvyknem si pred plávaním dávať vaginálny krém pre istotu.

lucuska85
5. nov 2017

@petraslov no radsej nie 🙂 uvidime ci sa zadarilo a podla toho sa rozhdodneme

sonulienka13
5. nov 2017

Aj ja som mala Harbulaka.Ale tiez som povedala ze do GF uz veru nie.Mame v zálohe aj Brno-Unicu ale Vyskusame este ten Ferticent.financne su najlacnejší 🙂

petraslov
5. nov 2017

@lucuska85 veď áno 😉 tak prajem pozitívne správy 🙂

lucuska85
5. nov 2017

@petraslov dakujem 😊

tuqanqa
5. nov 2017

@sonulienka13 sonicka a v čom sú lacnejší? medikamenty sú asi všade za stejnou sumu iba ak každá poisťovňa prispieva ináč. A neviem ci si dobre pamätám, niekde som čítala že v NT nerobia vklady apod, na to musíš aj tak do BA. ja by som tiež radeji niečo bližšie, však NT máme za rohom. Ušetrilo by to spústu času ako chodiť do BA.

sonulienka13
5. nov 2017

Babulky kupila som dnes casak MAMA A JA A JE TAM VSETKO O IVF A O POISŤOVNI ze co a ako preplácajú a este jeden casak-MAMANKA a tam je článok o hcg.a hcg ma vela druhov a spôsobov.zaujimave články su tam.

tuqanqa
5. nov 2017

@sonulienka13 super info, pôjdem si tiež kúpiť, lebo som si to chcela všetko pozistovat..

sonulienka13
5. nov 2017

@tuqanqa zlatko,vies,ja som aj do GF chodila len do BA. V Nitre som ani raz nebola.BA mi vyhovuje.takze to je v pohode.vsetko mi krasne povedali,ze co a ako a zaco sa platí.platis kvazi len lieky a tie si vies zohnať aj tu a PK je zadarmo aj iné.a akurat sa platí ICSI 250€.tak mi bolo povedané a aj napísane.ale ze len ked idem cez poisťovňu.

sonulienka13
5. nov 2017

Su to tieto dva zlatenka 🙂 plus k maminke je Bio klasická a olej na strie 🙂

tuqanqa
5. nov 2017

@sonulienka13 musím si nájsť čas a preštudovať si čo kde ako, za koľko.. Manžel mi v slabej chvíľke svolil že teda ok pôjdeme tak som sa potešila lebo už rok to zamieta. No netesila som sa dlho lebo ako mu vyšlo super spermio tak otočil a že nikam nejdeme. Musím ho zase spracovať 😉

sonulienka13
5. nov 2017

@tuqanqa Noo pekne 😂😂ten to ako rychlo otočil 🙂

katusikkk
6. nov 2017

Ukazka toho ako by graf vyzerat nemal😔Myslim zaver.
Uz som jasna.Zajtra pride ms.U mna ms pride aj pri 37,1.
Test biely ako sneh.
Buduci mesiac uz ani nemeram.Aspon sa vyspim

alison11
6. nov 2017

@goldmolly To som rada,len odychuj 🙂
@kristina6014 Hej testy každá značka ináč ukazuje.
@bona69 Ke´d Ti je už dobre tak podľa mňa sa môžete snažiť ´dalej,držím palčeky.
@petraslov Vau gratulujem a držkajte sa 🙂

alison11
6. nov 2017

Ja dnes takto

vikanemo
6. nov 2017

@goldmolly zlatko supeer, ako sa citis okrem tych beznych bolesti? Ja ocakavam zacjvilu ovu, ale tak nejako sa neplasim,vysledky z hematologie budu aj tak az 28.11.

sonulienka13
6. nov 2017

Ahojteee lásky moje 🙂 ja v robitke.dajte nejake dobre spravicky a pozitívne testiky 🙂

jaruskatt
6. nov 2017

už ma bolia prsia ☹ takže predpokladám že zajtra klesne ešte viac na o 2-3 dni príde mrcha ☹ Tento mesiac som tak dúfala... prvý krát (po 15 mesiacoch snažilkovania) sa mi stalo, že som plakala. Už to začína na mňa doliehať

putulka
6. nov 2017

Ahojte, tak ja uz 2DC ☹ Zasa odznova. Chcem sa spytat, spominate tu ten pripravok Inofolic, ake mate skusenosti? Ja uz polroka uzivam Prenatal od Jamiesonu, neviem ci je nejaky maximalny denny limit na kyselinu listovu ak by som este pridala teda aj Inofolic. Alebo sa da kupit cisto iba inozitol?

lucinocka
6. nov 2017

@sonulienka13 ten clanok o Chorvatsku, co je tam, je o nas 🙂 to je moja rodinka 🙂

alison11
6. nov 2017

@jaruskatt Nevyzerá to u teba na ms,keďže neklesáš ešte držím palce.

goldmolly
6. nov 2017

@vikanemo citim sa dobre, obcas ma prepadne mierna nevolnost, hlavne ked si spomeniem na urcite jedla.. A uz vobec nemam chut na tolko masa, ako tomu bolo predtym.. Pred tehu by som jedla steaky snad kazdy den 😂 teraz zavislacim na hustych polievkach 😀 a bolest prs sa stupnuje, nemozem na nich spavat a ani sa poriadne objimat s mojim chlapom 😂 a este mi kazdy den na tvari pribudne nova vyrazka, akoby ma chytala druha puberta s tym rozdielom, ze som v zivote takato vyhadzana nebola.. Ale to je len mala dan za vytuzene babatko 🙂 no som zvedava na tie tvoje vysledky.. Aj idete teraz snazilkovat? Ci pockate na vysledky?

alison11
6. nov 2017

@goldmolly Vau tak sa vraví,že pri dievčatkách maminky zo špatnejú lebo jej berú krásu,tak zrejme budetemať dievčatko,ja akné mám od 10 rokoch :-/ a pri oboch synoch mi pleť skrásnela a po pôrode sa mi vrátilo :-/.

goldmolly
6. nov 2017

@alison11 no uvidime 🙂 viem ze to je klise, ale je nam jedno co to bude, hlavne nech je zdrave 🙂 len uz to vidim, ze z dievcatka budem mat ja princeznu a z chlapceka bude mat moj snubenec futbalistu 😂

lucinocka
6. nov 2017

@putulka odporcana je max 800 mg denne...ja beriem Folat 400 mg od Solgara, to je rozlozena kyselina listova, lebo malo ktore telo si vie kyselinu rozlozit na potrebne zlozky a k tomu beriem Novalac, on ma tiez 400 mg vo vitaminoch

tuqanqa
6. nov 2017

@sonulienka13 tak mama a ja kupene, maminku nemali a idem citat nech som mudrejsia

putulka
6. nov 2017

@lucinocka mam doma tiez tu rozlozenu od Generica, tak zacnem asi aj s nou.