icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
10. nov 2017

@ria294 a teplotu meriaš? Ovulku by si mala mat podla testov az 20.dc. Asi zajtra... takze ten folikul od stredy "dorastie"

ria294
10. nov 2017

@alison11 ano to viem, len je možné, že mam ovu, ked ja mávam krátke cykly cca24, a dnes som 19DC a na sone som mala len 7mm folik, foliky praskajú cca pri 20mm, to znamená, že on nestačí dorast do nejakých max 48hodin . Testy nezodpovedajú tomu, aké výsledky som mala na utz 🙄🙄 preto sa tomu všetkému čudujem a som zvedavá , čo z toho nakoniec bude 🙄

ria294
10. nov 2017

@jaruskatt ano meriam, je stále nízka ... neviem či stihne folik toľko , dorasť keď denne narastie cca2mm...ale uvidim čo sa bude diať , to telo si za posledný rok aj tak robí zo mňa srandu 😉

jaruskatt
10. nov 2017

@ria294 a kolko dnivy cyklus mavas? No ved za tie cca 4-5 dni narastie o cca 8-10mm... uvidis aj podla BT

julianka007
10. nov 2017

Jeejo... Tá ovulka si predsa len počkala na môjho chlapa.... Tak snáď sa podarí...

alison11
10. nov 2017

@ria294 Tak to fakt Ti neviem u teba je to zvláštne a folík rastie denne 2mm.Tak tie pozitívne ovu testy neviem vysvetliť teda.

myjusiatko
10. nov 2017

@ria294 pozitivny ovu test neznamena, ze ovulacia prebehne. 🙂 moze byt pozitivny aj niekolkokrst za mesiac. Ovu test hovori iba to, ze telo je pripravene ovulovat. Ovulaciu potvrdi len teplota.

A moj pokles. Ovu test zacina byt pomalicky silnejsi. Cakam zajtra mozno pozajtra pozitivny a za tri/styri dni ovu.

ria294
10. nov 2017

@myjusiatko ano máš pravdu, to všetko ja viem , ovu testy ukazujú zvýšenie LH, že ovu môže prebehnúť , ale ak folik nepraskne , tak ovu nebude😉 dva roky skúšania testov a meranie BT, folikulometrii.....ale nikdy som pozitívny ovu test nemala , aj ked folikulometria to potvrdila, len teraz je to opačne folikulometria potvrdila len , že folik je 7mm a test je zrazu pozitívny ....len som chcela vediet, či ste sa niektorá s tym nestretli 😉

myjusiatko
10. nov 2017

@ria294 aha, prepac, ja som citala len posledny prispevok. No myslim, ze to je len hlupa nahoda. :/

sonulienka13
10. nov 2017

Ahooojte 🙂 zanedbávam vas lásky moje ☹ prepacte.sup sup s krásnymi pozitívnymi tehu testikami,nech nas to nakopne 🙂 🙂 🙂

katka8817
10. nov 2017

Ahojte, stále Vás tu sledujem a držím silno palce, ja sa chystám v utorok k dokimu a začneme riešiť bábätko, buď budeme skúšať znova, alebo sa vrhneme do IVF, inak sa cítim skvele, už je to týždeň, ale ako keby sa mi ani nič nestalo,len je diera v srdiečku😢, ale ja som silná a idem si za svojim. Pekne som zhojená, už ani nekrvácam, nešpiním, len stehy treba vybrať.

alison11
11. nov 2017

Ahoj ja dnes takto Ovulačný test pozitívny teplota trošku klesla,tak vydržať ešte do stredu či klesne alebo bude hore.

jaruskatt
11. nov 2017

@alison11 tehu test si este nerobila?

sonulienka13
11. nov 2017

A ja horeeee,doleeee 😂😂😂uz ako keby vydim tento cyklus.

julianka007
11. nov 2017

Čo to.. 12DC a nic? 😂

alison11
11. nov 2017

@jaruskatt Robila ale mne sa len marí slabunká čiarka tak skúsim Ďalší až v pondelok z ranného.AK je to tam tak by malo byť viditeľné už v pondelok. Si ja myslím.

alison11
12. nov 2017

Ahojte dnes takto a aj na hcg teste dnešnom sa črtá slabá ružová čiaročka zle sa zachytáva foťákom,druhý je včerajší pod ovulačným testom spodný dnešný a ovulačný dnešný.

tuqanqa
12. nov 2017

Zacina ma chytat panika. Ja tento mesiac asi anovulak.

bona69
12. nov 2017

@tuqanqa neboj, ešte počkaj,ja som mala toho mesiaca až na 17dc,nestresuj sa💕💕

sonulienka13
12. nov 2017

@tuqanqa zlatko dobre to bude 🙂 spomeň si na mna.ja ovu sj na 25dc 🙂

sonulienka13
12. nov 2017

Ja si poskakujem jak handerna bábika 😂😂😂😂dnes mam neskutocne bolesti vaječníkov ☹ plakat sa mi chce.dnes je to brutus.mam opuchnuté cele podbrusko.tlaky a ako by sa mi tlačili cez kozu von vajecniky.babulky strašná to bolesť ☹ ☹

lauritka
12. nov 2017

@sonulienka13 asi sa ti blizi ovulka.

alison11
12. nov 2017

@sonulienka13 Mne na tie boľavé vaječníky zaberá Thiamín je to vitamín B ale neviem koľký.

lolitqa
12. nov 2017

Ja aktuálne takto žienky, 7DPO...do mršky mam ešte 10 dni...nekonečných desať dni 😂

bale1rinka
12. nov 2017

Ahojky žienky! Myslíte , že ovulka bude zajtra? Pridávam graf+ foto ovul.testu spred hodiny..15dc...

myjusiatko
12. nov 2017

Ja dnes pozitivny ovu test. 🙂 takze zajtra/pozajtra ovu. Som zvedava ci bude tento mesiac nejaka zmena.

0507
12. nov 2017

Baby, su oba ovu testy pozitivne? Horny je dnesny, spodny zo vcera.

julianka007
12. nov 2017

Nechápem to... Ovu test bol pozitívny a teplota stále nízka... Ovu mávam tak 10-11DC...

myjusiatko
12. nov 2017

@julianka007 nizka ako nizka. Vyssia nez ostatne je...

julianka007
12. nov 2017

@myjusiatko cítim sa ako ľadová kráľovná... Zvyčajne mávam po ovu 36,3-36,6... Divné...