Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 zlatinkooo,moooc silno drzim palceky 😍😍😘😘😘🙏🙏🙏🙏
@lauritka Ďakujem aj ja si tak myslím.Už len vydržať kým budú hcg pozitívne testy.
@bale1rinka Asi zajtra pokiaľ klesne ráno tak bude ovulka snažiť sa môžete aj dnes 🙂A ovulačný test ukazuje 24-48hod. dopredu ovulka bude keď Ti klesne ešte nižšie bt.
@sonulienka13 Ďakujem aj ja držím aj tebe a aj ostatným snažilkám,nech sme všety do Mikuláša tehulky 🙂
@kristina6014 Vyzerá teplatka dosť vysokopo krátkej ms tak držím palce aby sa zadarilo.
Tak dievcata my sme sa po velkej vikendovej debate, čitani a porovnavani krizom krazom rozhodli ze ideme do reprofitu v Brne. 8.12. mame prvu konzultaciu.
@sonulienka13 Sonicka ty si spominala ze vo februari tiez idete...Na aku kliniku si sa rozhodla?
@tuqanqa do ferticentu tento krát 🙂 v BA.Dame poslednú šancu Slovensku.Inac potom ideme do Brna do Unici.tak som zvedava 🙂
@sonulienka13 toto je tu zjednej diskuzie...
@tuqanqa
@sonulienka13 sa mi to nepridalo...tak teraz
@sonulienka13 jasne mozno iba nahoda ale citali a hladali sme s manzelon cely vikend, este teraz nechapem niektore pojmy a ceniky ale shodli sme sa na brne.
@janedoe
@tuqanqa My sme boli v Brne len na IUI a aj ked nevyslo, tak som bola 100x spokojnejsia, ako v BA. Hlavne z pristupu. Mne co sa na Brne paci je to (teda tiez som to len citala), ze ti fakt nastavia stimulaciu presne na teba. Mna od tam od IVF odhovorili 😂 Jedine centrum 😂 Jedna znama je tiez s nimi spokojna. Jej vraj aj dali gratis ISCI. Ukecavali ju na to, ona nechcela. Tak jek vraj povedali, ze chcu, aby bola tehotna, tak jej ho daju gratis a vyslo to 😊 Tusim 5 IVF.
My pojdeme asi do toho Ferticentu na IUI v januari, este povyzvedam od Sonicky 😂 A ak sa do aprila/maja nezadari, tak budem spekulovat co dalej. Hned by som asi sla do Brna, ale teraz mam maleho a neviem, kam by som ho vtedy strcila. Nuz....ale tak budeme tiez mat asi pokec s muzom. Tak mozno aj to Brno bude 😊 Ale potom budem urcite chciet daku spatnu vazbu na Brno (najcerstvejsiu)
😊😉
@tuqanqa ja by som to asi tiez nevedela s muzom napasovat. Teda ani to IUI velmi neviem napasovat. Ale zaciatkom roka by snad uz mohli mat volnejsie v robote. Teraz tam maju blazinec. Ja IUI velmi neverim. Ale rozpravala som sa s gynekologom a ten vravel, ze mozno by riskol jedno IUI a ked bude neuspesne, tak hned na IVF. A drobca mam jedneho. Tie dve si to po ceste rozmysleli. To ma asi ubija najviac. Aj pri prvom aj teraz sa po dlhej dobe podarilo a aj tak sme on ne prisli 😕 Ale...pri prvom som do polroka po potrate bola tehotna, tak snad aj teraz by to mohlo mat taky scenar 😁
Niekedy je cakanie na Irmu ako cakanie na Godota. Teplota je uz par dni na bode mrazu, ale madam si meska 3 dni. Ale dnes ma "meniny", tak snad dorazi, nech sa mozeme zase zacat snazit 😊

Aj napriek dobrej ovulke som dnes 2DC. Nevadi,ide sa dalej 🙂