icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janedoe
9. nov 2017

@alison11 no mne sa zda, ze aspon na fotke, je vidno slabu druhu ciarku aj na tehu. Neviem.... aspon mne sa mari 😊

janedoe
9. nov 2017

Baby....tak ja dnes v style tak "vzhuhu dolu" 😂 Ale aspon konecne daka zmena v grafe 😂 Skoda, ze opacnym smerom. Test biely, tak mozem cakat, ze teta Irma cochvilka dorazi 😊

janedoe
9. nov 2017
trblietava
9. nov 2017

@katusikkk ja už dnes 6dc od včera som si nasadila fytosoju ešte som ju neskúšala tak uvidime.a ty ako si na tom? Už som tu dlhšie nebola

katusikkk
9. nov 2017

@trblietava
Ahoj.A nie je ta fytosoja na zmmiernenie menstruacneho cyklu a este viem ,ze v menopauze.Moja mama to brala brala .
Ja dnes 2DC.Tento mesiac nic nemeram a nic neberiem.Ani len grepy a Alchemilku.
Pride mi uz len to meranie bazalky chore a otravne ked ciem cca kedy ju mam.
Uz celkovo ma to nebavi🙄

trblietava
9. nov 2017

@katusikkk ja som sa dočítala že fytosoja je na podporu ovulacie.je to náhrada a prírodná forma clostilu. Užíva sa 5dni ak začneš užívať 3-7dc podporis kvantitu folikulov ak neskôr 5-9dc podporis rast dominantného folikulu🙂 ja beriem 5-9dc kôli tomu že niekedy mám anovulak ale to som zistila až meraním bt alebo mám ovu aj na 36dc.takze som chcela skúsiť.ale máš pravdu sú to tbl hlavne pre ženy v menopauze ale tie užívajú 2tbl denne dlhodobo kde pri podpore ovu sa užívajú napr.6-6-7-7-8 tbl počas tých 5dni. Ale nesmieš mať problém so štítnou žľazou mohlo by to rozhádzať hodnoty. No ak to tak cítiš tak si daj od všetkého pauzu mne sa už tiež do toho veľmi nechce, dokonca som sa rozhodla pre zmenu v zamestnaní 🙂 niekedy si to žiada zmenu a aj pauzu od všetkého

alison11
9. nov 2017

@janedoe Ďakujem asi to bude len kanálik uvidím teda budúci týždeň či príde ms alebo bude na hcg teste výrazná druhá čiarka,len to bt sa mi nezdá akosi skáče.A tebe prajem aby ďalší cyklus bol už úspešný 🙂

myjusiatko
9. nov 2017

U mna sa ovulacia blizi. Dnes uz krasny hlien, cipok sa otvara. Len lh test este negativny. Zajtra/pozajtra cakam pozitivny. 🙂

zuzka1120
9. nov 2017

@alison11
@jaruskatt
Bola som u gynekológa predvčerom.
Nič so mnou neprávom lebo nemozem brať hormóny.
Povedal,že mám možno taký dlhý cyklus teraz .
A ovulacny mám pozitívny aj dnes.
Čiže tretí deň

julianka007
9. nov 2017

Tak už pozitívnejší byť nevie... 😂
Dnes negatívny. Ale ráno som sa ponáhľala z práce a stihla som chlapa ešte pred odchodom... Nalakala som ho na rychlovku😂😂😂 aj keď neviem... Bol preč a stihli sme sa snažiť len 1x 😂😂😂

julianka007
9. nov 2017

Zatiaľ dole... Ale začína ťa etapa neznesitelneho čakania... 😂😂😂😂

julianka007
9. nov 2017

Zabudla som vložiť graf... 😂

ajka32
9. nov 2017

Baby myslite ze je pozitivny konecnee?

jaruskatt
9. nov 2017

Baby... ako kontrolujete čípok? 😶 ja tam nič neviem našmátrať. 😁 nemate dlhe nechty? Mne asi tie vadia...

ikonica
9. nov 2017

@trblietava wow kocena co to citam? zmena prace? to by som asi mala aj ja urobit.... som teraz na marodke s pasovym oparom ... dosledok velkeho stresu v poslednych 2 rokoch...telo povedalo dost... normalne tiez uvazujem nad zmenou prace ale ja som taky bojko v tomto... bojim sa neistoty tak radsej budem cusat a trapit sa tam kde som... ono je to v pohode robota, len je jej vela a este su tam medziludske faktory ktore to stazuju... uvidime... uvidim ked znova nastupim ako sa budem citit ;) drzim palce babula ;)

alison11
10. nov 2017

@zuzka1120 Tak snáď za pár dní budeš mať aj tehu testy pozitívne.
@ajka32 Vyzerá na pozitívny kľudne sa snažte a skús testnúť aj dnes a uvidíš či bude silnejší alebo slabší.
@jaruskatt Ja si viem nahmatať je to akoby vypuklý konečník. Pokiaľ ho nemám príliž vysoko,vtedy už nedočiahnem.
Tak dnes som stúpla,som zvedavá či aj ostane bt hore.

zuzka1120
10. nov 2017

@alison11 ďakujem pekne 😘❤ Si poklad

zlatovlaska79
10. nov 2017

Dievcata ja mam depku....dnes kolegyna oznamila ze je asi tehotna ze ma tri pozitivne tehotenske testy ja jej to prajem a he v podstate o polovicu odomna mladsia....ale preco sa nam s mm nedari uz rok sa pokusame a stale nic vzdy pride ta hnusna mrcha 😢

lucinocka
10. nov 2017

@zlatovlaska79 nam ani v 26 neslo lahko, podarilo sa po roku a pol...myslim, ze cim je clovek starsi tym je to tazsie...ani vajicko ani spermie uz nemaju 18 rokov.. ja som prvu MS dostala v 10 rokoch...v 40 napr. budem uz 30 rokov cyklusovat, taze mozno budem schopna aj za menopauzu:D

zlatovlaska79
10. nov 2017

@lucinocka ja to chapem vsetko len som si chcela výuat srdiecko a tisko jej zavidim ale vsetko len v dobrom hoci ma smutok prepadol

alison11
10. nov 2017

@lucinocka
@zlatovlaska79 Žienky veľmi odbre vám rozumiem,nám sa prvý syn podaril po 3-ch rokoch liečenia a aj lekára som menila medzi časom vtedy,nebyť druhého lekára nemám ani jedného syna,ten mi nasadil Duphaston keďže mávam pco a po pol roku som ostala tehotná z prvým synom druhý až po 3ch mini potratoch sa zadaril po 1,5 mesiaca užívania Inofolicu.Teraz sa snažíme od leta bez hocakých liekoch tak som zvedavá či sa zadarilo lebo príznaky mám zatiaľ aj bt nasvädčuje ale tehu testy ešte len kanálik ukazujú tak som zvedavá na stredu že či budú // alebo mrcha dôjde.

katusikkk
10. nov 2017

@zlatovlaska79
Ja tiez momentalne mam ms.Cim dalej tym viacej vidim vsade dokola kociky a male deti.
Mne lekarka povedala ze druhorodicka nema az taky problem byt tehotna aj v 40 ako prvorodicka.No mala som dost ,ale po tej facke som si povedala,ze asi ma pravdu ,lebo jedno co nemam rada je robit niekomu falosne nadeje.
Kedze tiez nemam ziadne babo viem ake to je a myslim ,ze to pochopi iba niekto kto je v takej istej situaci.Ziadna co ma jedno dieta , dve a viacej a tuzi po dalsom nevie ake to je mat skoro 40 a nemat ziadne.
Ale aj tak si musime vazit to co v zivote mame.Mozno mame vela veci ktore by nam tisko zavideli maminky.😘

zlatovlaska79
10. nov 2017

@katusikkk krasne si to napisala az ma zimomriavky presli....ale vednechceme tak vela ci? Nechcem sa vzdavat stale po tom tuzim len coraz viac mam strach blizia sa vianoce dalsi rok za nami a coraz menej casu

katusikkk
10. nov 2017

@zlatovlaska79
Myslim,ze tak ako niekedy bolo mat dieta uplne prirodzene a asi aj jednoduche je v dnesnej dobe naozaj to najviacej.
Mozno nam len musi stacit, aby nam nervy robili len nasi chlapi a nie este aj deti ...mozno nas musia vytacat do nepricetnosti aj za nich 😅

zlatovlaska79
10. nov 2017

@katusikkk ja sa aj tak nezdam svojho sna....prilis dlho som cakala na muza svojho zivota ale oplatilo sa tak verim ze sa dockam aj spolocneho potomstva

jaruskatt
10. nov 2017

Nám sa prvý syn podaril po 3 mesiacoch snažilkovania (pred 5 rokmi), o 2.mimi sa snažíme takmer 1,5 roka ☹ Už ma to ale ani moc nebaví... manžel chce len "prirodzene", CAR odmieta... :( som z toho smutná, ale niekedy si poviem že asi to tak má byť... syn je hyperaktívny a je za troch 😉 máme čo s ním robiť 😀

ria294
10. nov 2017

Prosím stalo sa vam toto niekedy.... Mne ovu testy neukážu , alebo nikdy neukázali ovu aj, keď bola potvrdená utz. V stredu som bola 17DC na utz, kde mi Dr robila aj vnútorný a zároveň aj vonkajší utz, lebo sa jej nezdala moja výstelka , hovorila že nato, že som toľky deň cyklu mam nízku sliznicu a vyzerá to , ako keby som bola len 9-11DC pred ovu, na pravom vaječniku len drobne foliky a ľavý len 7mm dominantný folik. Všetko by som chápala, len v stredu som si urobila zase ovu test (robím si ich tento mesiac od4DC) a nerozumiem tomu, akože ma byť pozitívny 🙄🙄 a teraz som urobila další ....vôbec tomu nerozumiem.....🙄

alison11
10. nov 2017

Na 18dc a tento posledný máš pozitívny.

ria294
10. nov 2017

@alison11 ta prva foto 18DC bol robený včera , ten sa mi zdá pozitívny a druha foto je urobený teraz 19dc asi pred hodinou, neviem či je pozitívny ....len tomu vôbec nerozumiem, lebo utz mi v stredu ukázal len 7mm DF a ostatne maličké , preto som z toho mimo 🙄

alison11
10. nov 2017

@ria294 Ovulačné testy ukazujú 24-,48hodín pred ovuláciou