icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
27. nov 2017

u nás zatiaľ takto...

katusikkk
27. nov 2017

@zuzkaajko
Kazda ma ine a niekedy je to aj kazdy mesiac ine.Ja mavam poovulacne az 37,4 a bol mesiac kedy som mala 37,1 .
Niekedy ide teplota dole par dni pred ms a niekedy az v den ms.
Test by ti uz urcite ukazal.🙂

zuzkaajko
27. nov 2017

@katusikkk ja som uz dnes ratala s menzesom lebo viem ze ked zacne klesat teplota tak na treti den vzdy pride, vcera neprisla, tak som myslela ze dnes a dnes rano toto 🙂 zajtra este odmeram teplotu a ked neklesne tak skus test 🙂 dakujem ti pekne 🙂

yuppy97
27. nov 2017

Ahojte baby 🙂 tak ja uz nerozumiem nicomu🙊teplota stupla na teste neodfotitelna machula a aj takb som zacala krvacat🙊dnes 11dpo lf nemam menej ako 14dni tak ja uz neviem co ma toto znamenat...

bale1rinka
27. nov 2017

ahojte, sklamanie zasa☹ začínam špiniť, takže menzes bude zajtra pozajtra😢 mne sa to nepodarilo,tak končím s testovaním a meraním BT, tak aspoň vám dievčatá držím palce s týmto nekonečným bojom aby ste to dotiahli dokonca, ja idem hltať tie hormonálne tabletky a uvidím či sa o rok odvážim💃

tuqanqa
27. nov 2017

@yuppy97 zacala si krvacat ci spinit? ja som prvy den zacala jemno krvacat a druhy den spinenie, potom uz nic a boli //. Este nieje nic stratene.

yuppy97
27. nov 2017

@tuqanqa normalna krv je to rano aj trochu sliznice islo teraz to zoslablo mna hlavne prekvapilo to ze to zacalo uz dnes, na 11dpo taku kratku lf nemavam odkedy meriam 1,5roka tak bola tak 14-15dni a aj to ze ked som skusala krcok tak je dolu a nezda sa mi zeby bol otvoreny byva uplne iny na zaciatku ms

betina1984
27. nov 2017

@yuppy97 veď skús test, desiatkový by ti mal ukázať.

yuppy97
27. nov 2017

@betina1984 skusila som nieco sa mi tam mari ale neda sa to ani odfotit tak skusim zase zajtra...

janedoe
27. nov 2017

@katkari hm.... tak to neporadim 😕 A neplanujes predaa len kuknut dr. Ak bude takto pokracovat aj tento cyklus? Ja aj ked som vygooglila, ze cysta za vyssiu BT nemoze, tak sa priklanam k tomu. Lebo tu mam na 100% potvrdenu, ved preto aj ovulka nikde. Ovulacne testy mam stale take kadejake. Ako ty 😊 Ani slabe a ani nesilneju.

tonjadabik2
27. nov 2017

@sonulienka13
@janedoe
@alison11
Ahojte baby uz mame po zakroku..ubolena ale uz som ok..babetko bolo velmi chore tak si ho Pan Boh povolal k sebe.. zapalili sme mu sviecku,vyplakali sme sa a ideme dalej..Dali nam nadej ze do polroka sa nam moze zadarit prave teraz. asi najprv pockam na ms a potom uvidime,. Dakujem Vam vsetkym.bolela ma cela maternica a vsetko nemohla som dva dni chodit ale uz mi je lepsie a bolest ustupila..sak som bola na liekoch ccele dva dni.dnes konecne chodim..huraaa

tonjadabik2
27. nov 2017

@selinaliana Dakujem ti. uz je lepsie..netrap sa..

yuppy97
27. nov 2017

@tonjadabik2 och moja to ma mrzi😢nevedela som dlho som tu nebola a necitala som dozadu je mi velmi, velmi luto ze ste o babatko prisli😢prajem vela sil😔

tonjadabik2
27. nov 2017

@yuppy97 nevadi..uz je dobre.. uz mu je dobre tam hore.uz ho nic neboli.. 😢 Dakujeme

yuppy97
27. nov 2017

@tonjadabik2 taketo veci by sa nemali stavat je to strasne nespravodlive pary ktore by dali vsetko za krasne zdrave babatko, tak tym nie je dopriate a takym zenam ktore ani nechcu a ani nevedia ako a pritrafi sa a nevedia si ten dar vazit ba dokonca si ho daju vziat je to hrozne😔teraz potrebujete byt oporou jeden pre druheho a ked to vsetko preboli mozte skusit znova a potom to uz dopadne najlepsie ako moze😘

alison11
27. nov 2017

@tonjadabik2 Skoré zotavenie,moja už bude len lepšie 😘

sonulienka13
27. nov 2017

@tonjadabik2 Jaaaj zlatenko ☹ nestastna som s toho.taak som verila a želala ti to úprimne.je to nespravodlivé.

yuppy97
28. nov 2017

Pekne ranko vsetkym 🙂 co myslite kočky? Teplota isla trochu dolu ale testik zosilnel oproti vcerajsku ten vcerajsi sa nedal odfotit nech som robila co som chcela...2 dni do ms mam vcera som krvacala ale iba doobeda odvtedy uz nic...

katusikkk
28. nov 2017

@yuppy97
vyzera to slubne 🙏

myjusiatko
28. nov 2017

@yuppy97 vidim krasnu ciarku a teplotu stale dostatocne hore. 🙂

yuppy97
28. nov 2017

@katusikkk
@myjusiatko dakujem baby len silnie bojim sa tomu aj uverit po 20tich mesiach by to bol zazrak😍

tonjadabik2
28. nov 2017

@yuppy97
@alison11
@sonulienka13

Baby Dakujem krasne. je to nespravodlive..ale zial stalo sa.. ale uz mu je dobre uz ho nic neboli.. iba mna srdiecko ale to zvladnem teda zvladneme aj s manzelom. tak to malo asi byt..bolo chore,vraj sa nevyvijalo a mozno bolo zle umiestnene a mesiac dozadu s vyvinom..taze vela toho na mna.. som zvedava na vysledky ci nieco zistia v com bola chyba. aby som vedela. nadej je ze sa po kyrete varj najviac dari takze dufam ze sa podari ale bude to velky strach ze sa to opet stane.. sama neviem..najprv pockat na ms a potom nech sa upravi ms a potom na dalsi rok skusime. este ku dr s vysledkami a skusi tehu hormon ci je alebo nieje.. uvidime lebo este boli brusko dnes hnacka..krvacanie iba v ten den bolo a doma uz nic..taze v pohode,len dva dni bolest..na liekoch.. som lezala a spala nemohla chodit. ale uz je to ok chodim a je dobre. trosku brusko boli ale uz len trosinku. co sa psychiky tyka..smutok stale citime s manzelom..zapalili sme sviecku nech mu svieti svetielko navzdy..plakali sme strasne..hlavne manzel to nezvladal..neprajem nikomu.. Dakujem babulky moje..uz je dobre

janedoe
28. nov 2017

@tonjadabik2 drzkaj sa 😙 Telo i dusa sa zahoji a z teba bude uzasna maminka.

tonjadabik2
28. nov 2017

@janedoe Dakujem krasne mojka. pomalinky sa zotavujeme pomaly. my uz deticky mame taze to nieje az take ale predsa srdiecko taha za babetkom..ale..uz nieje..urcite sa este poznazime.

jaruskatt
28. nov 2017

@yuppy97 možno to bolo uhniezdenie... len nejak neskôr
Držím palce. Zajtra čakáme čerstvé info 😉

janedoe
28. nov 2017

Baby .... asi hlupa otazka. Ale tak nikdy som si to nevsimla. Mozu aj v case ovulacie boliet bradavky? Ovulka este nebola, ovu testy negativne, BT nevypovedna, lebo som bola chora, a a ani hlien sa hodnotit neda, lebo ho mam hadam stale od 5 DC 😂 Ale ide mi prsia rozhodit. Tak nechapem co to. Tak si sa uz konecne bliziiiiii. Mam po nej zacat brat Duphaston, tak na nu cakam ako na Godota 😊 A mozno mam uz zahadne po a zacina mi obycajne PMS 😂

jaruskatt
28. nov 2017

už by mohla ísť hore... prosííííím

alison11
28. nov 2017

@tonjadabik2 Ahoj,viem,že je to ťažké a bolestivé ale sa viac budete tešiť z dieťatka čo už máte a viac sa mu venovať a ešte viac si vážiť to čo už máte a potom príde aj druhé bábo my sme tak boli z mužom natom keď sme prišli aj 3x o bábo na začiatku že sme boli radi že máme aspoň jedného syna a venovali sa mu viac a tešili sa zneho a po jeho narodeninách sme počali druhého syna v poradí 5te tehtoenstvo a veru mali sme strach či neprídeme aj o neho,až keď som vracala som začala veriť že ostane 🙂.Vraj je menšia pravde podobnosť potratu ak je mamičke zle,vraj to znamená že je života schopné,tak mi lekár vravel.

janedoe
28. nov 2017

@tonjadabik2 jaaaaaj. Ja som zabudla 😊 Ale tak nikdy to nie je prijemne. Mozno lahsie predychatelne, ked su uz certi doma 😊 ale aj tak... Drzim potom palceky a do pätice vsetko dobre 😊 Waw.... vzdy som tuzila po takom pocte 😊

alison11
28. nov 2017

@janedoe Ja sa Ti nevyznám v tvojom grafe,ale prsia a bradavky mňa pri Duphastone bolievali vždy a keď som otehotenala sním pri prvom príšerne boleli ani som sa ich dotknúť nemohla z vypchávkovými podprsenkami som chodila ale i tak ma boleli proste nič ani len tričko sa ich nemohlo dotknúť na bradavkách :-/.To robia Estrogény.