icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucuska85
12. nov 2017

Aj napriek dobrej ovulke som dnes 2DC. Nevadi,ide sa dalej 🙂

alison11
13. nov 2017

Ahojte ja dnes takto môže byť aj z rastu maternice.Včera som mala trošku svetlej krvi a potom hnedý výtok čo by napovedalo tomu.Tak už len vydržať do stredy.

lauritka
13. nov 2017

@alison11 drzim palce. Mohlo ist o uhniezdenie.

bale1rinka
13. nov 2017

Kuknite graf,kedy bude ovulka? Zajtra? Dnes? Nemám žiadne bolesti ani chute na sex ako inokedy....Stále sa mi držala bazalka na 36.6 iba dnes ráno bola 36.4 ...test urobím neskôr,ov.test z nedele prikladám, ďakuje m

sonulienka13
13. nov 2017

Ahooojte 🙂 Noo ako spolubojovnicky moje?? Ja stale nijako.stale cakam.ako cely zivot 🙂 vcera a dnes volno.boli sme sa vcera odreagovať a opliskat penezi 🙂 a dnes nas čaká masazicka 🙂 sa tesim 🙂

sonulienka13
13. nov 2017

@alison11 zlatinkooo,moooc silno drzim palceky 😍😍😘😘😘🙏🙏🙏🙏

bale1rinka
13. nov 2017

Momentálne ocikany🙂teplota len dnes ráno klesla prvý krát,ovulka bude dnes,zajtra?

kristina6014
13. nov 2017

Ja už po veľmi krátkej a slabej MS a tepla takto 🙂

alison11
13. nov 2017

@lauritka Ďakujem aj ja si tak myslím.Už len vydržať kým budú hcg pozitívne testy.
@bale1rinka Asi zajtra pokiaľ klesne ráno tak bude ovulka snažiť sa môžete aj dnes 🙂A ovulačný test ukazuje 24-48hod. dopredu ovulka bude keď Ti klesne ešte nižšie bt.
@sonulienka13 Ďakujem aj ja držím aj tebe a aj ostatným snažilkám,nech sme všety do Mikuláša tehulky 🙂
@kristina6014 Vyzerá teplatka dosť vysokopo krátkej ms tak držím palce aby sa zadarilo.

tuqanqa
13. nov 2017

Tak dievcata my sme sa po velkej vikendovej debate, čitani a porovnavani krizom krazom rozhodli ze ideme do reprofitu v Brne. 8.12. mame prvu konzultaciu.

tuqanqa
13. nov 2017

@sonulienka13 Sonicka ty si spominala ze vo februari tiez idete...Na aku kliniku si sa rozhodla?

janedoe
13. nov 2017

@tuqanqa preco vyhralo Brno? 😊

sonulienka13
13. nov 2017

@tuqanqa do ferticentu tento krát 🙂 v BA.Dame poslednú šancu Slovensku.Inac potom ideme do Brna do Unici.tak som zvedava 🙂

tuqanqa
13. nov 2017

@janedoe vysledky, pristup, skusenosti, odporucania a aj finacie, napr. prva konzultacia je zdarma. Napr. Iscare vba hned 55€ za prvu konzultaciu. Tusim aj gynfiv tiez mal nejaky poplatok.

tuqanqa
13. nov 2017

@sonulienka13 toto je tu zjednej diskuzie...

tuqanqa
13. nov 2017

@janedoe a navyse ked uz mam na to finacie investovat tak tam kde su nsjlepsi. Ja mam na jar 38 takze mamna to iba rok.

tuqanqa
13. nov 2017

@tuqanqa
@sonulienka13 sa mi to nepridalo...tak teraz

tuqanqa
13. nov 2017

@sonulienka13 jasne mozno iba nahoda ale citali a hladali sme s manzelon cely vikend, este teraz nechapem niektore pojmy a ceniky ale shodli sme sa na brne.
@janedoe

katusikkk
13. nov 2017

@tuqanqa
Ja som tiez pocula,ze najlepsie je Brno a na Sk v Martine.My pojdeme v Januari,len trosku ma odradza to cestovanie do Brna☹

janedoe
13. nov 2017

@tuqanqa My sme boli v Brne len na IUI a aj ked nevyslo, tak som bola 100x spokojnejsia, ako v BA. Hlavne z pristupu. Mne co sa na Brne paci je to (teda tiez som to len citala), ze ti fakt nastavia stimulaciu presne na teba. Mna od tam od IVF odhovorili 😂 Jedine centrum 😂 Jedna znama je tiez s nimi spokojna. Jej vraj aj dali gratis ISCI. Ukecavali ju na to, ona nechcela. Tak jek vraj povedali, ze chcu, aby bola tehotna, tak jej ho daju gratis a vyslo to 😊 Tusim 5 IVF.

My pojdeme asi do toho Ferticentu na IUI v januari, este povyzvedam od Sonicky 😂 A ak sa do aprila/maja nezadari, tak budem spekulovat co dalej. Hned by som asi sla do Brna, ale teraz mam maleho a neviem, kam by som ho vtedy strcila. Nuz....ale tak budeme tiez mat asi pokec s muzom. Tak mozno aj to Brno bude 😊 Ale potom budem urcite chciet daku spatnu vazbu na Brno (najcerstvejsiu)
😊😉

tuqanqa
13. nov 2017

@janedoe my iui vobec, nam by nepomohlo, rovno ivf a s mojou diagnozou mozno iba soft..Nas maly je uz druhym rokom v skolke takze doobedie sa musime otocit ale my zas mame problem s robotou kedze sa s manzelom striedame...

tuqanqa
13. nov 2017

@katusikkk my mame brno asi 2 h a z ba to uz nieje daleko, viac ako 3 h by som asi uz necestovala, to je strop.

tuqanqa
13. nov 2017

@janedoe pozeram ze mas 3 deticky, pokusate sa teda o 4? Ja si hovorim ze ked to nevyjde do mojho 39r tak uz to nebudem silit a kaslem na to. Preto chcem posledny mozny rok utobit maximum.

janedoe
13. nov 2017

@tuqanqa ja by som to asi tiez nevedela s muzom napasovat. Teda ani to IUI velmi neviem napasovat. Ale zaciatkom roka by snad uz mohli mat volnejsie v robote. Teraz tam maju blazinec. Ja IUI velmi neverim. Ale rozpravala som sa s gynekologom a ten vravel, ze mozno by riskol jedno IUI a ked bude neuspesne, tak hned na IVF. A drobca mam jedneho. Tie dve si to po ceste rozmysleli. To ma asi ubija najviac. Aj pri prvom aj teraz sa po dlhej dobe podarilo a aj tak sme on ne prisli 😕 Ale...pri prvom som do polroka po potrate bola tehotna, tak snad aj teraz by to mohlo mat taky scenar 😁

janedoe
13. nov 2017

@tuqanqa ja si chcem nechat zadne dvierka na tretie 😊 Ale uvidime, ci to vyda, ked deti si davaju a teraz mam 35 😊 Ale do tej 39 by to mohlo vyjst.

alison11
14. nov 2017

Ahojte dnes takto takže zajtra ms dorazí,už ani dušík nie je ☹A bolesti sa hlásia na menzes.

lolitqa
14. nov 2017

Dobre ránko Žienky,,,tak ja dnes trochu výskok...myslite že cez víkend možem ocikat tehu test? Či radšej pockat do dňa ms? Ta ma prísť 23.tieho...

janedoe
14. nov 2017

Niekedy je cakanie na Irmu ako cakanie na Godota. Teplota je uz par dni na bode mrazu, ale madam si meska 3 dni. Ale dnes ma "meniny", tak snad dorazi, nech sa mozeme zase zacat snazit 😊

0507
14. nov 2017

Caute baby, u mna dnes asi 2DPO. Nechapem vsak jednu vec, pozitivny ovu test som mala 13 a 14 DPO. Takze som myslela, ze ovu bude 15-16. Ale 15 DPO mi uz vyskocila teplota. Co to? Asi sme tak premeskali ovu ☹

katusikkk
14. nov 2017

@0507
Ovu bola 14 -teho 😲Mozno bol naozaj pozitivny 13-teho a 14 -teho mohla byt ovu.
@lolitqa Si si ista ,ze mas dostat ms 23 ?Podla grafu si dnes uz 10 DPO.Nemozes mat 19 dni LF.Test uz na desiaty den ukaze.
@alison11 Mne tieto testy duchovali od 10 dna po ovu .Den pred ms zmizol aj duch.