Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Žeby si mala ovulku? Ako sa cítiš?A krček nesleduješ?
@alison11 zlatinko ahoooj 🙂 nestíham tu vsetko sledovať ☹ robota,o babinku sa este staram a jedno s druhým.testiky nerobím.len meriam bazalku.mam bolesti vaječníkov.a jedno s druhým.sak co ti poviem 🙂
@sonulienka13 Juj tak máš dosť starostí aj z babinkou .A koľko Vám má už babinka?Moje už žiaľ umreli maminá mama pred 9 rokmi a otcovi pred 7 rokmi.
Ahoj kočky. No týždeň prešiel, mám po mrche a hor sa do ďalšieho mesiaca 😉 Kiež by bol už požehnaný... 🤰
@alison11 doteraz som mala stále 12dni,no tento cyklus som brala inositol,vit e, a angeliku prírodný hormón na úpravu hormónov od jednej liecitelky, tak dúfam že sa to ešte viac nepokaslalo,celý cyklus bol ale bez bolesti,nie ako iné mesiace,až pred dvoma dňami ma začali boliet prsia a tlaky v podbrušku, zatiaľ iba spinim ale teplota hovorí za všetko,na týždeň chcem ísť k doktorovi,tak uvidíme čo bude😔😔😔
@bona69 Viem ako sa cítiš ☹ Nám trvalo až vyše 3 rokov kým som otehtonela z prvým a všetky sesternice mali bábätká už naokolo :-/ a to som bola už 3 roky vydatá a oni ani rok nie.Bolo to hrozné...Veľmi Ti prajem ako aj ostatným snažilkám aby sa vám čím skôr zadarili bábätká už keď budete mať prvé ľahšie to pojde to snažilkovanie ja som vtedy keď som potratila 3x medzi prvým a druhým som bola vďačná Bohu že máme aspoň jedného syna,teraz som vďačná že máme dvoch ak by už ani envyšlo do tretice dievčatko alebo hco aj chlapček ešte,bude rada,žemám týchto mojich nezbedníkov.
@alison11 veď práve,keby aspoň to jedno bolo,ani na stretavke v lete zo strednej školy som nebola,polovica s deťmi, ďalšie tehotné,by som to nedala,
Prajem aj tebe nech sa do tretice podari, 💕💕💕
Ma týždeň mám 34,a tak som dúfala že budem mať darček 😭😭😭snáď ho budeme mať pod stromčekom😘😘😘
@bona69 Veľmi vám to prajem 🙂 U nás je to so stretávkami práveže naopak na zš chodia len slobodný/né a bez detný/né zo 6-7 ľudí,a potom mi je to nanič taká stretávka keď sa nemám očom snimi baviť...a tý čo majú rodiny zas sú radšej z rodinkami doma mňa do teraz mladší nepustil nikam bez neho teraz už by som aj mohla ale sa nekoná ☹.
Babulky.Tento mesiac nemeram ani nic.Dnes som bola na kontrole a folikul ma 17 mm.Pri kolko mm byva ovulka?Alebo teda ktory den by mohla byt?🤔
@alison11 to mi je ľúto zlatko ☹ babina ma 84rokov.co ti poviem.je to iné ako v práci sa starať o cudzích ľudí a doma o rodinu.ked je v živote vsetko pekne,krasne a dobre,clovek si kolko krát ani nepripúšťa a nemysli,ze by taketo obdobie aj niekedy malo prísť.
@sonulienka13 Mužová starká má 86rokov a má veľa chorôb chú´da by aj šla už na druhý svet pred 2 rokmi pochovala staršiu dcéru :-/. Muža už pred 15timi rokmi.Je to smutné ale čo narobíme taký je kolobeh života.Ja mám strach zo staroby,lebo už teraz je málo lekárov všetko dôchodcovia a aj politici rozhodujú viac o tom aby čo najviac im ostalo vo vrecku ako občanom.A nehovoriac o dôchodkoch,viac minú dôchodcovia na lekárov,cesty po lekároch a lieky než majú :-/.smutné je toto celé čo sa deje a ešte Boh vie čo príde...Teraz som čítala knihu od Lorny Byrneovej Schody do neba píše tam aj o tom že v budúcnosti deti budú vzácnosťou bude ich málo... Už keď si vezmeme posledné roky už nie každý môže mať prirodzene a ba koľkým ani umelo sa nedarí ☹. Odporúčam túto knihu prečítať viac sa dá pochopiť prečo sa toto celé deje.
@alison11 ja by som to nevidela tak cierno. Len si treba setrit, spoliehat na seba, nie na stat. A s detmi... ked som robila statistiku do ambulantneho porodu, tak od roku 2000 porodnost kazdy rok krasne stupa. 🙂
@myjusiatko
Tiez si myslim,ze populacia stupa kozmickou rychlostou.A je to jedno ci tu krivku dvihaju ine rasy,ale stupame...
A na dochodok si tiez setrim.Uz dlho nam neda nikto nic ...
@kristina6014 ahoj, aj ja som mala podobne nieco. Sobota slaba ms,v nedelu este menej a v pondelok vobec nic, od utorka do dnes hnedy vytok. Zatial to vyzera ze dnes to ustupilo. Ale nepripisujem to k nicomu radsej. Ty si na tom ako?

Dobre ranko slniečka moje 🙂 ako sa mate??ja stale pracovne.ale dnes mam volnicko a aj zajtra 🙂 tak som este v posteli a vyvalujem sa 🙂 merať meriam,testovať netestujem 😭😭😭a ani na sexik momentalne neni tolko času.ale co by ste mi prosim vyčítali s grafiku prosim???