Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ano to viem, len je možné, že mam ovu, ked ja mávam krátke cykly cca24, a dnes som 19DC a na sone som mala len 7mm folik, foliky praskajú cca pri 20mm, to znamená, že on nestačí dorast do nejakých max 48hodin . Testy nezodpovedajú tomu, aké výsledky som mala na utz 🙄🙄 preto sa tomu všetkému čudujem a som zvedavá , čo z toho nakoniec bude 🙄
@ria294 pozitivny ovu test neznamena, ze ovulacia prebehne. 🙂 moze byt pozitivny aj niekolkokrst za mesiac. Ovu test hovori iba to, ze telo je pripravene ovulovat. Ovulaciu potvrdi len teplota.
A moj pokles. Ovu test zacina byt pomalicky silnejsi. Cakam zajtra mozno pozajtra pozitivny a za tri/styri dni ovu.
@myjusiatko ano máš pravdu, to všetko ja viem , ovu testy ukazujú zvýšenie LH, že ovu môže prebehnúť , ale ak folik nepraskne , tak ovu nebude😉 dva roky skúšania testov a meranie BT, folikulometrii.....ale nikdy som pozitívny ovu test nemala , aj ked folikulometria to potvrdila, len teraz je to opačne folikulometria potvrdila len , že folik je 7mm a test je zrazu pozitívny ....len som chcela vediet, či ste sa niektorá s tym nestretli 😉
@ria294 aha, prepac, ja som citala len posledny prispevok. No myslim, ze to je len hlupa nahoda. :/
Ahooojte 🙂 zanedbávam vas lásky moje ☹ prepacte.sup sup s krásnymi pozitívnymi tehu testikami,nech nas to nakopne 🙂 🙂 🙂
Ahojte, stále Vás tu sledujem a držím silno palce, ja sa chystám v utorok k dokimu a začneme riešiť bábätko, buď budeme skúšať znova, alebo sa vrhneme do IVF, inak sa cítim skvele, už je to týždeň, ale ako keby sa mi ani nič nestalo,len je diera v srdiečku😢, ale ja som silná a idem si za svojim. Pekne som zhojená, už ani nekrvácam, nešpiním, len stehy treba vybrať.
@tuqanqa zlatko dobre to bude 🙂 spomeň si na mna.ja ovu sj na 25dc 🙂
@sonulienka13 asi sa ti blizi ovulka.
@sonulienka13 Mne na tie boľavé vaječníky zaberá Thiamín je to vitamín B ale neviem koľký.
@julianka007 nizka ako nizka. Vyssia nez ostatne je...
@myjusiatko cítim sa ako ľadová kráľovná... Zvyčajne mávam po ovu 36,3-36,6... Divné...

@ria294 a teplotu meriaš? Ovulku by si mala mat podla testov az 20.dc. Asi zajtra... takze ten folikul od stredy "dorastie"