Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 zlatinko myslím si že ani jeden nepie je pozitívny že ešte to len príde len možno s mýlim 😘😍
@kudusko zlatom,totok je včerajší 🙂
@sonulienka13 je peknucky ale ty načas mega a ja čakám na mega paličky 😍😘
@kudusko zlaticko tak na tie si veru este pockame 😂😘😘😘
@sonulienka13 Ahoj.Ja TI neviem,snažte sa a testuj aj zajtra možno bude ešte silnejšia druhá čiarka.Držím palce.
@sonulienka13 nie nie ešte ovu len príde 😂😃😄hovorila som ti
@kudusko ja viem láska moja ❤️😘😘😜😘ty moj koordinátor 😘😘dnes sa poistime radsej 🙂
@myjusiatko mojkooo,pekne sa drzkas 🙂 len tak pokračuj prosim ta 🙂
@myjusiatko juj, drzim palce 🙂
@sonulienka13
@0507 dakujem baby. Aj keby nic, minimalne dlhsia lf. 🙂
@0507 a na test este skoro. Ak nedostanem ms, tak asi 10dpo vyskusam. 🙂
@sonulienka13 Zvláštne vymeň tie baterky v teplomery,a snáď zajtra bude aj 37 ukazovať držím palce.
@myjusiatko Držím palce aby Ti len stúpala bt a neklesala.
@0507 Tiež sa mi zdá skoro, že testuješ. Ja som pri dvojičkach mala slabulilinku čiarku až 10 DPO a to je pri dvojke dvojnásobné HCG. Skús o 2-3 dni.
@betina1984 ved ja viem, len doma vela testov 🙂
@0507 Radšej ani jeden 🙂
@katusikkk Ja keď som bola na folikulometrii, mali 18 a 20 mm a kázal nám najbližšie tri dni sa snažiť - ujali sa oba 🙂. Hovoril, že každý deň narastie 2 mm. AK ešte nebola u teba ovu, možno dnes 🙂
@betina1984
My sa viac menej uz rok trafime do ovu,len sme sa liecili a ani som nemala nikdy odsledovany folikul.Tak teda dnes rusim kino a organizujem pre istotu papucovu kulturu 😀

@sonulienka13 no mne pripadá tmavší ten dnešný 😘😘😘šup pod perinu 💏💏💏