Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 OVU bola 14 DC. 14DC si mohla zachytit pokles LH hormonu, preto bol test pozitivny.
@ejuska2586 takze snazenie 15DC bolo zbytocne?
@0507 Zena je plodna do 48 hodin po ovulacii, tak mozno nie...
Mne lekarka hovorila,ze je to najdlhsia mozna doba -48 hodin,ale ze vetsinou to trva 6 -12 hodin,preto je lepsie mat sexik den pred ovu aby tam uz cakali.Presne kedy to zacne to nikto nevie,pretoze ovulka mohla nastat aj v den nizkej teploty.Napr rano je nizka a poobede je ovulka.Kedze merame len raz do dna,tak nam to ukaze az na druhy den.
Napisala som to ako somar,ale hadam sa to da poichopit😀
@0507
@katusikkk Jasne, mas pravdu. Ale v podstate aj do 48 hodin sa moze nieco "uchytit". Sanca sice nie je taka vysoka, ale posla mna aspon mala je...
@alison11 tak mne dnes ráno stúpla teplota z 36,4 na 36,5 a ovulačný test prikladám-ocikaný okolo 10:00 hod.takže ovulka prebehla včera podľa mňa lebo včera bol ovu test úplne s plnými dvoma krásnymi palicami, čo myslíš ty?(prikladám graf celkovo) teraz už len čakať-sexík bol včera raz, predvčerom 2x- a piť ananásový džús--💃
@bale1rinka Podľa mňa bude ovu dnes. Teplota nestupla tak, ze by mala byt ovulacia vcera. A hlavne, ta je 24-48 hodin po poslednom pozitivnom OVU teste.
@bale1rinka ovulacia bude dnes. Vzostup nie je ovulacny.
Ahojte žienky moje, tak dnes som bola na kontrole u dokiho po LSK, krásne som zhojená, všetko je v poriadku, ten jeden ľavý vajcovod čo mi ostal je vraj nepriechodný, no nevylúčil aj to že mohol mať vtedy spazmus a javil sa ako nepriechodný, od decembra sa máme zase snažiť a ak do marca nič, tak idem cestou IVF na priechodnosť vajcovodu a začneme asi s IVFkom
Baby prosim vysvetlite mi to uplne polopate 🙂 ked viem ze mam na 10DC pozitivny ovu test, prebehne ovu 24-48 hodin odvtedy?cize ak budem mat zajtra vecer pozitivny test, treba sa snazit kedy?ked sa hovori ze najlepsie kazdy druhy den, tak kedy potom?dnes a stvrtok?alebo zajtra a piatok?lebo zas piatok sa mi zda uz neskoro.. prosim poradte 🙏 🙂
@sophinka17 tak ako budete mat chut. :D plodna si cca tri dni pred ovulaciou.
@sophinka17 Odporuca sa kazde 2 dni. Ale my sme napr. okolo ovulacie miesili aj kazdy den. Zavisi aj od kvality partnerovych spermii. Ak su kvalitne, mozete v podstate nostop, ak nie, nemusia sa stihnut "obnovit" a vtedy je dobre ten kazdy druhy den.
Ale zaverom by som sa drzala toho, co napisala myjusiatko - vtedy, ked mate chut. Ak sa to ma podarit, podari sa. Spermijky v tebe dokazu vydrzat aj 72 hodin, ak maju dobre prostredie (spravny ovu hlien a zivotaschopne spermie)... Drzim palce 🙂
@ejuska2586 no tak dúfam, že dnes na ťuťu muťu chlapa ukecám a že má dobré spermie keď sme to robili včera a predvčerom dva krát...
@ejuska2586 @myjusiatko dakujem vam dievcata 🙂 tak budeme skusat a verit 🙏 🙂
Ahojte, prave mi skoncil menzes a bazalnu teplotu mam stale vyssiu (36,70-36,85)...co to zmoze znamenat?
@sonulienka13 Ešte máte šancu aj zajtra poistiť 🙂
@bale1rinka Ahoj ak ste sa snažili pred tak by mala byť šanca že spermie sa dočkajú vajíčka 🙂 Držím palce.
Ja baby takto neklesá krček uzavretý ale test negatívny tak už len čakať či dorazí ms zajtra.Čo myslíte? Skoro som testovala alebo od zajtra bude klesať?
@alison11 tak dnes ráno stúpla BT na 36,6, takže podľa grafu ovulka bola 13.11. a vtedy som aj mala ovu test úplne s oboma čiarkami rovnako silnými...takto sa mi to stalo už tretí krát,takže prestávam veriť, že ovu test ukazuje,že ovulka bude do 24-48hod od poz.ovu.testu, u mňa je to proste v ten deň ako je ovu test pozitívny, usúď sama podľa priloženého grafu...🙏chcem byť tehotná!!!💃🙏❤❤❤
@bale1rinka nebola 13.11. 🙂 bola 14 alebo mozno az dnes.
@tuqanqa ved si nemohla vediet 😊 Ja som tiez mala prve v 9tt, to som zle niesla. A teraz v juli. Ale to len na zaciatku 6tt, takze to bolo "v pohode". Nejako som citila aj to, ze som tehu a aj to, ze to nebude OK. Ale tiez verim, ze sa podari coskoro. "Za odmenu" 😊 Mne sa tiez po porode skratil cyklus na 24 dnovy. Ale postupne sa uz predlzuje. Teraz som si musela do 30DC pockat kym sa MS uracila 😁 Nikdy som sa na nu tak netesila. Teplota pomaly tyzden dole, test negativny a ona sa niekde flaka.
A s tym IUI uvidim. Mozno mi povedia, ze je to blbost 😊 Ale ja sa straaaasne bojim stimulacie na IVF. Pri obycajnom clostilbegyte umieram pri ovulke 😁
@alison11 nechces skusit iny test? Teplotu mas stale krasne hore a ak aj krcok drzi 😊 Mne tie testy z ebayia pridu dake cudne. Tusim aj ty ich mas. Mne ukazovali dlho "cosi"a potom nic a potom zase cosi. Takze by som sa na ne nespoliehala. Teda na to, ze tam bol duch a uz nie je. A najmä ked sa drzi teplota hore 😉 Drzim palce, nech je krpca na ceste 🙏
@bale1rinka Ahoj,tak ak ste sa snažili 13.11. a aj včera tak je šanca že tehu budeš držím palce a tehotné tu chceme byť všetky snažilky 😀.
@janedoe Ďakujem ja mám testy od lauritky a robila som včera pepino proste už nič neukazujú a ani ovulačné testy už nie sú pozitívne.Tak už len vyčkať či ms dorazí zajtra ak nie tak testnem o týždeň ak by som bola tehu tak už by vtedy mali ukázať riadne //.
@myjusiatko ako to? BT mi pôjde už len hore takže ovulka už prebehla...nie?som z toho blázon...🙄
@janedoe Ahoj,počuj ako dlho užívaš clostilbegyt? Ja som ho užívala v roku 2008 a strašne som pribrala za 1 rok užívania a vaječníky ma ukrutne bolievali a vieš čo nakoniec som z nich mala?Nechcem ťa strašiť ale vznikli mi polycystické vaječníky od neho prestúpila som k druhému ženskému v roku 2010.Ten ma vyšegtril a zalamoval rukami nad mojimi vaječníkmi boli hrozivo veľké až uvažoval nad orezaním z nich.Nasadil Duphaston a po pol roku som otehotnela. Od vtedy sa mi ježia chlpy keď prečítam tu clostilbegyt.A ako mi na folikulometrii ten predošlý lekár sľuboval vyše roka že mám krásne folíky 17mm a 20mm že budú aj dvojičky že sa máme vten deň snažiť a to každý mesiac a nič z toho ☹ nebolo až som pribrala z 59kg na neuveriteľných 72kg kým som otehotnela...

@katusikkk podla teploty to vyzera, ze ovu bola 14-teho, ale zaroven som 14-teho mala aj pozitivny ovu test 🙂