Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ved my sa venujeme nasim slnieckam pubertackym haha.my skusime este raz a ked sa to znova stane tak to vzdam uz navzdy ja osobne.pri tomto som vobec nevracala..ale zle mi bolo a hlava bolela brutal..noo my sme o piate prisli..uz je v nebicku..ach..ale tak..je to to tak no..nedokazeme to zmenit..mozno bude natom vracani nieco pravda..
@janedoe pri detoch nemam byt kedy smutna..riesit ulohy a domace prace a stale sa snazia ma neako zabavit aby som nato nemyslela..taze tak no..Dakujem za obdiv.. som necakala.. vecsinou ludia pozeraju ze tolko deti..boze.. Takze Dakujem naozaj.
@tonjadabik2 ❤
@katkari ved som ti pisala, ze su tie testy podobne 😉 Som zvedava, co z toho vykluje, lebo minuly mesiac bol ukazkovy. A ano cystu mam potvrdenu ultrazvukom minuly tyzden. Teda hovoril, ze je to hranicne medzi folikulom a cystou (30mm x 25mm), ale kedze som bola len 9DC, tak si mysli, ze sa to vyvinie do cysty 🤔😕
@alison11 len ja teraz nic neuzivam. Brala som ten clostil a po ovu mam duphaston. Len ked nechodi, tak cakam 😊 Inac mna tiez prsia boleli len pri tehu a minuly mesiac z duphastonu. Ale to vsetko az po ovulacii daky 5 DPO. A kedze vidis aj ten moj divny graf. Sa smejem, ze som mala ovu hned po menstruacii. Ale zase to by nevidel dr. na sone folikuly a aj BT by bola trosku ina 😊 Takze poctivo cakam 😊
@tonjadabik2 Neboj zvládneš to uvidíš a príde k vám to babulko ešte a aj ostane 😉,máte veľké srdiečko,tak sa vraví že láska sa násobý deťičkami nie delí 🙂.A je to tak.
@janedoe Neboj zvládneš aj tie boľačky stoja za to čochvíľka a budeš tehulka 🙂
@alison11 ja len nechapem, co to to moje telo so mnou nacvicuje 😊 Asi fakt neni dobre zahravat si s hormonmi 😊
@katkari este neviem 😊 Mam prist o mesiac na kontrolu, ako s nou vyzera. Ona sa niekedy zvykne sama vstrebat. Inokedy (ale to so len googlila) sa dava antikoncepcia na par mesiacov, alebo duphaston, alebo ak je velka a nevstrebava sa, tak operacia. Ale to zalezi vraj od toho, aky typ tej cysty to je.
@sonulienka13 dobre to vyzera 😉. Este by som 2 dni pockala a potom skusila testnut 🙂
@sonulienka13 podla teploty by som povedala ze si 8dpo😉ale co potom ten pozitivny ovulak nooo neviem...kazdopadne za dva dni mozes testovat drzim silnopalce palceky😘
@sonulienka13 a ten pokles co si mala na 18dc nemerala si skor ako zvycajne? Lebo keby nebolo toho poklesu tak by ovulka vychadzala tak ako mas ten prvy graf to by sedelo aj s ovu testom a tym padom by si bola 10dpo😉
@janedoe
ja som prave hovorila s doktorom a vravel mi ze sa vobec nemam riadit bazalnou teplotou, vraj sa na to neda u kazdej zeny spoliehat...testy z moca jedine..a tie ked mam stale take vselijake moze byt cysta ale nemusi...ze mam prist na ultrazvuk a krv ale nema sa vobec stresovat, ze nic dramaticke sa diat nemusi...a hlavne mi kazal prestat meeat teplotu, ze to vplyva na psychiku a psychika na hormony
@sonulienka13
Aj.myslim, ze si 8 DPO😀 Ako ja skoro 😝
@betina1984
@yuppy97
@katusikkk zlaticka vzdy meriam v rovnakom čase.takze asi to necham teda tak bez toho pozitívneho OPK 🙂 a uvidim ako dalej 🙂 som zvedava kolko ma bude teraz lutealka naťahovať 🙂 a testovať budem az 30dpo 😂😂😂😂
@sonulienka13 pochybujem ze by si to vydrzala az do 30dpo😅ja som si tiez povedala ze skor ako ked mi bude meskat nebudem a nedodrzala som to😂😂😂
Ale zajtra asi nebudem lebo viem ze keby mi ukazalo ako dnes tak by som stresovala preco nesilnie ako sa poznam tak az pozajtra skusim uz chcem vidiet poriadne kolajnice🙏
@sonulienka13 Podľa teploty by som tiež povedala,že si 8dpo 🙂 tie dva dni hore dolu,už len nak sa bt drží hore a namiesto ms máš // na testíkoch 🙂
@janedoe Tak najlepšie nechať na prírodu ja teraz ani nemeriam ani netestujem ani nesledujem 😀.pustila som momentálne snaženie z hlavy mám vnútorné hemoroidy tak ma čaká kolonoskopia 7.12. :-/.
@sonulienka13 Ahoj tak ako dnes ráno?
@katkari haha. Mne moj dr vravel zase ze ovu testy sice ukazu bliziacu ovu ale potvrdi ju len a len teplota. Ja by som teplote verila.
@sonulienka13 krasny graf. Ale krasne su skoro vsetky. Ja by som pockala este par dni minimalne. ❤
@myjusiatko dakujem zlaticko 😘😘😘😍💕❤️ Ale pri prípadnom!!!tehu su tie teploty nízke.ci sa mi len zda??
@sonulienka13 Moja, nie je dolezite, ake vysoke su teploty, ale ci sa drzia hore. Predovulacne mas o dost nizsie, takze kludne by si mohla byt tehulka...

@yuppy97 Super tíško gratulujem a nech drobčiatko rastie 🙂A to krvácanie mohlo byť z uhniedzďovania sa 🙂