icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
16. nov 2017

Dobre ranko slniečka moje 🙂 ako sa mate??ja stale pracovne.ale dnes mam volnicko a aj zajtra 🙂 tak som este v posteli a vyvalujem sa 🙂 merať meriam,testovať netestujem 😭😭😭a ani na sexik momentalne neni tolko času.ale co by ste mi prosim vyčítali s grafiku prosim???

alison11
16. nov 2017

@sonulienka13 Žeby si mala ovulku? Ako sa cítiš?A krček nesleduješ?

lolitqa
16. nov 2017

To je graf toto 😂 skacem si hore dole...uz nech je streda, buď bude ms alebo ciki na test, uz ma svrbia pršteky 😊🤣

kudusko
16. nov 2017

@lolitqa čo no to je ukážkový ip dúfam že sa nemýlim lebo málokedy sa mýlim tak dúfam že aj teraz je to tam za 2 dní môžeš testovať už by mal byť 👻

sonulienka13
16. nov 2017

@alison11 zlatinko ahoooj 🙂 nestíham tu vsetko sledovať ☹ robota,o babinku sa este staram a jedno s druhým.testiky nerobím.len meriam bazalku.mam bolesti vaječníkov.a jedno s druhým.sak co ti poviem 🙂

alison11
16. nov 2017

@sonulienka13 Juj tak máš dosť starostí aj z babinkou .A koľko Vám má už babinka?Moje už žiaľ umreli maminá mama pred 9 rokmi a otcovi pred 7 rokmi.

0507
16. nov 2017

@lolitqa si dobra, ja by som nevydrzala a testovala okamzite 🙂

jaruskatt
16. nov 2017

Ahoj kočky. No týždeň prešiel, mám po mrche a hor sa do ďalšieho mesiaca 😉 Kiež by bol už požehnaný... 🤰

jaruskatt
16. nov 2017

@alison11 dnes sa ako držíš?

lolitqa
16. nov 2017

@kudusko bodaj by tak bolo 😊 ale ja si počkám do dňa ms...ak v stredu ráno nebude tak cikam o stošesť 😂

alison11
16. nov 2017

@jaruskatt Mám 1dc tkaže tak hrozne ma brucho bolí a leje sa zomňa :-/,čo už snáď ďalší mesiac bude náš..

bona69
16. nov 2017

@alison11 pridávam sa,1dc, neviem či sa mi skrátila LF,ale skôr o dva dni😢😢😢bola som počas ovulky aj chorá,tak tento mesiac bol chaos a zas nič😭😭😭

alison11
16. nov 2017

@bona69 Juj to máš dosť krátku luteálku :-/ je mi to ľúto a na úpravu cyklu neberieš nič?

bona69
16. nov 2017

@alison11 doteraz som mala stále 12dni,no tento cyklus som brala inositol,vit e, a angeliku prírodný hormón na úpravu hormónov od jednej liecitelky, tak dúfam že sa to ešte viac nepokaslalo,celý cyklus bol ale bez bolesti,nie ako iné mesiace,až pred dvoma dňami ma začali boliet prsia a tlaky v podbrušku, zatiaľ iba spinim ale teplota hovorí za všetko,na týždeň chcem ísť k doktorovi,tak uvidíme čo bude😔😔😔

alison11
16. nov 2017

@bona69 Ach jaj a tú angeliku máš denne piť?Ja sa moc nevyznám v bylinkách.Niektoré sú pred ovuláciou niektoré počas a iné zas po.

bona69
16. nov 2017

@alison11 bolo to v tabletkách,brala som ju do ovulky, uvidím čo povie dok, dúfam že mi konečne urobí nejaké poriadne vyšetrenie,alebo testy alebo dačo,8 mesiacov je už na mňa veľa 😢😢😢

alison11
16. nov 2017

@bona69 Viem ako sa cítiš ☹ Nám trvalo až vyše 3 rokov kým som otehtonela z prvým a všetky sesternice mali bábätká už naokolo :-/ a to som bola už 3 roky vydatá a oni ani rok nie.Bolo to hrozné...Veľmi Ti prajem ako aj ostatným snažilkám aby sa vám čím skôr zadarili bábätká už keď budete mať prvé ľahšie to pojde to snažilkovanie ja som vtedy keď som potratila 3x medzi prvým a druhým som bola vďačná Bohu že máme aspoň jedného syna,teraz som vďačná že máme dvoch ak by už ani envyšlo do tretice dievčatko alebo hco aj chlapček ešte,bude rada,žemám týchto mojich nezbedníkov.

bona69
16. nov 2017

@alison11 veď práve,keby aspoň to jedno bolo,ani na stretavke v lete zo strednej školy som nebola,polovica s deťmi, ďalšie tehotné,by som to nedala,
Prajem aj tebe nech sa do tretice podari, 💕💕💕
Ma týždeň mám 34,a tak som dúfala že budem mať darček 😭😭😭snáď ho budeme mať pod stromčekom😘😘😘

alison11
16. nov 2017

@bona69 Veľmi vám to prajem 🙂 U nás je to so stretávkami práveže naopak na zš chodia len slobodný/né a bez detný/né zo 6-7 ľudí,a potom mi je to nanič taká stretávka keď sa nemám očom snimi baviť...a tý čo majú rodiny zas sú radšej z rodinkami doma mňa do teraz mladší nepustil nikam bez neho teraz už by som aj mohla ale sa nekoná ☹.

katusikkk
16. nov 2017

Babulky.Tento mesiac nemeram ani nic.Dnes som bola na kontrole a folikul ma 17 mm.Pri kolko mm byva ovulka?Alebo teda ktory den by mohla byt?🤔

bona69
16. nov 2017

@alison11 ďakujem moja, bodaj by sme si našli pod stromčekom // 💕💕💕

sonulienka13
16. nov 2017

@alison11 to mi je ľúto zlatko ☹ babina ma 84rokov.co ti poviem.je to iné ako v práci sa starať o cudzích ľudí a doma o rodinu.ked je v živote vsetko pekne,krasne a dobre,clovek si kolko krát ani nepripúšťa a nemysli,ze by taketo obdobie aj niekedy malo prísť.

1bubko2
16. nov 2017

@katusikkk okolo 20 mm by mal, ale je to plus mínus, aj ja ma dnes 17 mm(15DC) tak počítam ze do 2 dni to bude, v nedeľu alebo pondelok pôjdem dat pozrieť ci sa tak stalo

myjusiatko
17. nov 2017

Dievcata, tak ja takto. Som zvedava, ci tento mesiac bude iny. Graf je po ove skoro taky isty ako minuly mesiac.

katusikkk
17. nov 2017

@1bubko2
Tak som zvedava.Ja som sa lekarky len tak spytala,ze kolko ma cm.😀

alison11
17. nov 2017

@sonulienka13 Mužová starká má 86rokov a má veľa chorôb chú´da by aj šla už na druhý svet pred 2 rokmi pochovala staršiu dcéru :-/. Muža už pred 15timi rokmi.Je to smutné ale čo narobíme taký je kolobeh života.Ja mám strach zo staroby,lebo už teraz je málo lekárov všetko dôchodcovia a aj politici rozhodujú viac o tom aby čo najviac im ostalo vo vrecku ako občanom.A nehovoriac o dôchodkoch,viac minú dôchodcovia na lekárov,cesty po lekároch a lieky než majú :-/.smutné je toto celé čo sa deje a ešte Boh vie čo príde...Teraz som čítala knihu od Lorny Byrneovej Schody do neba píše tam aj o tom že v budúcnosti deti budú vzácnosťou bude ich málo... Už keď si vezmeme posledné roky už nie každý môže mať prirodzene a ba koľkým ani umelo sa nedarí ☹. Odporúčam túto knihu prečítať viac sa dá pochopiť prečo sa toto celé deje.

myjusiatko
17. nov 2017

@alison11 ja by som to nevidela tak cierno. Len si treba setrit, spoliehat na seba, nie na stat. A s detmi... ked som robila statistiku do ambulantneho porodu, tak od roku 2000 porodnost kazdy rok krasne stupa. 🙂

katusikkk
17. nov 2017

@myjusiatko
Tiez si myslim,ze populacia stupa kozmickou rychlostou.A je to jedno ci tu krivku dvihaju ine rasy,ale stupame...
A na dochodok si tiez setrim.Uz dlho nam neda nikto nic ...

lucuska85
17. nov 2017

@kristina6014 ahoj, aj ja som mala podobne nieco. Sobota slaba ms,v nedelu este menej a v pondelok vobec nic, od utorka do dnes hnedy vytok. Zatial to vyzera ze dnes to ustupilo. Ale nepripisujem to k nicomu radsej. Ty si na tom ako?

julianka007
17. nov 2017

Ahoj... Ja takto.. už len čakať ako to bude ďalej prebiehať... Odznacila som si pozitívny ovu test a prehodilo mi ovu na neskôr... myslím, že bola na ten 11DC a nie 9DC